• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Coskun Taşçı Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ebbrruuuu22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
30
1
0
38
İstanbul
Merhabalarrrrr,

bende burnumdan sorun yasiyorum 1 defa ameliyat olmustum yanliz estetik anlaminda degil nefes sorunu yasiyordum ve ameliyatdan sonra artik hangi nedenden dolayi bilmiyorum burnum eyrilmeye basladi ve gitdikce burnum düstü...su anki burnum eskisinden bin kaaaaaat daha kötü ama napim aynaya bakmiyorum fazla ;)
Takinti haline getirmemeye hep özen verdim ama olmuyor ki insan ister istemez takiyor ve bunalima giriyor en azindan kendi adima söylebilirim bunlari...

simdi adam gibi doktora ameliyat olmak gerekiyor bu tür ameliyatlara bunu sonradan ögrendikde hangi doktora iste!!!

Bi tavsiye üzerine Dr.Coskun Tasciyla görüsecem iki hafta sonra yanliz internetde biraz arastirim dedim hic birsey bulamadim..

Bu doktor hakkinda bilginiz varsa eger benimle paylasirsaniz cok sevinirimmm.....

resim görebilirsek çok memnun oluruz allah kimsenin başına böyle bişey vermesin ilk ameliyatını kim yapmıştı cnm ??

fotoraf inanki yok zaten is yerindeyim...ama eger ameliyat olursam söz fotoraf koyarim buraya hic sorun degil...almanyada yasiyorum gurbetciyiz ve burda ameliyat oldum maalesef olmaz olaydim...

Merhabalarrrrr,

bende burnumdan sorun yasiyorum 1 defa ameliyat olmustum yanliz estetik anlaminda degil nefes sorunu yasiyordum ve ameliyatdan sonra artik hangi nedenden dolayi bilmiyorum burnum eyrilmeye basladi ve gitdikce burnum düstü...su anki burnum eskisinden bin kaaaaaat daha kötü ama napim aynaya bakmiyorum fazla ;)
Takinti haline getirmemeye hep özen verdim ama olmuyor ki insan ister istemez takiyor ve bunalima giriyor en azindan kendi adima söylebilirim bunlari...

simdi adam gibi doktora ameliyat olmak gerekiyor bu tür ameliyatlara bunu sonradan ögrendikde hangi doktora iste!!!

Bi tavsiye üzerine Dr.Coskun Tasciyla görüsecem iki hafta sonra yanliz internetde biraz arastirim dedim hic birsey bulamadim..

Bu doktor hakkinda bilginiz varsa eger benimle paylasirsaniz cok sevinirimmm.....

aynı sorun eşimde de var sadece sağlık açısından ameliyat olmuştu 10 sene önce hemde iyi bir doktora kbb ci
ama imdi buru yamuldu ve ucu düştü eskisine göre üstelik nefes sorunu ikiye katlanarak devam ediyor şuan :delphin:
eskisinden beter oldu yani
bende ondan ders alarak seçimimi bir estetik doktorundan yana kullandım ve ameliyat oldum şimdilik çok memnunum allah esirgesin hepimizi :Saruboceq:
şimdi hem yeniden ameliyat olması hemde burnunu eski haline getirmek için ameliyat olması söyleniyor ama nafile bu halinide ararım diye razı değil ameliyata bende az çaba harcamadım kendi ameliyatıma ikna etmek için
o yüzden seçimler değişebilir ama doktorunuz hem kbb hemde estetik konuda bilgili biri olursa sizde senelerinizi burun ameliyatınızı neden yaptırdımki ah kafam diyerek değil keşke daha önce yaptırsaymışım diye geçirirsiniz yerimseniben

bende kbb´ciye olmustum ve inanin bana eskisi gibi degilim..bu ameliyatdan sonra cok degistim ne bi yere gidesim geliyor ne kendime bakasim geliyor adam gibi bi doktora ameliyat olmam gerekiyor!
Ve hemen bizim evimizin yaninda bi komsumuz var gecen sene ameliyat olup geldi bi gördüm sasirdim dedim sende bi degisiklik var oda anlatdi iste istanbulda ameliyat olmus ve bizim türk cerrahlarimiz bu branchda baya basariliymis ee bende dogal olarak arastiriyorum bana yardimci olursaniz sevinirim...

cnm estetik cerrahi bölümündeki doktorlar öneriler sorular bölümüne gir orada her doktorun adına acılmıs topikler var ve hastalarının yorumları resimleri fln var oradan en iyi bilgiyi edinirsin

cnm estetik cerrahi bölümündeki doktorlar öneriler sorular bölümüne gir orada her doktorun adına acılmıs topikler var ve hastalarının yorumları resimleri fln var oradan en iyi bilgiyi edinirsin

sagol canim...

Merhaba

Ben Coşkun Beyde ameliyat oldum.Daha önce de Nazım Durakta olmuştum fakat
Liposuction için girdiğim ameliyatta göğüslerimi ameliyat edip çıktı ve inanılmaz mutsuzum.
5 yıl sonunda bir Coşkun beye güvendim ve o inanılmaz biri.Herşeyden öte olayacak şey vaad etmiyor.
Açık ve dürüst.
Ben sonuçtan cooook memnunum .
Size tavsiyem Çoskun Beyi kaçırmayın.
Süperplast hastanesi de çok konforlu.

Selamlar

Mine

Merhabalarrrrr,

Son düzenleyen: Moderatör:
o süperplast ali dumanin oldugu yer degilmi lazer ile ameliyat yapiliyor.bildigim kadari ile coskun bey de o binada.arada reklamlarda var sanirim....daha ilk mesajda reklam kokulari geldi bana.ama söyle anlatayim lazer ile ilgili yaklasik üc aydir arastiriyoruz.formda hemen ikinci yda ücüncü sayfada mevcut.o coskun beyde o binada ve lazerle yaopiliyor kesi yok iz yok nester yok....ben de düsünüyorum acikcasi...

Back