Dr. Berk Gürpınara burun ameliyatı olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-18-52-55-468_com.miui.gallery.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 122
Bende bı tanıdık sayesinin önerileriyle doktor Berk beye burnumu yaptırdım 18 günüm olmasına rağmen burnum bu şekilde ve daha çok yeni hala ödemler ve şişlikler olmasına rağmen gerçekten şuan bile çok güzel duruyor bence gerçekten guvenipte yaptirabilicegin en iyi doktor en güler yüzlü işini iyi bilen bazıları bı saate bitti ameliyat felan yazmış bence aldırış etme asıl uzun sürerse bı sıkıntı var demektir ve ameliyat sonrası bile gerçekten hala sizinle o kadar ilgiliki Berk doktor her zaman ulaşabilirsiniz doktora her zaman yardımcı oluyor tam yüzünüze ne uygunsa onu yapiyor doğal burun veya tam tersi sizin ne istediğinize bağlı bide ameliyat sonrası nasıl baktığınızda çok önemli tabi yaptırdıktan sonra ozguveniniz yerine geliyor gerçekten hiç düşünme yaptır

Öncesinde taahhüt etmiş olduğu burna ilişkin fotoğraf benzeri bir şey var mıydı?

Öncesinde taahhüt etmiş olduğu burna ilişkin fotoğraf benzeri bir şey var mıydı?
İlk görüşmeye gittiğimde doktora ben hilal altınbileğin burnunu gösterdim böyle burun olurmu dedim yaparız dedi, sonuç fiyasko, hatta ameliyat sonra 6. Ayda burnumu hiç beğenmediğimi hala çok kaba ve çirkin kemerli olduğunu söyledim,kabul etmedi, kestirip attı gönderdi beni hemen, bir daha gitmedim bende kontrole, koskoca para ve zaman kaybı oldu benim için şimdi sil baştan yeniden estetik parası biriktiriyorum,

Bence hukuki yollara başvurun kuzenim göğüs ameliyatı sonrası başvurdu. Özelden iletişime geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…