Dr. Emre Ilhan da burun estetigi ( resimli ) :)))

çok güzel olmuş beğendim ücreti ne kadar acaba fiyat verebiliyomusunuz burdan

Burnusun cok guzel olmus canimmm masallh ..

merhabaaa ya ben sey sorcaktim bende emre beye burnumu yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum ya bn cok burunlara dikkat eden briyim yani cok zor begenirim onun icinde cok korkuorum kesin yâptircam ama en iyi doktora bakiyorum iste , benim burnum yni bana gore buyuk buluyorum ve top burunluyum , ben kucucuuuuuk bi burun ama en dogal estetik oldugu belli olmasin istiyorum yani emre bey kucuk ve belli olmayan burun estetikleri yapabiliyormu yani bunda basarilimi (((((((((((((((((

Çok ama çok beğendim ne kadar hoş tatlı olmuş iyiki yaptırmışsınız ne yapılı gibi duruyor nede kötü olmuşş ben bile acaba bende mi yaptırsam diye düşünmeye başladımm benimde burnum geniş birazcııkk malum :)

Burnun cok güzel olmus

Mayis ayinda Emre beye ameliyat olucam......zaman durdu sanki....
Biraz korku var, ama coooook seviniyorum!

Çok sanslısın mayıs ayına gün alabildiğin için mayısa gün almak için can atanlar var ama maalesef dolu:) birazcık korku olur tabi ben ameliyathaneye girdikten sonra bile kaçsammı diye düşündüm :) korkuyla karışık heyecan olur az kalmıs ne zaman mayıs oldu anlamazsın bile bi bakmışsın ameliyat günü gelmiş:)

evet keske ameliyat iki hafta önce olsa....;D

evet ama yaklasdikca sanki zaman biraz daha uzuyooo..... acaba? acaba? acaba nasil olucak diye..... ya her sey yolunda gitmezse felan.... kafam karisiyor....

herşey yolunda gider emre beyden yana şüphen olmasın memnun olmayan hastası yok herkesi memnun etmekte ne kadar zordur bilirsin:) sen kendini iyi ifade ettikten sonra nasıl bir burun istediğini iyi anlattıktan sonra korkma önemli olan senin anlatabilmen:) tabi korku ve heyecanı diyosan ona bişey diyemem hepimizde oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…