Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
148
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
bende bilge türk bilene ameliyat olmak istiyorum fakat korkularım var.ayrıca yazın da randevu alınıp ameliyat olunur mu :18:

yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:

valla bende bilge hocaya ameliyat oldum ama sonuç istediğim gibi olmadı burda neden bu kadar abartıyorlar anlayamadım bilge hocayı anlaşmaları falan mı var diye merak ediyorum doğrusu normal bir burun yapıyo işte ....

Son düzenleme:
arkadaşlar Bilge bey çok başarılı bir cerrah. özellikle de burun ameliyatı konusunda çok tecrübeli. düşünün artık günde enaz 5-6 kişiyi ameliyat ediyor. ama tabi ki her doktor gibi onun da olumsuz sonuçlanan ameliyatları da olabiliyor. insan üstü bir varlık değil nihayetinde. Bilge bey karakter olarak çok mütavazı, anlayışlı ve hoşgörülü olması sebebiyle hastalarında böyle bir hayranlık bırakıyor. sanırım bu yüzden sürekli abartılı derecede övüyorlar kendisini. ben de bilge beye ameliyat oldum. burun ve göğüsten. bu yüzden uzunca bir süre hastanede kadım ve bilge beyin hastalarını ve tarzını az çok yorumlayabiliyorum. genel olarak kalkık ve aşırı estetik burunlar yapmıyor. bilge bey doğallıktan yana. eğer ufacık ve yüzde yüz estetik görünümlü burunlar istiyorsanız başka doktorlara gitmenizi öneririm. doğallıktan yanaysanız kesinlikle tavsiye ederim... :92:

Ben de bilge beye ameliyat olan biri olarak konuşuyorum.ameliyatımın üzerinden tam 1,5 yıl geçti.hala ilk günkü gibi çok memnunum.doğal,kibar ve hafif kalkık bir burnum var.matmazele katılıyorum doğallıktan yanaysanız bilge bey bir numara.ama yüz ifadenizin değişmesini istiyorsanız yapmacık burun yapan doktorlara gidin derim.ben bilge beyin başarısını inkar edemem.gerçekten çok başarılı.bakmak isteyenler albümüme girip fotolara bakabilirler.özel albüm.

o kadar doğal ki kendiniz bile anlayamıyorsunuz ameliyat olup olmadığınızı eski burnunuzun bi boy ufağı ile karşılaşıyorsunuz:)))))

bende bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorum...temmuz başı inş. istediğim gibi olur doğal olmasını istiyorum bende o yüzden bu doktoru seçtim..)
:79:

bide ben hafif kalkık istiyorum söylesem yaparmı acaba genelde doğal burun yapıyomuş pek kaldırmıyomuş aslında bende öyle istiyorum ama hafif kalkık olsa fena olmaz yani:23:

KoLoo ben de yaklaşık 15 gün önce bilge bey e ameliyat oldum.ilk görüşmede tahlil yapmıyor.yaklaşık 1 ay sonrasına ya da dha fazlasna gün veriyor.verdiği günden 1 gün önce bütün tahlilleri yaptırıyorsun

Helen90 sen de ilk ameliyatını bilge bey e olmuştun sanırım.neden 2.ameliyatı oluyosun.burnuna darbe fln mı aldın yoksa başka bir sorun mu oluştu ?

bide ben hafif kalkık istiyorum söylesem yaparmı acaba genelde doğal burun yapıyomuş pek kaldırmıyomuş aslında bende öyle istiyorum ama hafif kalkık olsa fena olmaz yani:23:

canım bilge beyin kalkık burun yaptığını binde bir görürsün. yani aşırı doğal burunlar yapıyor. benim eski burnum çok büyüktü. ben özellikle hafif kavis istemiştim ve burun deliklerimin daraltılmasını istemiştim bana geçiştirici cevaplar vermişti. şuanda burnumda hiç kavisten eser yok delikleri de öyle istediğim gibi küçük değil. ama şöyle söyleyim ben bu halini de çok sevdim belki o şekilde bana yakışmayacaktı. albümde resimlerim var ordan bakabilirsin. burnumun kesinlikle estetik olduğunu kimse anlamıyor... güzel düzgün bir burnum var pek hayalimdeki gibi minik fındık burnum olmasada...

Back
X