- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
- Konu Sahibi mutluluk2015
-
Natrellenin daha yumuşak olması bir şehir efsanesi canım, çok ayrıntılı araştırmasını yaptım yabancı dilde, tüm doktorların dediği mentor ve natrellenin birbirinden hiçbir farkı olmadığı..Bu arada benim kafama bişey takılıyor natrella markada yuvarlak protez varmıdır ? Hani belki biraz daha yumuşak tercih edenler için ..
Var tabiki de canim natrella da hem daha cok boyut secenegi var mentora gore benim de natrella ve gayet yumsakBu arada benim kafama bişey takılıyor natrella markada yuvarlak protez varmıdır ? Hani belki biraz daha yumuşak tercih edenler için ..
Yuvarlak mı seninki peki ? Demek ki ikiside aynı yumuşaklık olarak.Var tabiki de canim natrella da hem daha cok boyut secenegi var mentora gore benim de natrella ve gayet yumsak
Mentoru denemedigim icin bilemicem
Benim tercihim yuvarlak zaten.insallah bakalım ya hayırlısı olur .dual plan demişlerdi bana da cuma gorusecegim bi Dr la.. o kadar çok şey öğrendim ki burda git bana kendin yap silikonunu diyebilir :)Eskiden doktorlar kas ustu yaptigi icin damla protez kullanirdi cok ama simdi bir cok teknik gelisince kas alti yada dual plan gibi olunca damla goruntusunu verdigi icin artik yuvarlak protez tercih ediyorlar
Hayirlisi canim senin icin ama damla da yumsak protez bulamazsin cohesif 1 yok damlada mesela
Evet canim natrella allergan yuvarlak benimkilerYuvarlak mı seninki peki ? Demek ki ikiside aynı yumuşaklık olarak.
Natrella yuvarlak var cnm.Bu arada benim kafama bişey takılıyor natrella markada yuvarlak protez varmıdır ? Hani belki biraz daha yumuşak tercih edenler için ..
Cnm, ben de bilmiyordum öyle bi ayrım olduğunu.Dr söyledi.mesela libraya mentor yuvarlak takmış , bana da natrella yuvarlak dedi.Natrellenin daha yumuşak olması bir şehir efsanesi canım, çok ayrıntılı araştırmasını yaptım yabancı dilde, tüm doktorların dediği mentor ve natrellenin birbirinden hiçbir farkı olmadığı..
İnşallah canım ya .aynen cok bilmek de kotu surekli arastirma pesinde hangisi iyi hangisi kotu vs.. Kafa karisiyor ve bazen hayal kirikligi olabiliyor insallah herkes dogru secimi yapar ve memmun kalir
Demek kişiye göre belirleniyor.Cnm, ben de bilmiyordum öyle bi ayrım olduğunu.Dr söyledi.mesela libraya mentor yuvarlak takmış , bana da natrella yuvarlak dedi.
Kendi doktorumun da dediği ikisinin birebir aynı olduğuydu, tercih ettiğin biri var mı diye sordu ona bıraktım seçimi, mentor kullandı.Cnm, ben de bilmiyordum öyle bi ayrım olduğunu.Dr söyledi.mesela libraya mentor yuvarlak takmış , bana da natrella yuvarlak dedi.
Ferruh bey bana da ikisi aynı demişti.hatta ben özellikle sormuştum natrelle daha yumuşak diye duydum,doğrumu diye.ikisi de çok güvendiğim markalar,fark yok,hangisini istersen onu takarız dedi.ben ona bıraktım,mentor taktıKendi doktorumun da dediği ikisinin birebir aynı olduğuydu, tercih ettiğin biri var mı diye sordu ona bıraktım seçimi, mentor kullandı.
Yumuşuyor canım şüphen olmasın, benimkiler tam kıvamında..Ferruh bey bana da ikisi aynı demişti.hatta ben özellikle sormuştum natrelle daha yumuşak diye duydum,doğrumu diye.ikisi de çok güvendiğim markalar,fark yok,hangisini istersen onu takarız dedi.ben ona bıraktım,mentor taktıbenimkiler bazen yumuşacık gibi geliyor,bazen de çok sert.biraz daha yumuşayacaklarmış.
İnşallah canım.ben memnunum da eşim biraz sert buluyorYumuşuyor canım şüphen olmasın, benimkiler tam kıvamında..
Daha ne olacaktı cıvık meme mi? Iyyyİnşallah canım.ben memnunum da eşim biraz sert buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?