• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ege Özgentaş hakkında bilgi

Merhaba,
1 kasimda prof.dr.Ege Ozgentas'a rinoplasti ameliyati oldum ve cok memnunum. Ege beye gitmeden once drlari cok arastirdim ama iclerinde sadece Ege bey guvenimi kazanabildi. Bir kere cok kendinden emin ve asla sizi tatmin etmek icin bir cabaya girmiyor. "Size su burnu yapacagim" diye bir show kismi yok. Beni etkilemesindeki ilk sebep bana benim istedigim burnu degil bana yakisacak burnu yapacagini soylemesiydi. Oncelikle Ege bey bir plastik cerrah, yani saglik amacli mudehalelerde bulunuyor dolayisi ile isini buyuk bir ozenle yapiyor. Su an burnum cok guzel ve estetik oldugu anlasilmiyor bile cok dogal ve guzel. Ameliyattan sonra hic agri kesici almadim, ne bir agri ne bir sizi...tamponda koymadi..hicbir zorlugu olmadi..burnunu dogal bir sekilde degistirmek isteyen kisilere cok acik bir sekilde tavsiye edeerim.

Merhaba,

Ege Özgentaş benim amcam olur, müthiş bir doktordur, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Ablam geçen yıl ameliyat oldu Ege bey'e Başkent Üni.'de .. Öncelikle doktor kendine okadar güveniyoki çok etkileniyosunuz.. sonuca baktığuınızda güveni boşuna değil. Öyle Bilgisayarda olucak burnu göstermiyor birkere. Sana yüzüne yakışacak burnu yapıcam diyor ve alasını yapıyor.. Yolda görenler ' aa estetikli burun yürüyor demicek çok hoş bir burnun var' diyicekler diyordu. Haklıda çıktı. 1 yıl oldu ameliyat olalı ve burun tam oturdu.. Bence ve herkesçe çok doğal bir burun. Tampon kullanmıyor alçı yapıyor minik. ablam 2. gün hapşurdu ve Ege bey okadar rahattı ki. Hapşurucak tabii dedi. O onun gerçek burnu :)
Kısacası gözünüz kapalı EGE bey'e güvenin derim.

Merhabalr... Ben Ege beye başkentte perşembe günü ameliyat oldum
hiçbir sorun yaşanmadı şu ana kadar... dün dikişini aldırdım burun ucundaki.. perşembe alçısı çıkıcak üstündeki.. şu an burnumla ilgili çok bi fikrim yok ama ucundaki düzelme fazlasıyla belli..

Merhabalr... Ben Ege beye başkentte perşembe günü ameliyat oldum
hiçbir sorun yaşanmadı şu ana kadar... dün dikişini aldırdım burun ucundaki.. perşembe alçısı çıkıcak üstündeki.. şu an burnumla ilgili çok bi fikrim yok ama ucundaki düzelme fazlasıyla belli..

selam,
bende ege beyle görüşeceğim, hem nefes almada problem,im var hemde estetik olacağım,
nefes alma probleminide düzeltiyor dimi tek estetikçi değil sanırım
birde ücret bilen varmı

merhaba.
ben yunus emre hastanesiden hüseyin beye 2 hafta önce ameliyat oldum, gayet memnunum tavsiye ediyorum :)

Ben 10 sene önce burun ve meme büyütme oldum. Hic memnun olmadım burnum genişlik aynı kaldı baya geniş yani yandan da şiş gibi. memenin birin de ise selikonlar her taraftan ellerken baya his ediliyor. Tekrar olmak beni baya korkutuyordu artık cesaret aldım ve değiştirmek istiyorum.

Back