• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Coşkun Şanverdi hakkinda bilgi

bu arada ameliyatın oldugu hastanedeki görevliler de cok ilgiliydi. ameliyattan sonra hemsire basımı oksadı ya şok oldum. "size anne diyebilirmiyim" dicektim nerdeyse :)
bi de sunu eklemek istiyorum.bence coskun beyin aldığı ücret gercekten cok düşük. bana 2.5 milyar dedi.sonra öğrenciyim filan dedim daha da indirdi. ama gercekten olsa daha da fazla verirdim hakediyo cünkü. sonucta burun dediğin şey yüzün ortasında duruyo ve ömrümün sonuna kadar da orda durcak. hem işini cok iyi yapıyo hem de olabilecek en düşük ücreti alıyo. harika bence

bu ne şimdi bence bu haberin hiç bi önemi yok.diğer başarılarına bakın siz.çok ayıp.üstelik ameliyat olacak kişiyi korkutmanın gereği yok.bende 12 gün önce coşkun bey'e ameliyat yaptırdım üstelik bu haberi bildiğim halde. 7 haziranda ameliyat oldum.bugün işe döndüm.öyle başarılı bir doktor ki şanı gün geçtikçe öyle bir yayılıyor ki adına bi funclup kurmayı bile düşünüyorm.

derinarzucm dedigim coskun bey icin degil, genel olarak..

wheatus, ben ekledim msne konusabiliriz istersen.
tabi her doktor yaptıgı en iyi ameliyatları gösterir. belki senin doktorun da cok iyidir. zaten bence kimsenin fikrine göre doktor secme. insanlar sadece sana bir fikir verir. ama birine güvenip sececek olan sensin. daha öncekki hastalarını görmek bu sürecte gercekten cok önemli.

coşkun şanverdi çok yakın bir tanıdığımdır ama suanda çalıştıgı hastane tadilatta oldugu için hizmet veremiyor...ulaşmak isteyen mail atabilir özel telf verebilirim....

ya lütfen teoman doğan hakkında birşeyler duyanlar yazsı bir hafta sonra ona burnumu yaptırıcam.

canım 1 hafta once teoman doğan silikon ameliyatı yaptırdım
emin ol ki memnun kalacaksın bende epey araştırmıştım çok iyi bi doktor

kızlar merhaba
birşey sormak istiyorum. bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi. coşkun şanverdi' nin methini çok duydum. ama internette nazım çerkeşin sitesine baktım az önce. kendisi yurtdışında bile çok popüler galiba. nazım bey hakkında bilgisi olan var mı aranızda?

gozde merhaba, bende burun ameliyati olmayi planliyorum. bana detayli bilgi verirsen sevinirim. sadece cesaret edemiyorum.

derinarzu ve feris ikinize de çok geçmiş olsun. umarım artık tamamen iyileşmişsinizdir. kızlar eğer sizin için bir sakıncası yoksa ameliayt öncesi ve sonrası resimlerinizi ekleyebilir misiniz.

merhaba bu kulube yeni üye oldum ve ben de dr.çoşkun şanverdiye ulaşmak için telefon rica edicektim sizden ve nerde çalışıyor.bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba herkeze... Bende estetik burun ameliyatı olmak istiyorum ve Dr. araştırıyorum ancak arştırdıkça kafam daha da karışıyor. Coşkun Şanverdi için burada çok güzel şeyler yazılmış ama neden böyle yarım kalınmışki? Ben Coşkun Bey'i düşünüyorum. Bu konuda LÜTFEN YARDIMCI OLUN...:(

nurcum,ben de coşkun beye ameliyat oldum ve çok memnunum.ameliyat sonrası çok rahat ve ağrısız geçti.düşünürsen tavsiye ederim.konusunda gerçekten uzman biri.ve harikalar yaratıyo!!

slm arkadaslar siteye yeni uye oldum yazdiklariniz ilgili cekti coskun beyin smart lipo ucretleri hakkinda bilginiz var mi bir kac bolgemi yaptirmak istiyorum. yardimci olursaniz sevnirim... tesekkerler

Merhaba...

Coşkun Bey'i internetten araştırırken rastladım. Oğlum için kepçe kulak ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama sitesini incelediğimde burun ve yüz estetiği konusunda da çalıştığını gördüm. Kendisine Doktorunuza Sorun | Rinoest adresinden fotoğrafımı gönderdim. Kendisi üzerinde çalışarak neler yapılabileceğini iletmiş. Ben ikna oldum gibi ama sizinde tecrübeleriniz varsa hem oğlumun kulak ameliyatı için hemde kendim için burun ameliyatı için tavsiye eder misiniz?

Bu arada youtube ve faceboook sayfası da varmış oradan da bilgi aldım. Sıcak birisine benziyor gibi... Rinoest - YouTube 'te videoları var. https://www.facebook.com/DrCoskunSanverdi facebook sayfası. Buradan da yazınca cevap veriyor.

Aynurcum...

Ben Coşkun Bey'e ulthera için geçen hafta gittim. Kendisini habertürkteki bir sağlık programında izlemiştim. Dr. Coşkun Şanverdi Ultrasonik Yüz Germe Ultherapy Röportajı - YouTube Ameliyatsız olarak yüz germe yapıyor. Ulthera diye bir cihaz var. Çok kısa bir zamanda uygulanıyor ve etkisi hemen görünüyor. Benden önce bir operasyon yapmış. hastasındaki uygulamayı gördüm hastası da memnundu. 1 saat gibi bir sürede de tamamlanıyormuş sanırım. bende randevu aldım. gelecek hafta yaptıracağım. ondan sonra size anlatırım.

kepçe kulak konusunda bir bilgim yook ama işine hakim bir doktor güveni verdi bana. çıkan hastasıda memnun gibiydi ve iletişimi kuvvetli. tüm sorularıma üşenmeden cevap verdi sağolsun... :) Bence en azından bir randevu al git görüş derim. yeri de koşuyolunda bulması kolay.

Merhaba...

Coşkun Bey'i internetten araştırırken rastladım. Oğlum için kepçe kulak ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama sitesini incelediğimde burun ve yüz estetiği konusunda da çalıştığını gördüm. Kendisine Doktorunuza Sorun | Rinoest adresinden fotoğrafımı gönderdim. Kendisi üzerinde çalışarak neler yapılabileceğini iletmiş. Ben ikna oldum gibi ama sizinde tecrübeleriniz varsa hem oğlumun kulak ameliyatı için hemde kendim için burun ameliyatı için tavsiye eder misiniz?

Bu arada youtube ve faceboook sayfası da varmış oradan da bilgi aldım. Sıcak birisine benziyor gibi... Rinoest - YouTube 'te videoları var. https://www.facebook.com/DrCoskunSanverdi facebook sayfası. Buradan da yazınca cevap veriyor.

Merhaba...

Merhaba aynurca.ben de burun estetiği yaptıracağım.Coşkun Şanverdi benim de iki arkadaşımı ameliyat etti.ben de çok araştırdım ve kendilerinin de memnuniyeti sonunda ona yaptırmaya karar verdim.ben de göndereceğim resmimi.cok merak ediyorum.bakalım yazarım

Back