Dr.birol civelek bilgisi olan varmı??

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
100
0
44
Arkadaşlar merhaba; daha önce de yazmıştım gögüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum die.ama maddiyattan dolayı ekim ayını falan beklemek zorundaydım.
Şimdi eşim aradı sana müjdem var die.ankara ssk dış kapı hastanesi paltik cerrah uzmanı birol civelek ile tanışmış ve eşim hemen beni sölemiş.eşim silikon istiyor vs.. die..
Birol bey de hemen gelsin ben hastanede ona yardımcı olacam.gelsin bakalım ne istediğini nasıl büyüklük uygun olur vs...onlara bakalım dmeiş.istediği zzaman ameliyatını yapalım hemen demiş.
canlarım benim boy 1.75 kilo 58 ama ince kemikliyim şimdi sizlerden ricam varsa dr.hakkında bilgi. vee bana kaç cc güzel durur.bende çok küçük istemiyorum yaptırdığıma değsin die düşünüyorum.arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 325cc bana nasıl olur ve damlamı yuvarlakmı

bana bu konuda fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum şimdiden çoooookkkk teşekkür ediyorum hepinize kaydirigubbakcemile2
yaz da geldi sayılır zamanlamam kötümü sizde kısa kollu falan giyemezmiyim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…