Arkadaşlar Ege Özgentaş Antalyada bilen varmı?
Ne kadara olmustun amaliyatini ogrenebilirmiyim canim ??Evet artık Ege Bey'e ameliyat olmuş biri olarak buraya da yorumlarımı yazabilirim. Ben çok memnunum, doktorumu çok seviyorum. Bana güven veriyor. Soru sormaktan çekinmiyorum, sorularıma içtenlikle yanıt veriyor. Aynı zamanda disiplinli ve çok kibar bir hekim.
Ameliyat sonrarı 3. günüm bugün o nedenle burnumun estetik görünümü nasıl bilemiyorum burnumda alçı var ama gördüğüm kadarıyla burnumun ucunu ben daha şimdiden sevdim. Benim ciddi bir nefes alma sıkıntım vardı çocukluğumdan beri, tamponlarım çıktığında o problemin harika bir şekilde onarıldığını derin derin nefes alabiliyorken anlamış oldum. İnanıyorum ki estetikte de harika işler çıkarmıştır.
Hem bir hasta gözüyle hem de bir hemşire gözüyle Prof. Dr. Ege Özgentaş'ı tavsiye ederim arkadaşlar. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde (Altunizade) görev yapıyor. ONEP'te de konsültan hekim olarak görev yaptığı yazıyor. Bir de websitesi var: www.egeozgentas.com
Ne kadara olmustun amaliyatini ogrenebilirmiyim canim ??
Eminmisin canım Akdeniz üniversitesinden ayrıldığına .İnternet sitelerinde hala ismi var Akdeniz üniversitesinin.
Evet artık Ege Bey'e ameliyat olmuş biri olarak buraya da yorumlarımı yazabilirim. Ben çok memnunum, doktorumu çok seviyorum. Bana güven veriyor. Soru sormaktan çekinmiyorum, sorularıma içtenlikle yanıt veriyor. Aynı zamanda disiplinli ve çok kibar bir hekim.
Ameliyat sonrarı 3. günüm bugün o nedenle burnumun estetik görünümü nasıl bilemiyorum burnumda alçı var ama gördüğüm kadarıyla burnumun ucunu ben daha şimdiden sevdim. Benim ciddi bir nefes alma sıkıntım vardı çocukluğumdan beri, tamponlarım çıktığında o problemin harika bir şekilde onarıldığını derin derin nefes alabiliyorken anlamış oldum. İnanıyorum ki estetikte de harika işler çıkarmıştır.
Hem bir hasta gözüyle hem de bir hemşire gözüyle Prof. Dr. Ege Özgentaş'ı tavsiye ederim arkadaşlar. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde (Altunizade) görev yapıyor. ONEP'te de konsültan hekim olarak görev yaptığı yazıyor.
Evet artık Ege Bey'e ameliyat olmuş biri olarak buraya da yorumlarımı yazabilirim. Ben çok memnunum, doktorumu çok seviyorum. Bana güven veriyor. Soru sormaktan çekinmiyorum, sorularıma içtenlikle yanıt veriyor. Aynı zamanda disiplinli ve çok kibar bir hekim.
Hem bir hasta gözüyle hem de bir hemşire gözüyle Prof. Dr. Ege Özgentaş'ı tavsiye ederim arkadaşlar. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde (Altunizade) görev yapıyor. ONEP'te de konsültan hekim olarak görev yaptığı yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?