Dr. Emre Ilhan da burun estetigi ( resimli ) :)))

Cok guzel bir burun olmus ve yakismis sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten güzel ve doğal durmuş. Ben de kavisli burun istemiyorum ve benimde burnumda kemer var. Bazen çok istiyorum yaptırmak ama bazen de korkuyorum pişman olursam diye. Sonuçta çok kötü bir burnum yok ama yandan bakınca oldukça kemikli. Çok ince bir yüzüm olduğu için ve küçük dudaklarım özellikle güldüğümde kocaman kemikli bir burun yüzümde sırıtıyor sanki

Bir şey sormak istiyorum bu arada.sakın yanlış anlamayın, gerçekten merak ettiğim bir konu. Ne kadar zaman sonra burnunuz normal haline dönüyor. Yani temizlik ve makyaj gibi konularda, bir de bir süre burnu darbelerden, basınçtan (spor, egzersiz) vs korumak gerekiyor sanırım. Kısaca, bi şey olur korkusu olmadan burnunuzu ne kadar süre sonra rahatça kullanabiliyorsunuz? Bir de nefes almada problem yoktur umarım. Bazı insanlar genizden konuşuyor ameliyattan sonra ama emre bey KBB doktoruymuş galiba. Sanırım onda bu türden sorunlar olmuyordur.

Benim de derim cok kotu kalin kalkik onden de minik burun olur mu ki? Ozelden fotolarini atabilir misin?

Derinin kalınlığına bağlı o biraz. Emre bey yanılmıyorsam kalınlığı 5 dereceye kadar değerlendiriyor. Eğer 5 numara kalınlığındaysa ki o zenci derisi kalınlığı oluyor ve kemikli büyükse çok kaldırmaz burnunuzu. Siz bana fotoğrafınızı yollarsanız az çok yorum yapabilirim aslında yada emre beye yollayabilirsiniz.

Burun deriniz kalın mıydı incemi Polpy

emre bey'in numarası var mı sizde acaba? mart ayına randevu veriyorlar ama öğreni olduğm için yazın yaptırmak istiyorum

Numarası var elbette ama sormadan veremem. Kendisine numarasından ulaşsanız dahi çok birşey yapacağını sanmıyorumm çünkü inanın sizin gibi erkenden yaptırmak isteyen çok asistanının cep numarası var sitesinde oradan bir ulaşın belki yardımcı olurlar.

Burnun coook güzel olmus. Bende almanyada kaliyorum. Ve göz kapaklarimi yaptirmak istiyorum. Doktor secimimde cok zorlaniyorum

çok güzel olmuş maşallah. çok yakışmıs sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…