- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
- 53
- Konu Sahibi Catlovecat
Dr Erdi Özdemir ile gorusmeye giden yada ameliyat olan varmi yarin randevum var sizlerdende bilgi almak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi fikrim yok.Dr Erdi Özdemir ile gorusmeye giden yada ameliyat olan varmi yarin randevum var sizlerdende bilgi almak istiyorum
Bilgilendiririm tabiki :))Benim bi fikrim yok.
Instasına baktım iyi bir doktora benziyor hadi hayirlisi.
Kalın derilimisin?
Bizleride bilgilendir lütfen
Bende ince olunca avanyajli olurum diyodum ama doktor biraz korkuttuKalın yerine ince derim olmasini tercih ederdim
Ince derili burunları yapamayan doktorda biraksın bu mesleğiBende ince olunca avanyajli olurum diyodum ama doktor biraz korkuttu![]()
Bugun gorusmeye gittim leventte klinigi var doktor da asistanida guzel ilgileniyo hastalarla kontrole gelenler vardiInce derili burunları yapamayan doktorda biraksın bu mesleği
Kalın derilileri muayenehaneye bile sokmaz![]()
Içine sinmediyse bence başka doktora bak.Bugun gorusmeye gittim leventte klinigi var doktor da asistanida guzel ilgileniyo hastalarla kontrole gelenler vardi
Doktor bey gayet ilgiliydi simulasyon dan cok hoslanmadim onun ustunde cok durmadi belki ondandir bide benim kemer oldugundan su anda burun sirti ince duruyo o biraz kalinlasir dedi bana yakisirmi onu bilmiyorum ama kemer olan herkeste aynisi oluyomus
Simulasyon sinmedi sadece ama simulasyonla ayni sekil oluyomu ki yapilanlar cok fazla doktor dolasmak istemiyorum yaa oradakilerde gayet memnundu burunlarindan internette yorumlarida gayet guzel hic olumsuz yorumda gormedim bilmiyorum kiIçine sinmediyse bence başka doktora bak.
Ben pek başarılı bulmadım bu doktoru söylediklerine göre
Valla hatirlamiyorum çesitli nedenlerden dolayi 200'e yakin doktor eledim.Siz yusuf ozturkcu icin istemedigim doktorlar arasinda yazmissiniz diger yorumlarda niyeydi acaba hatirliyomusunuz onun yaptgi simulasyon daha guzel geldi ama oda tarih falan vermedi dolasmak istemiyorum.dedigim.halde
Aynen bu siteyede bakayim birisi daha demisti cok tesekkurlerValla hatirlamiyorum çesitli nedenlerden dolayi 200'e yakin doktor eledim.
Ama her doktoruda kötü diye elemedim, kalın deride başarı bulmamışımdır belki.
Arastir hakkında kötü yorum yoksa ona ol o zaman bence, realself' ede bak
Yanlız şöylede bişey var, sanki Yusuf Ozturkcu'de kendine güvenmiyor ince derili burun için gibime geldi, sana ince deride kusurlar belli olur dedigine göre.Aynen bu siteyede bakayim birisi daha demisti cok tesekkurler![]()