DR Elif Eren Aydın Meme Büyütme

lolitaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
50
21
26
Merhabalar. Kısa bir süre önce Elif hocaya ameliyat oldum. Doktorumla ilgili cok fazla yazı bulamadığım icin ilgilenenlere objektif deneyimlerimi aktarmak adına actım baslığı.
Öncelikle ofisi Atasehirde. Ücretsiz ön muayene yapıyor. Ben 2 doktorla daha görüştüm. En detaylı bilgiyi veren ve içimi rahatlatan Elif Hoca oldu. Güleryüzlü ve işinin ehli bir doktor. Hastalarıyla mıç mıç olan hekimlerden değil. Mesafeli bir duruşu var. Bana da güven veren mesafeli duruşu oldu. Olacağı olmayacağı açıkça söylüyor. Ben ameliyat olalı cok uzun zaman olmadı. Uzun vadedeki tecrübelerimi aktaramayacağım. Fakat şimdiye kadar kendisinden çok memnun kaldım. Bahar Hanım var hocanın asistanı. Çok ilgili samimi birisi tüm sorularımı içtenlikle usanmadan cevapladı. İçerenköy Bayındır Hastanesinde yapıldı ameliyatım. Bir gece hastanede kaldım. Hastanedeki hemşireler çok ilgiliydi gerçekten. Hastaneden de ayrıca memnun kaldım. Sorularınız olursa cevaplandırabilirim

Son düzenleme:
Selamlar, ben de doktor arayışındayım Elif hanımı araştırıyorum. Şuanda memnun musunuz süreçten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…