Dr Erdi Özdemir

Catlovecat

Cat love 😍
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
373
139
53
Dr Erdi Özdemir ile gorusmeye giden yada ameliyat olan varmi yarin randevum var sizlerdende bilgi almak istiyorum

Ince deriliyim ilk gorusmede yusuf beye gittim cok ince derin var kusurlar daha cok belli olur demisti

Ince derili burunları yapamayan doktorda biraksın bu mesleği 😒
Kalın derilileri muayenehaneye bile sokmaz 🙄😁
Bugun gorusmeye gittim leventte klinigi var doktor da asistanida guzel ilgileniyo hastalarla kontrole gelenler vardi
Doktor bey gayet ilgiliydi simulasyon dan cok hoslanmadim onun ustunde cok durmadi belki ondandir bide benim kemer oldugundan su anda burun sirti ince duruyo o biraz kalinlasir dedi bana yakisirmi onu bilmiyorum ama kemer olan herkeste aynisi oluyomus

Bugun gorusmeye gittim leventte klinigi var doktor da asistanida guzel ilgileniyo hastalarla kontrole gelenler vardi
Doktor bey gayet ilgiliydi simulasyon dan cok hoslanmadim onun ustunde cok durmadi belki ondandir bide benim kemer oldugundan su anda burun sirti ince duruyo o biraz kalinlasir dedi bana yakisirmi onu bilmiyorum ama kemer olan herkeste aynisi oluyomus
Içine sinmediyse bence başka doktora bak.
Ben pek başarılı bulmadım bu doktoru söylediklerine göre

Içine sinmediyse bence başka doktora bak.
Ben pek başarılı bulmadım bu doktoru söylediklerine göre
Simulasyon sinmedi sadece ama simulasyonla ayni sekil oluyomu ki yapilanlar cok fazla doktor dolasmak istemiyorum yaa oradakilerde gayet memnundu burunlarindan internette yorumlarida gayet guzel hic olumsuz yorumda gormedim bilmiyorum ki 😕

Siz yusuf ozturkcu icin istemedigim doktorlar arasinda yazmissiniz diger yorumlarda niyeydi acaba hatirliyomusunuz onun yaptgi simulasyon daha guzel geldi ama oda tarih falan vermedi dolasmak istemiyorum.dedigim.halde

Siz yusuf ozturkcu icin istemedigim doktorlar arasinda yazmissiniz diger yorumlarda niyeydi acaba hatirliyomusunuz onun yaptgi simulasyon daha guzel geldi ama oda tarih falan vermedi dolasmak istemiyorum.dedigim.halde
Valla hatirlamiyorum çesitli nedenlerden dolayi 200'e yakin doktor eledim.
Ama her doktoruda kötü diye elemedim, kalın deride başarı bulmamışımdır belki.
Arastir hakkında kötü yorum yoksa ona ol o zaman bence, realself' ede bak

Valla hatirlamiyorum çesitli nedenlerden dolayi 200'e yakin doktor eledim.
Ama her doktoruda kötü diye elemedim, kalın deride başarı bulmamışımdır belki.
Arastir hakkında kötü yorum yoksa ona ol o zaman bence, realself' ede bak
Aynen bu siteyede bakayim birisi daha demisti cok tesekkurler 🥰

Aynen bu siteyede bakayim birisi daha demisti cok tesekkurler 🥰
Yanlız şöylede bişey var, sanki Yusuf Ozturkcu'de kendine güvenmiyor ince derili burun için gibime geldi, sana ince deride kusurlar belli olur dedigine göre.
Kalın deri neysede ince deriyi yapamayan doktorlarin birakmasi lazim bu mesleği.
Yerinde olsam onuda elerdim, başka doktorlara bakardim.
Çok gezemem diyorsun ama sonra benim gibi revizyon için gezersen dahamı iyi olur

Bilmiyorum belkide burun ameliyatlarinin süreçlerini anlatmak icin soylemistir ama sen boyle anlatinca sanki bu konuda çekiniyor gibime geldi

Back
X