Dr. Ege Özgentaş hakkında bilgi

Arkadaşlar Ege Özgentaş Antalyada bilen varmı?

merhaba Akdeniz üniv.de Koray Çoşkunfırat var ben onunla görüşmeye gittim ama pek tatmin etmedi beni senin doktorun adını hiç duymadım.:1no2:Anadolu hastanesinde ki doktoru araştırdın mı peki? cv olarak beni tatmin etti ama yüzyüze görüşmek gerek tabii

Ege Özgentaş Akdeniz Üniversitesinde Plastik Dalinde Başkan ve aynı anda da İstanbulda Onep Klinikte çalışıyor.

Ege özgentaş'a burun ameliyatı olan varmı? hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık bir hafta sonra Ege Bey'e ameliyat olacağım. Kendisiyle henüz bir kere muayene için görüştüm. Kendisi çok sıcak ve kibar birisi. Bir hemşire olarak söyleyebilirim ki iş disiplinine oldukça sahip bir hekim izlenimi aldım ben. Şimdilik pek fazla bir şey söyleyemiyorum. Ameliyattan sonra daha ayrıntılı olarak bilgilendiririm.

Ek olarak bir bilgi daha vermek istiyorum. Ege Bey artık Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde görev yapıyor. Bilgilerinize...

Site yöneticileri belki başlığı değiştirirler. Başlıkta Antalya yazıyor da...

Evet artık Ege Bey'e ameliyat olmuş biri olarak buraya da yorumlarımı yazabilirim. Ben çok memnunum, doktorumu çok seviyorum. Bana güven veriyor. Soru sormaktan çekinmiyorum, sorularıma içtenlikle yanıt veriyor. Aynı zamanda disiplinli ve çok kibar bir hekim.

Ameliyat sonrarı 3. günüm bugün o nedenle burnumun estetik görünümü nasıl bilemiyorum burnumda alçı var ama gördüğüm kadarıyla burnumun ucunu ben daha şimdiden sevdim. Benim ciddi bir nefes alma sıkıntım vardı çocukluğumdan beri, tamponlarım çıktığında o problemin harika bir şekilde onarıldığını derin derin nefes alabiliyorken anlamış oldum. İnanıyorum ki estetikte de harika işler çıkarmıştır.

Hem bir hasta gözüyle hem de bir hemşire gözüyle Prof. Dr. Ege Özgentaş'ı tavsiye ederim arkadaşlar. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde (Altunizade) görev yapıyor. ONEP'te de konsültan hekim olarak görev yaptığı yazıyor.

Son düzenleme:
Ne kadara olmustun amaliyatini ogrenebilirmiyim canim ??

Eminmisin canım Akdeniz üniversitesinden ayrıldığına .İnternet sitelerinde hala ismi var Akdeniz üniversitesinin.

Eminmisin canım Akdeniz üniversitesinden ayrıldığına .İnternet sitelerinde hala ismi var Akdeniz üniversitesinin.

Canım ameliyatlarını Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde yapıyor, o hastanenin hekimi olarak da görünüyor. Onep'te de konsültan hekim olarak görünüyor. Akdeniz Üniversitesinin kürsüsünün kurucusu olduğu için adı yer alıyor olabilir. Ya da belki sayfa güncellenmemiş olabilir. Başkent'e geçeli çok yeni oldu çünkü...

Antalya'daysan ve Ege Bey'e ameliyat olmak istiyorsan senin için sorarım Antalya'da ameliyat yapıyor mu artık diye istersen, 26'sında gideceğim...

Aquatha Burnun gercekten cok güzel olmus...ben daha önce iki kez ameliyat oldum (almanya) ama sonuclardan memnun degilim ve aylardir bu sitede hangi doktor acaba daha iyi karar vermeye calisiyorum...Senin burunu görünce belkiler arasina aldim doktoru...:)

Arkadaslar,

uzun zamandir Ege beye ameliyat olan yok galiba...lutfen acil yardim!!kendisi nerde?amleyat ucreti nekadar?ve sonuc??

arkadaslar lutfen ama kimse yok mu bana yardim edebilecek!!!!Acil DR.EGE OZGENTAS hakkinda bilgi lazim...

anlasilan kimse bu dr.burun ameliyati olmamis.demekki populer dr.larin adi daha cok duyulio...

canım memnunmusun şuan burnundan?? benim deviasyon problemim var burun içindeki kongolarım canavar gibi olmuş. onlar lazerle yakılırken hazır estetikte olsun diorum. Ama çok korkuyorum ve 4 senedir araştırdığım doktor sayısını thmin bile edemezsin.. artık kendime bir dur deyip ameliayatımı olmak istiorum .. memnun kaldın mı doktorundan ?

Merhaba,
1 kasimda prof.dr.Ege Ozgentas'a rinoplasti ameliyati oldum ve cok memnunum. Ege beye gitmeden once drlari cok arastirdim ama iclerinde sadece Ege bey guvenimi kazanabildi. Bir kere cok kendinden emin ve asla sizi tatmin etmek icin bir cabaya girmiyor. "Size su burnu yapacagim" diye bir show kismi yok. Beni etkilemesindeki ilk sebep bana benim istedigim burnu degil bana yakisacak burnu yapacagini soylemesiydi. Oncelikle Ege bey bir plastik cerrah, yani saglik amacli mudehalelerde bulunuyor dolayisi ile isini buyuk bir ozenle yapiyor. Su an burnum cok guzel ve estetik oldugu anlasilmiyor bile cok dogal ve guzel. Ameliyattan sonra hic agri kesici almadim, ne bir agri ne bir sizi...tamponda koymadi..hicbir zorlugu olmadi..burnunu dogal bir sekilde degistirmek isteyen kisilere cok acik bir sekilde tavsiye edeerim.

nası yani 3. gününüzde alçı çıkmadan tampon mu çıktu.. ilginç:100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…