Dr Erkin Önsal

porselenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
1
1
43
Meme protez ameliyatı için memnuniyeti en yüksek ameliyat derlerdi gerçekten öyleymiş.
4 Şubat 2022 tarihinde Dr Erkin Önsal a meme protezi ameliyatı oldum. İlk 3 gün dayanılabilir bir kas ağrısı hissettim ve birde alışkın olmadığım İçin orda bir şey var hissi. 3 gün sonra ciddi oranda azaldı bu hissettiklerim. 6. Gün işe başladım. Şuan kendimi o kadar iyi hissediyorum ki bu duyguyu anlatamam.
Öncelikle vücudumun daha orantılı olması ve en önemlisi kendimi çok daha iyi hissetmem benim için çok önemli.
Ve bence en en en önemlisi Doktorum Erkin bey in sihirli dokunuşu diyebilirim. Bu kadar kolay olacağını hiç tahmin edemezdim.
Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Hanımlar korkulacak hiçbir şey yok. Tabi doğru yerde emin ellerideyseniz 👍🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar P porselenn öncelikle güle güle kullanıııııın Bende olacağımm siz Kaç cc hangi marka ve ne kadara oldunuz? Birde özel sütyen taktınız mı? rica etsem öğrenebilir miyiiim 🥰

Merhabalar P porselenn öncelikle güle güle kullanıııııın Bende olacağımm siz Kaç cc hangi marka ve ne kadara oldunuz? Birde özel sütyen taktınız mı? rica etsem öğrenebilir miyiiim 🥰

Mesajınızın reklam amacıyla yazıldığı gerçek kullanıcı tecrübesi olmadığı öyle belli ki

X