Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar, benim 18 gun sonra ameliyatim var ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Izmirde cemil beye ameliyat olan bayanlar tecrubelerinizi paylasir misiniz. Gogus estetigi olan bayanlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Fiyatini 4500 dedi sekreteri. Gayet uygun. Ben yuvarlak ve kas alti olmak istedigimi belirttim kendisine ama daha yuz yuze gorusemedik. Buyukluge gelince en az 350 cc veya 375cc dusunuyorum umarim Cemil bey buna katilir. Cemil bey buyuk bulurmu acaba, ameliyat olanlar cogunlukla doktorlarin buyuk memeye karsi oldugunu okudum. Simdiki hali 75 A ve ben D olmasini istiyorum. Ha birde o diren denen sey beni cok korkutuyor, cemil beyin uyguladigini duydum. Yardimlarinizi bekliyorum bayanlar lutfen :)
canım ben 10 haziranda cemil beye ameliyat oldum. cemil bey genelde doğaldan yana protez koyuyor. bende 265cc kullandı.diren konusuna hiç ama hiç takılma. sanıldığı gibi bir ağrı falan olmuyor ve benim 3 gün falan kaldı eve direnlerle geldim ertesi günü çıkartıldı.sorun olursa cevaplarım
bende cemıl beye amelıyat oldum yaklasık 2 ay once.hiç bir sorun yaşamadım.çok memnunum.boyut konusunu bılemıyorum bana da 240 cc kullandı fakat o bırlıkte vereceğiniz bir karar
Cevabin icin cok tesekkur ederim canim, cok gecmis olsun sanada. ben yurtdisindan geldigim icin hastanede sadece bir gun kalacam. Diren herkesde 3 gunmu kaliyor, yoksa o hastayami bagli birsey.
Gecmis olsun canim, sanada cok tesekkur ederim cavapladigin icin. Peki kizlar sizin gogusleriniz ne kadardi ameliyattan once? Yani bana 300 alti sanki cok kucuk gibi geliyor, kac kullaniyorsunuz su anda ameliyattan sonra?
sanırım hastaya bağlı bir şey. direnin amacı ameliyat sonrası göğüsün içinde olabilecek kanın birikmeden boşaltılmasını sağlamak. ameliyatın ertesi günü dr. gelip bakıyor eğer hortumların başlangıç yerlerinde koyu renk kan varsa direni çıkartmıyor.eğer silik bir renk varsa çıkartıyor. benim koyu renk olduğu için eve direnle gönderdi ertesi gün sabahtan gidip hastanede çıkarttım. boyut konusunda da cemil bey benim vücuduma uygun olan protezi seçtiğini söyledi. yani prozezin boyutu üstüne pazarlık yapmadık ve kaç cc istiyorsun diye de sormadı. sonuçta onaların uzmanlık alanı. hatta daha büyük olabilir mi dediğimde vücudunda hoş durmaz dedi o kadar.
amelıyattan önce a cup kullanıyordum,şuanda c cup kullanıyorum.hiç yok değildi,göğüs dokum vardı önceden de az bişey kadar :)
Benim sandigim kadar korkulacak birsey yokmus direnden herhalde, peki canim senin actigin konuyu okudum ve sen ilk baslarda acaba cokmu kucuk oldu ve daha buyuk olabilirmi falan yazmisin, yanlis hatirlamiyorsam. Simdi nasil alisabildinm.
daha tam şekilleri belli değil sert ve yuvarlaklar. yumuşamaya başlayınca nasıl olur bilemiyorum.ama bazen gözüme küçük geldiği doğru. bu doktorda tek sorunum şu oldu. ben birşey sormadıkça o yapmam gerekenleri anlatmadı.geçen pazartesi kontrolüm vardı. 1 hafta sonra kesi yeri üzerindeki bantları çıkar dedi. istersen başka sütyene geçebilirsin dedi ama nasıl sütyen olmalı masajı nasıl yapmalıyım.ilaçlara devam etmeli miyim?... o anda aklıma gelenleri sordum ama bunlar önemli şeyler bence doktorun özellikle anlatması gerekirdi... pek anlatmadı yani. ameliyattan sonra bile akşam geldi baktı gidiyordu ben sordum da ameliyat nasıl geçti diye sadece iyi dedi.kaç cc takıldı dedim, konuştuğumuz gibi dedi. bilemiyorum diğer arkadaşlar memnun kalmış olabilirler ama bana göre benimkinde pek ilgilenmediğini düşünüyorum. bir de ameliyat öncesi ön görüşmeye gittiğimde göğüslerimden birinin büyük ve dışa baktığını söyledi. ameliyatta düzeltiriz dedi. sanırım not almadı ya da unuttu. şuan göğüslerimin biri daha büyük. çok belli değil ama bu bazen canımı sıkıyor. kontrolde söyledim. baya bakatı ölçtü evet biraz daha büyükmüş dedi.eee? sonuç? neyse bunlar benim yaşadıklarım. galiba doktor çok yoğundu ve benimki arada kaynadı. şuan mutsuz değilim sonuç olarak önceki hallerinden bin kat iyi ama sanki daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum. bakalım belki doktorun dediği gibi zamanla oturur ve güzel istediğim bir görünüme kavuşur.....
Baska birsey eklemeyi unuttum kizlar. Sol kolumla cok sorunlar yasadim. Yani serum yedigim kol. Ameliyattan sonra kolum goguslerimden daha cok agri ve problem oldu bana. Okadar kotu sisti ki anlatamam. Beredthed kolu kirik biri gibi elimi hic kullanamadim. Daha yavas yavas cekti acisi. Bunu yasayanlar oldumu aranizda?