• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ercan Karacaoğluna SADECE MEME BÜYÜTME olanların paylaşım ve yardımlaşma başlığı

cherry87

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
193
14
318
Muş
Merhaba arkadaşlar,
Ben Aralık ayında Ercan beye meme büyütme olmayı düşünüyorum. Benim gibi Ercan beye meme büyütme düşünen arkadaşlara yardımcı olması bakımından SADECE MEME BÜYÜTME olanlara özel bir başlık açma gereği duydum, çünkü forumda ercan beyin hastası çok, içinden sadece meme büyütme olanları bulmak epey zaman alıyor. O yüzden Ercan beye meme büyütme olmuş arkadaşların bu bilgileri yazarak başlığımıza destek olup bizlere yardımcı olmalarını istiyorum:
*ne zaman
*kaç cc ,nereden konuldu
*protezin markası nedir, hangi profili konuldu
*son durumda memnuniyet durumu nedir gibi bilgiler yer alırsa çok iyi olur falarca soru sorulmaktan da kurtarılmış oluruz :)Meme büyütme olmamış ancak Ercan beyi tanıyan,hastası olan arkadaşların da dr larıyla ilgili yaşadıklarını, yakınlarının veya arkadaşlarının meme büyütme öykülerini paylaşmalarını rica ediyorum.:24:

hatta foto da paylasırsak, su foto kabusundan da kurtulmuş oluruz, haklı olarak herkes foto görmek istiyor, kafasındaki meme profiline dr un ne kadar yaklaşıp yaklaşamadıgını görebilmek için.Tabi açıktan foto eklemek istemeyen arkadaşlar olabilir. Onların da mesaj kutularını boşaltmalarını rica ediyorum ki, bizler istediğimzde özelden de kontak kurabilelim..Ben bu konuda forumdan fleur arkadasıma teşekkür ediyorum, sadece onun sonucunu görebildim daha:52:

Bir de nacizane , ben alt bacak inceltme de olmak istiyorum lazer lipo ile, diz çevresi ve ayak bileği arasını, böyle bir ameliyat hakkında bilgisi olan, yaptıran ya da bir yaptıranı görmüş birileri var mıdır aramızda ( konudan çok çıkmadan bir kaç kişiden bilgi alabilirsem bu konuda da çok memnun olucam).çünkü biraz kararsızım ne kadar faydası olur diye:46:

Çoooook teşekkürler, hayırlı bayramlar dilerim şimdiden herkese. Umarım faydalı bir başlık olur.

Son düzenleme:
Canim benim sureci okumussundur.arkaslik istegini kabul ettim.resimlere bakabilirsin.son hallerini daha eklicem.takip et.izlerin fotosunu da paylasacagim.simdi memnun oldugum taraflari yazayim.ercan beyin ilgisinden,insanligindan ,isindeki titizliginden cok memnun kaldim.bizim hastaneden ciktiktan sonra otele nasil gidecegimizin derdine dusup taksi cagiracak kadar yardimsever ve ilgili bir doktor.ben sonuc cok guzel dedigimde hayir daha degil daha guzel olmali deyip mukemmeli isteyen bir doktor.kesinlikle maddiyata onem vermiyor.yani ticaret olarak gormuyor.ben 325 cc high profil koltukalti kesisi ile mentor protez kullanildi.tum kesi yerlerini kullanio.meme alti meme basi vs..ama koltukalti kesisi icin uygun teknolojik donanim ve bu konuda tecrubeli ekibe sahip.ayrica bunun egitimini amerikada almis.bende bu kesi ile olmak istiyordum cunku bunu turkiyede basariyla yapabilen doktor sayisi cok az.natrella ve mentor kullaniyor.senin cilt yapina mevcut meme dokuna gore karar veriyor hangi marka protez konmasi gerektigine.boyunu kilonu ve meme alti olcunu yazarsan cc konusunda yardimci olurum.ama doktora ne istedigini anlatinca o gercekten seni bu konuda tatmin ediyor.ben boyutundan cok memnunum.iZlerim ilk basta kabarikti ama suanda yavas yavas iyilesiyor.ilk hallerine gore yumusadilar ama normal meme gibi olmasi icin zaman lazim hala biraz sertler.suanda tek sorunum sol tarafta ic yan ve alt tarafta protezi hissediyorum.doktor zamanla azalacagini soyledi.umarim ole olur.meme aram cok ayrik degil.asimetri sorunum yok.dokundugumda hissizlik yok.sadece sicak soguk ayrimi zor yapio meme baslarim.ama daha 45 gun oldu.goruntu yuvarlak takilmasina ragmen damla goruntusundr.kisacasi ben memnun kaldim.basa donsek gene ercan beye ameliyat olurdum :-)

Bende bu başlığı destekliyorum.Birgün umarım bende ameliyat olmuş olurum.Paylaşımlarımı görebilirsiniz.

Sizde mi Ercan beye ameliyat oluyorsunuz?

Yok cnm benim dr başka.bugün 4. Günüm bende arkadsşların paylaşımlarından çok faydalandım o yüzden takip ediyorum.

Saolun kizlar :)basligimizi hep beraber genisletelim. Ikisradabiderede cok gecmis olsun tekrar. Benim de boy 161 cm kilo 53.meme alti 75 ustu 83 su an. Destekli 75B takiyorum onu 75C yapmak amac..Ben damla yuvarlak ayrimindayim hala. Bir damla hosuma gidiyor bir yuvarlak. Damlanin high.profil yuvarlağa nazaran daha projeksiyonlu olmasi hosuma gidiyor.boyle uca dogru hafif sivrilen hali. Bazen de diyorum ust lob bos, damlada istedigim ust dolgunlugu ya vermezse diye... gerci damla highprofil olup memnun olan cok sitede ama... o konuda Ercan beyin tavri nasil? Mesela ben ille de natrelle istiyorum. Acaba yok sana mentor olacak fln diye tutturur mu :)) ben de natrelle e karsi bi yakinlik var da...

Peki canim ist da kac gun kaldin? Dr bi daha ne zaman gel dedi. Resimlerini gordum memeler biraz yakinlasti yazmissin ben de yakinlassin istiyirum ama meme baslari kenarlara kaymadan...ki senin kaymamis. Cok heyecanlıyım.evliyim ben sen?? Esim yaptırmami istemedigi için ben de cok pimpirikeniyorum mukemmel olsun diye. Evli olmasan ele gelmis protez gelmemis kime ne :)ama esim pek desteklemedigi icin yaptırmami biraz endiseliyim ya begenmezse diye... bir de yag enjeksiyonu yaptiririm demissin, onu ercan bey gel hissedersen ben hallederim gibisinden ucretsiz mi yapacak?

Canim benim sureci okumussundur.arkaslik istegini kabul ettim.resimlere bakabilirsin.son hallerini daha eklicem.takip et.izlerin fotosunu da paylasacagim.simdi memnun oldugum taraflari yazayim.ercan beyin ilgisinden,insanligindan ,isindeki titizliginden cok memnun kaldim.bizim hastaneden ciktiktan sonra otele nasil gidecegimizin derdine dusup taksi cagiracak kadar yardimsever ve ilgili bir doktor.ben sonuc cok guzel dedigimde hayir daha degil daha guzel olmali deyip mukemmeli isteyen bir doktor.kesinlikle maddiyata onem vermiyor.yani ticaret olarak gormuyor.ben 325 cc high profil koltukalti kesisi ile mentor protez kullanildi.tum kesi yerlerini kullanio.meme alti meme basi vs..ama koltukalti kesisi icin uygun teknolojik donanim ve bu konuda tecrubeli ekibe sahip.ayrica bunun egitimini amerikada almis.bende bu kesi ile olmak istiyordum cunku bunu turkiyede basariyla yapabilen doktor sayisi cok az.natrella ve mentor kullaniyor.senin cilt yapina mevcut meme dokuna gore karar veriyor hangi marka protez konmasi gerektigine.boyunu kilonu ve meme alti olcunu yazarsan cc konusunda yardimci olurum.ama doktora ne istedigini anlatinca o gercekten seni bu konuda tatmin ediyor.ben boyutundan cok memnunum.iZlerim ilk basta kabarikti ama suanda yavas yavas iyilesiyor.ilk hallerine gore yumusadilar ama normal meme gibi olmasi icin zaman lazim hala biraz sertler.suanda tek sorunum sol tarafta ic yan ve alt tarafta protezi hissediyorum.doktor zamanla azalacagini soyledi.umarim ole olur.meme aram cok ayrik degil.asimetri sorunum yok.dokundugumda hissizlik yok.sadece sicak soguk ayrimi zor yapio meme baslarim.ama daha 45 gun oldu.goruntu yuvarlak takilmasina ragmen damla goruntusundr.kisacasi ben memnun kaldim.basa donsek gene ercan beye ameliyat olurdum :-)

Silikonla buyutmenin kotu yanları varmı? Yıllar sonra deforme olması söz konusu ola bilirmi? Doktor deforme olmayacagına garanti veriyormu?

cherry merhaba başlığın hayırlı olsun....yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen ameliyat olmamışmıydın? Sanırım bi kaç doktor hakkında başlıkta açmıştın ameliyat oldun da sorun mu yaşandı? Tam konunu takip edemedim meme büyütme olunca ilgi alanıma girmiyor pek :ssz:

Peki canim ist da kac gun kaldin? Dr bi daha ne zaman gel dedi. Resimlerini gordum memeler biraz yakinlasti yazmissin ben de yakinlassin istiyirum ama meme baslari kenarlara kaymadan...ki senin kaymamis. Cok heyecanlıyım.evliyim ben sen?? Esim yaptırmami istemedigi için ben de cok pimpirikeniyorum mukemmel olsun diye. Evli olmasan ele gelmis protez gelmemis kime ne :)ama esim pek desteklemedigi icin yaptırmami biraz endiseliyim ya begenmezse diye... bir de yag enjeksiyonu yaptiririm demissin, onu ercan bey gel hissedersen ben hallederim gibisinden ucretsiz mi yapacak?

Canim ben istanbulda bes gun kaldim.uc hafta sonra kontrole gittim.sonra bir ay sonrasi icin kontrol ayarladik.benim memeler bukadar yakin deildi.protezlerle daha da yakinlasti.ama arada bi parmak bosluk var hala.ben evli degilim ama nisanliyim.nisanlimin haberi olmadan ameliyat oldum.ve kesinlikle anlamadi :-) ne goruntusunden ne de sarildigimizda suphe duymadi.daha elletmedim ama :-) evlilige kadar yasak zaten :-) yag enjeksiyonu dusuncemden ercan beyin haberi yok.cunku bana 6 ay beklemem gerektigini soyledi.protezlerin yerine oturmasi icin.ama soylesem yardimci olur.ama gunden gune daha az hissediyorum.oyuzden biraz daha beklicem.

cherry merhaba başlığın hayırlı olsun....yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen ameliyat olmamışmıydın? Sanırım bi kaç doktor hakkında başlıkta açmıştın ameliyat oldun da sorun mu yaşandı? Tam konunu takip edemedim meme büyütme olunca ilgi alanıma girmiyor pek :ssz:

Merhaba Jelesec cim, zuhtu demir e ameliyat olmak üzere iken son gece vazgectim, elektrigimiz tutmamisti pe olsam olmus olmak icin yativerecktim ameliyat masasina...zuhtuye geri sayim icin sayfa acmistm evet.öncesinde de hasan findik a yakindim ama gordugum bir kac sonucu begenmedim vazgectim. Baris cakir düşündüm sonra o da hic indirim yapmadı 9000 tl meme buyutme icin cok fazla.. oyle yani :( 2 yildir dilde kaldi. Ercan beye ısındım baya esim asker diye mi bilmem o da GATA li :) maddi anlamda fiyati daha uygun ve uzmanligina guvendim gibi... bakalim aralık ta gidicem iste.

Merhaba Jelesec cim, zuhtu demir e ameliyat olmak üzere iken son gece vazgectim, elektrigimiz tutmamisti pe olsam olmus olmak icin yativerecktim ameliyat masasina...zuhtuye geri sayim icin sayfa acmistm evet.öncesinde de hasan findik a yakindim ama gordugum bir kac sonucu begenmedim vazgectim. Baris cakir düşündüm sonra o da hic indirim yapmadı 9000 tl meme buyutme icin cok fazla.. oyle yani :( 2 yildir dilde kaldi. Ercan beye ısındım baya esim asker diye mi bilmem o da GATA li :) maddi anlamda fiyati daha uygun ve uzmanligina guvendim gibi... bakalim aralık ta gidicem iste.

Anladım cherry, hakkında hayırlısı olsun mutlu sonu yaşaman dileğiyle :34: zordur karar vermek doktora o engel aşıldı mı çorap söküğü gibi arkası gelir...

Bende aralık düşünüyodum ama acaba ameliyat için kaç gün öncesinden görüşmeye gitmek gerekiyor ki?

Anladım cherry, hakkında hayırlısı olsun mutlu sonu yaşaman dileğiyle :34: zordur karar vermek doktora o engel aşıldı mı çorap söküğü gibi arkası gelir...

Bende aralık düşünüyodum ama acaba ameliyat için kaç gün öncesinden görüşmeye gitmek gerekiyor ki?

Canim ben ercan beyle surekli kontak halindeyim. Ameliyattan 1 gun once gelmek her seye karar vermek icin yeterli dedi. Ben de il disindan gelicem. Bana ister 5 gun kal git sinra 2 3 hafta sonra kontrole gel ya da 10 gun kal gelme demisti...

Canim ben ercan beyle surekli kontak halindeyim. Ameliyattan 1 gun once gelmek her seye karar vermek icin yeterli dedi. Ben de il disindan gelicem. Bana ister 5 gun kal git sinra 2 3 hafta sonra kontrole gel ya da 10 gun kal gelme demisti...

Bu çok iyimiş git gel olmucak. O zaman 12 günlük bir süreyi ayırmak gerek ameliyat için.

Aynen simdilik iki hafta ici izin ayarladik mi yeter ..

Sen tam olarak ne istiyordun? Kaç cc hangi özelliklerde...? Özellikle natrelle istemişsinde.

Benim boyum 1.73. o yüzden muhtemelen 350cc altına inmem. en yumuşak doğal göğüs formuna yakın olan hangisi ise ondan olsun istiyorum. Ama high profilemi moderate mi o işten hiç anlamıyorum. Çok farkediyormu bunlar. Damla dönebilir diye istemiyorum. Dual plane da gayet doğal gözüküyor.Koltukaltından olsun istiyorum.

Son düzenleme:
Bu çok iyimiş git gel olmucak. O zaman 12 günlük bir süreyi ayırmak gerek ameliyat için.

Valla cc belirtmek bence yanlis. Ben su an a cup im c olmak istiyorum. Doktora istedigim seyleri anlatmam yeterli olur diye düşünüyorum. Bence sende cc ile gitme doktora sadece ne istedigini anlat. Ben cok buyk meme sevdalisi degilm sadece sutyensiz gezince tatmin edici bi buyuklugu olsun yeter... Ne damla olmasin diyorum su an ne olsun. Dr resim gosterecekmis bakacağım hangi resimdekiler hosuma giderse onu sececegim...

Zuhtu demire hasan findiga baris cakira muayene oldum :-) sende benim gibi cok kararsizsin.elektrik cok onemli.

Son düzenleme:
Back