• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Esabil Ekere burun ameliyatı olan var mı? Nasıl bi Dr ? Lütfen yardımcı olun

Ben istanbulda yasiyorum burada 2-3 doktora gittim ve sonra izmir de cem karas a yaptirdim izmirde hic tanidigim yok ancak instagram oncesi sonrasi beni ikna etti surekli bildigi otomatik kucuk ve kalkik burnu yapan bir doktor olmamasi kulak burun bogaz doktoru olmasi beni ikna eden durumdu

Ben onda ameliyat oldum ama memnun değilim. Burnumda kemik vardı tam o gitti suan burnum eğri ve güldükçe sola doğru kayıyor. Burda ki bircok olumlu yoruma bakarak gitmistim ama memnun olmayan da bircok insan da var
Bana resım atabılırmısınız şutfen 🙏🏻 Bende amelıyat olmayı düşünüyordum bu hafta

Forumda yaptığı bir burnu gördüm görüntüsü çok şık durmuyordu, ayrıca aynı kişinin çenesindeki şmplant mikrop kapmış ve geçmemişti.

Ben bu adami cok uzun suredir okuyordum burdan. Hem olumlu seyler gordum hem kisitli olan butceme uygundu. Tamamdir dedim. Bir suru emekler verdim kendi capimda, burda anlatmama gerek yok. gittim oldum ameliyatimi, 6 ay sonraya gun alarak.
Sonuç? Burnum eskisinden guzel. Evet. Ama bir doktora bir takım beklentilerle gidip suratinizi emanet ettiginizde tek beklentiniz "eskisinden iyi" olmasi olmamali. Ben resim falan verip bu burundan istiyorum demedim kendisine. İşine saygi duydum, benim yuzume yakisani yapar dedim. Belirttiğim tek noktalar kaş arasi kalinligi olmasin ve kavisli olsun idi.
sonra ameliyata girdim, bir ay acı çektim bir sürü masraf yaptım. Peki neye yaradı?
Burnumda kemer var. Hala nefes sorunum devam ediyor. Burnum estetik dedigimde kimse inanmiyor. Doğal yaptı sagolsun ama doğallığın da bir sınırı var. Kemerli burun da yapma yahu! Bu artik doğal yapmak değil, burna dokunmadan bırakmak. Bunla bitmiyor. Burnumun ucuna hele hiç dokunmamış. Hiç. Burnumun ucu kocaman ve apayni hala.
Derseniz ki hiç mi artilari yok, onlardan bahsedeyim. Eskisinden kisa duruyor biraz burnum. Nefes sorunum hala cozulmemis olsa da duzelecek gibi geliyor bir noktadan sonra. Ama bu ikisi dışında yok.

Ben çok mutsuzum kizlar. Yanina gidip kemeri gosterdim, ödem bu dedi. Ameliyati olali 2 ay olacak. Orada taş gibi bir kemer var. Nesi ödem? Masaj yap 6 ay içerisinde oturur diyor. Tabiki burun ameliyatlari boyle, ertesi gun iyilesmezler ama bunca zamandan sonra da kemerle gezmek hic normal değil. İnsan gibi parayi basip özelde olsam şuan kemerin k'si olmayacakti. Eminim. Hastanedeki kapisinin onundeki hastalara bakinca estetik gecirmis burnundan diyorsun ama benimki? Aa oldunuz mu anlasilmiyor dediler bana. Kemeri ve buyuklugu gorenler revizyon yapar sana ya, para da almiyormus dediler. Ben buna mecbur muyum? Bedava olsa bile? İki defa ameliyat sureci istememistim ben. Ustelik ikinci defa burnumu ona emanet etmek istiyor muyum emin degilim. Ki hoş, ben istesem bile kendisi hic yapacak gibi durmuyor. Odasina gittigimde geçecek dedi yolladı. Gecmezse revizyon vs konusulmadi. Neyse sonuc olarak cok iyi düşünün ya. Ben mutsuzum. Para verdim şuan baska bir yerde olup tekrar para vermek istemiyorum. Tekrar o süreci cekmek istemiyorum. Tek seferde kurtulacaktim ve bitecekti ya. İyi bir insana benziyor, eminim iyi de bir doktor. Yaptigi huzel burunlari cok gordum onlara guvenerek gittim. Zaten eli de baya aliskandir haftada 20 burun rahat yapiyor bence. Ama benim surecim, kendi kisisel tecrubem hic tatmin edici degil. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Merhabalar hislerime o kadar tercuman oldunuz ki ben de ameliyat olalı 2 ay olucak.. sizin suanki durumunuz nedir acaba

Burun Estetik Ameliyatı için Ankara'da Esabil Ekeri düşünüyorum. Nasıl bi Dr? Ameliyat olan vardır diye düşünüyorum.

Tecrübeleriniz önemli benim için
[/QUOT
Kesinlikle önermiyorum. Kuzenim ona yaptırdı. 2. Kez ameliyat olmak zorunda kaldı. Sorun hala devam ediyor. Hele hastaneye gidersen geçmiş olsun. Özel muayeneye gel diyor resmen.

Back