- 17 Temmuz 2017
- 10
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi ezgisolakkk
-
Yeni ameliyat oldum. 21 Haziranda. Çok memnunum. Soruların varsa yanıtlayabilirim.EStetik ameliyatı olmayı düşünüyorum. erdinç ak a daha önce burnunu yaptırmış olankar var mı ?
Cok tesekkür ederim. Doğal oldumu acaba burnunuz, birde cok agrı sızı var mı anlatırsanız cok memnun olurum:)Yeni ameliyat oldum. 21 Haziranda. Çok memnunum. Soruların varsa yanıtlayabilirim.
Kemikli geniş ve düşük bi burnum vardi. Simdi ise tam tersi ve doğal :) ilk gun ilaclarin narkozun etkisi ile ağrı sızı yok ancak 2. Gün biraz zorlandım. Tamponlar çıkana kadar butun sorun aslinda. 10-15 gün içinde morluklar hariç toparladım.Cok tesekkür ederim. Doğal oldumu acaba burnunuz, birde cok agrı sızı var mı anlatırsanız cok memnun olurum:)
Anladim, ben biraz korkuyorun ağrıdan sızıdan çok dayabılamayacakgibi mi ağrısı. Birde erdinç bey tasarım yapmıyormuş ama önceden yaptığı burunları gösteriyor muKemikli geniş ve düşük bi burnum vardi. Simdi ise tam tersi ve doğal :) ilk gun ilaclarin narkozun etkisi ile ağrı sızı yok ancak 2. Gün biraz zorlandım. Tamponlar çıkana kadar butun sorun aslinda. 10-15 gün içinde morluklar hariç toparladım.
Canım çok tatlıdır benim. :) ben dayandıysam herkes dayanır :) ki zaten çok kuvvetli ağrı kesiciler kullanıyorsun. ama yine de de ilk gece hastanede kalmanı tavsiye ederim. erdinç bey önceden yapacağı burnu göstermiyor. İlk zamanlar benim de tereddütüm o yondeydi. şimdi memnunum şeklinden :) anladığım kadarıyla o kişinin kemik yapısı ile alakadar olacak ki ameliyat sırasında değişkenlik gösterir diye önceden burunları göstermiyor olabilir.Anladim, ben biraz korkuyorun ağrıdan sızıdan çok dayabılamayacakgibi mi ağrısı. Birde erdinç bey tasarım yapmıyormuş ama önceden yaptığı burunları gösteriyor mu
Of o çok kötü bişey ya körü körüne ameliyata giriyprsun gibi birşey oluyor yani:/Canım çok tatlıdır benim. :) ben dayandıysam herkes dayanır :) ki zaten çok kuvvetli ağrı kesiciler kullanıyorsun. ama yine de de ilk gece hastanede kalmanı tavsiye ederim. erdinç bey önceden yapacağı burnu göstermiyor. İlk zamanlar benim de tereddütüm o yondeydi. şimdi memnunum şeklinden :) anladığım kadarıyla o kişinin kemik yapısı ile alakadar olacak ki ameliyat sırasında değişkenlik gösterir diye önceden burunları göstermiyor olabilir.
E tabi. benim artı yönüm yakın arkadaşımın ona ameliyat olmasıydı. canlı örnek vardı yani karşımda :)Of o çok kötü bişey ya körü körüne ameliyata giriyprsun gibi birşey oluyor yani:/
Çok merak ettim ya burnunuzun fotosunuz atabilir misiniz :)E tabi. benim artı yönüm yakın arkadaşımın ona ameliyat olmasıydı. canlı örnek vardı yani karşımda :)
Birde ne kadara oldunuz ameliyatıÇok merak ettim ya burnunuzun fotosunuz atabilir misiniz :)
3.000 tl'ye oldum ameliyatı. Fotoğraf atarım tabi ki :)Birde ne kadara oldunuz ameliyatı
Tamamdir bekliyorum:)3.000 tl'ye oldum ameliyatı. Fotoğraf atarım tabi ki :)
gelen kutuna gönderdim :)Tamamdir bekliyorum:)
Teşekkür ederimmmm cok güzel olmus bu aradagelen kutuna gönderdim :)
3.000 tl'ye oldum ameliyatı. Fotoğraf atarım tabi ki :)[/QUOTE
Canım lütfen foto nu banada atarmısın kızımda ameliyat olacak doktor araştırıyoruz
3.000 tl'ye oldum ameliyatı. Fotoğraf atarım tabi ki :)
Tatlım ben görüşmeye gittim. 3000 tlNe kadar tuttu ameliyat masrafları?
Ve albümden fotoğraflar gösteriyor kendisi yaptığı burınların çok güzel işler çıkarmış gerçektende çok doğal burunlar yaptırmıs. Bende ocakta ameliyat olacağımTatlım ben görüşmeye gittim. 3000 tl
öncesi sonrası resminizi atabilir misiniz birde nefes alma sorununuz var mıydı geçti miKemikli geniş ve düşük bi burnum vardi. Simdi ise tam tersi ve doğal :) ilk gun ilaclarin narkozun etkisi ile ağrı sızı yok ancak 2. Gün biraz zorlandım. Tamponlar çıkana kadar butun sorun aslinda. 10-15 gün içinde morluklar hariç toparladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?