- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi mutluluk2015
-
Sarkık duruyor diye düşünen bir ben değilmişim sevindim :)doktorlar genelde yuvarlak tercih ediyo sna neden öyle demişler bilmiyorum ama evet damlada dönme ihtimali var hemde sarkık duruyo bence yuvarlak tercih eden bi doktorla görüş
Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUMSadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.
Canim kimlerle gorustun bilmiyorum ama benimde arastirmalarima gore dokusu olanlarda daha cok damla onwriyorlar hem toplasin diye ama bizim gibi dokusu yok denecek kadar az olanlarda kas atalti yuvarlak daha tercih ediliyor.bende sasirdim istanbuldaysan baska doktorlar da var git gorus damla cok dogal bende damlayi begeniyorum fakat benim dokum olmadigi icin yuvqrlak istiyorumArkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUMSadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.
Canım doktorlarla görüşmeye başlamışsın. En büyük adımı atmışsın. Sıra hangi doktor ve hangi protez oluşunda...Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUMSadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.
Göğüsdokusu sıfır olupta yuvarlakla çok güzel netice alan arkadaşlarda var biliyorsun. Ben hala kime damla uygun kime yuvarlak gerektiğini çözemedim. Dr.u damla önerip yuvarlak taktiran bi üye vardi, pek girmiyor artik, o mutlu olamadi neticesiyle mesela. Honeyyylove var mesela ilk iki görüştüğü dr. damla önerdi, üçüncü dr.da yuvarlağa karar verdiler. Istersen sende birkaç dr.a daha görün. Libra'nın dr.uda kendisine damla önermiş yanlış hatirlamiyorsam, kendisi aynı bu endişelerden dolayı yuvarlak taktirdi ve çok beğendiğim neticelerden biri. Ama kesinlikle damla sarkik duruyor veya üstü boş kaliyor diye bişey yok. Damlaninda üst kısmı high/ultra high olani var. Benim üst kısmım boş değil, damla olmasina rağmen, sarkikta durmuyor! Ama döner mi diye korku baya uzun bi zaman yaşadım. Bu korkuyuda kimse alamaz, heleki burda damla dediğin an ikinci kelime dönüyor deniliyor zaten, okadar yer etmiş. Kendi dr.um biçok kez beni yatiştirdi, ya dönerse diye yine sorduğumda. Kas altında olduğu sürece, pürüzlü olduğu taktirde ve cepler doğru açıldıysa, dönme ihtimali yok bile diyebilirim dedi. Ama insan yinede ister istemez düşünüyor.Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUMSadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.
Evet canım, söylediğin herşey çok doğru.Libranın doktoru ile görüştüm zaten, o damla önerdi .damlanın altında tırnaklar varmış, o yüzden ilk yıl dönmezse hiç dönmezmiş.Ben de olsun ya dönerse, zaten zor izin aldım hazreti kocamdan dedimGöğüsdokusu sıfır olupta yuvarlakla çok güzel netice alan arkadaşlarda var biliyorsun. Ben hala kime damla uygun kime yuvarlak gerektiğini çözemedim. Dr.u damla önerip yuvarlak taktiran bi üye vardi, pek girmiyor artik, o mutlu olamadi neticesiyle mesela. Honeyyylove var mesela ilk iki görüştüğü dr. damla önerdi, üçüncü dr.da yuvarlağa karar verdiler. Istersen sende birkaç dr.a daha görün. Libra'nın dr.uda kendisine damla önermiş yanlış hatirlamiyorsam, kendisi aynı bu endişelerden dolayı yuvarlak taktirdi ve çok beğendiğim neticelerden biri. Ama kesinlikle damla sarkik duruyor veya üstü boş kaliyor diye bişey yok. Damlaninda üst kısmı high/ultra high olani var. Benim üst kısmım boş değil, damla olmasina rağmen, sarkikta durmuyor! Ama döner mi diye korku baya uzun bi zaman yaşadım. Bu korkuyuda kimse alamaz, heleki burda damla dediğin an ikinci kelime dönüyor deniliyor zaten, okadar yer etmiş. Kendi dr.um biçok kez beni yatiştirdi, ya dönerse diye yine sorduğumda. Kas altında olduğu sürece, pürüzlü olduğu taktirde ve cepler doğru açıldıysa, dönme ihtimali yok bile diyebilirim dedi. Ama insan yinede ister istemez düşünüyor.
Sen ve Libranınkiler zaten kararımı çok etkiledicanım biliyosun benim dokuda sıfırbanada ilk önce damla dendi ben yuvarlak istedim bulent bey oda olur dedi olduda yani kişiden kişiye değişebilir sonuçta vucud farkı ama başka doktorlarlada görüş fikir al mutlaka ki ilerde pişman olma
Evet cnm, İstanbullondra nınkileri de çok beğeniyorum.Ama onun yine biraz dokusu vardı, benim hiç yok.asil94 ve tikkabillanın eski haliyle aynıyım, Libranınkiler biraz büyükmüş benim şimdiki halimden. Bu yüzden bu üç arkadaşımınkini baz alıyorum.Doğru yaptığımı düşünüyorum :)Canım benimde ilk görüştüğüm Dr damla dedi ve o zaman zaten kafamda damla vardı hemen ameliyata girsem damla olucaktı yaaaa 2016 kara gün verince vazgeçtim iyiki geç zamana vermiş çünkü benim düşüncelerim değişti .artık yuvarlak istiyorum gerçi istanbullondra arkadaşın damla burada gördüğüm ilk ve tek damla o da gayet güzel görünüyor. Diğer arkadaşlar yuvarlak onlarıda çok beğendim .ben az dekolte istiyorum o yüzden yuvarlak tercihim..benim biraz dokum var cuma bir Dr la görüşücem bakalım o ne diyecek.
En iyisi BIRİNİ DAMLA BIRINI YUVARLAK YAPTIRİİİMBu arada biz bütün memeleri begenıyoruz zaten damla yuvarlak ne farkeder
İlahiEn iyisi BIRİNİ DAMLA BIRINI YUVARLAK YAPTIRİİİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?