Ben ameliyat oldum geçen sene ve memnun kalmadım burnum hiç istediğim gibi olmadı şuan ameliyatımın 8.ayı kavisli ucu toparlanmış bir burun istemiştim ama hiçbiri olmadı,çevrem estetik ameliyat geçirdiğime inanmıyor çünkü burnum %90 oranında değişmedi ufak tefek sanki törpülemiş gibi zaten ameliyatım 1 saat sürdü hem burun etim alındı hem estetik şekil verilmeye çalışılmış size soruyorum bunlar 1 saatte halledilecek işlermi ? Pandemide görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum ve bende bir faklılık görmedi, burnumun kabalığı aynen duruyor ,kibarlaşma yokMerhaba arkadaşlar burun ameliyatı için doc.dr. Berk Gürpınar ile görüştüm mecidiyeköy özel tanfer hastanesinde bi doktor. Ona ameliyat olan bi kaç kişi var memnun ama buradanda sormak istedim yaptıran var mı kendisine. Konuşurken beni ikna etti kapalı teknikle yaparız seninki çok problemli bi burun değil dedi. İnstagram adresini verdi orada resimlere baktığımda çok beğenemedim. Kendisi yapıldığı an olduğu için şişlikler ödemler kanamalar mevcut o yüzden ilkte iyi görünmeyebilir resimler gözüne dedi. 22 şubata gün almayı planlıyorum lütfen acil yaptıran varsa bana dönüş yapabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı için doc.dr. Berk Gürpınar ile görüştüm mecidiyeköy özel tanfer hastanesinde bi doktor. Ona ameliyat olan bi kaç kişi var memnun ama buradanda sormak istedim yaptıran var mı kendisine. Konuşurken beni ikna etti kapalı teknikle yaparız seninki çok problemli bi burun değil dedi. İnstagram adresini verdi orada resimlere baktığımda çok beğenemedim. Kendisi yapıldığı an olduğu için şişlikler ödemler kanamalar mevcut o yüzden ilkte iyi görünmeyebilir resimler gözüne dedi. 22 şubata gün almayı planlıyorum lütfen acil yaptıran varsa bana dönüş yapabilir mi ?
Doç.dr.Berk Gürpınara geçen sene ameliyat oldum,1.yıl burun sonucumu paylaşmak için 12 ay bekledim, ve artık bir yıl dolduğu için sonuç bu oldu malesef ömrümden giden bir yıl hiç estetik durmayan yandan kavissiz,önden geniş,uzun ve şekilsiz bir estetik sonucu oldu malesef. Ameliyatımı kapalı teknik ile 1 saat gibi bir sürede hızlıca yaptı.burnumdaki eti aldı ve şekil verdi,bu kadar işlemi 1 saate sığdırdı.Ben revizyon olacağım ve tekrar para biriktirmek için bir çok şeyden bir kaç yıl boyunca kısacağım.anca birikir ve benim yaşım o zaman 40a dayanır çok üzgünüm,Ben ameliyat oldum geçen sene ve memnun kalmadım burnum hiç istediğim gibi olmadı şuan ameliyatımın 8.ayı kavisli ucu toparlanmış bir burun istemiştim ama hiçbiri olmadı,çevrem estetik ameliyat geçirdiğime inanmıyor çünkü burnum %90 oranında değişmedi ufak tefek sanki törpülemiş gibi zaten ameliyatım 1 saat sürdü hem burun etim alındı hem estetik şekil verilmeye çalışılmış size soruyorum bunlar 1 saatte halledilecek işlermi ? Pandemide görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum ve bende bir faklılık görmedi, burnumun kabalığı aynen duruyor ,kibarlaşma yok
Eki Görüntüle 3189698 Eki Görüntüle 3189699
Doç.dr.Berk Gürpınara geçen sene ameliyat oldum,1.yıl burun sonucumu paylaşmak için 12 ay bekledim, ve artık bir yıl dolduğu için sonuç bu oldu malesef ömrümden giden bir yıl hiç estetik durmayan yandan kavissiz,önden geniş,uzun ve şekilsiz bir estetik sonucu oldu malesef. Ameliyatımı kapalı teknik ile 1 saat gibi bir sürede hızlıca yaptı.burnumdaki eti aldı ve şekil verdi,bu kadar işlemi 1 saate sığdırdı.Ben revizyon olacağım ve tekrar para biriktirmek için bir çok şeyden bir kaç yıl boyunca kısacağım.anca birikir ve benim yaşım o zaman 40a dayanır çok üzgünüm,
merhaba yazınızı gördüm ve yazmak istedim . Doktor Berk beye 2021 Kasım ayinda rinoplasti yaptırdım . Şuanki durumunu sizlerle paylaşacağım gerçekten aşırı mutluyum . Nefes problemi yaşamıyorum görsel olarakta tam yüzüme yakışanı yaptı kendisi . Yazınıza tesadüfen rastladım ve dikkatimi çeken kısımlar olduğu için resmimi paylaşmak ve yazmak istedim . Bir doktorun 1 saatte rinoplasti işlemi yapması işlemleri konusunda ne kadar deneyimli olduğunu gösterir . 5 saat vaka yapan iyi yapicak diye bir algı söz konusu olamaz . Elinin çok iyi olması işlem süresini kısaltır aynı zamanda sizde kısa süre anestezi almış olup vücudunuzu yersiz anestezi verdirtmemis olursunuz. Açıkçası bir doktorun deneyiminin ,tecrübe becerisinin 1 saate sığdırıldı diyerek mesleki değerlere hakaret etmişsiniz . Hayalinizdeki burun modelini merak ettim açıkçası . Sağlık işlemi kuaför hizmeti gibi değildir .Merhaba yazınızı yeni gördüm. Benimde yaklaşık bir yıl oldu ama ben memnunum burnumdan önceki halini göremediğim için sizinkine yorum yapamıcam ama şu an kötü bir görüntü yok bence doğal duruyo çok estetik görüntü fındık kadar bi burun ben sevmiyorum zaten ameliyat öncesi bunu doktoruma özellikle belirttim ve o şekilde yaptık işlemi. Resimlerimi ekliyorum öncesi sonrası olarak.
2o yıllık kbb uzmanı ordu doktoru için bence 1 saat fazla bile olmuş. Burnunuz kalın derili olabilir mi?Ben ameliyat oldum geçen sene ve memnun kalmadım burnum hiç istediğim gibi olmadı şuan ameliyatımın 8.ayı kavisli ucu toparlanmış bir burun istemiştim ama hiçbiri olmadı,çevrem estetik ameliyat geçirdiğime inanmıyor çünkü burnum %90 oranında değişmedi ufak tefek sanki törpülemiş gibi zaten ameliyatım 1 saat sürdü hem burun etim alındı hem estetik şekil verilmeye çalışılmış size soruyorum bunlar 1 saatte halledilecek işlermi ? Pandemide görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum ve bende bir faklılık görmedi, burnumun kabalığı aynen duruyor ,kibarlaşma yok
1 saatte hem burnumda ki eti hemde burnuma istediğim şekli vermesi neredeyse imkansız, 1 saatte burun yapması profesyonel olduğunu değil, hızlı hızlı ayrıntılara girmeden iş yaptığını gösterir,ayrıca ben kavisli önden ince görünen bir burun istedim hatta beğendiğim birinin burnunun resmini gösterdim buna rağmen kafasına göre sadece hafif kemer törpüleyip eti alıp bırakmış burnumu,beni senelerdir tanıyan yakınlarım burnumdaki değişimi fark etmedi çünkü eski burnuma neredeyse çok benziyor aynı kabalıkta burnum hala, yeniden revizyon olmayı düşünüyorum benim için koskoca bir hayal kırıklığı oldu, ayrıca berk gürpınar benim ameliyathanede çekilmiş önceki sonraki fotoğrafımı önce kendi instagramında paylaştı ve 24 saat içinde hemen sildi kendide sonra baktı beğenmedi yaptığı işi,merhaba yazınızı gördüm ve yazmak istedim . Doktor Berk beye 2021 Kasım ayinda rinoplasti yaptırdım . Şuanki durumunu sizlerle paylaşacağım gerçekten aşırı mutluyum . Nefes problemi yaşamıyorum görsel olarakta tam yüzüme yakışanı yaptı kendisi . Yazınıza tesadüfen rastladım ve dikkatimi çeken kısımlar olduğu için resmimi paylaşmak ve yazmak istedim . Bir doktorun 1 saatte rinoplasti işlemi yapması işlemleri konusunda ne kadar deneyimli olduğunu gösterir . 5 saat vaka yapan iyi yapicak diye bir algı söz konusu olamaz . Elinin çok iyi olması işlem süresini kısaltır aynı zamanda sizde kısa süre anestezi almış olup vücudunuzu yersiz anestezi verdirtmemis olursunuz. Açıkçası bir doktorun deneyiminin ,tecrübe becerisinin 1 saate sığdırıldı diyerek mesleki değerlere hakaret etmişsiniz . Hayalinizdeki burun modelini merak ettim açıkçası . Sağlık işlemi kuaför hizmeti gibi değildir .
Benimde ameliyat sonrası çok fazla ağrım sızım olmadı zaten bütün doktorların hastaları için geçerli bir durum bu ağrı sızı burun ameliyatlarında korkulduğu gibi olmuyor,berk beye özel bir yetenek değil bu,ayrıca ben ameliyat sonra çocuklarımı bile anneme göndersim 1 hafta dik bir şekilde yattım eğilip kalkmadım,masajlarımı yaptım ama benim burnumu yaparken hiç özenmeden kötü bir şekilde yaptı,1 saatte hem burnumdaki eti aldı hemde geriye kalan zamanda hızlıca kemiği törpülemiş başka hiç bir değişiklik yok kavis bile yok düz erkek burnu gibi burun ucumda eski burnumla birebir aynı önden bakıldığında geniş bir burun sırtı kabak gibi ortada,siz kabul etmesenizde benim burnum bir facia oldu ve ben yeniden başka bir doktorla revizyon için görüşmelere başladım,giden zamanım için üzgünüm umarım kibar kavisli bir burna sahip olabilirim6 ay önce hem burun içi eğiklik hem de estetik sebeplerle rinoplasti oldum Berk bey'e. Ameliyat öncesi burun ucu orantısız kıkırdak büyüme problemim vardı, burnum git gide eğiliyordu. Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı, soğuk kompres'i az yaptım keşke daha çok yapsaydım dedim ödemim de çok az olurdu o zaman. Öncelikle şunu anladım ki "AMELİYAT SONUCUNUN %50'Sİ DOKTORA %50'Sİ HASTAYA AİT" ameliyat sonrası o kadar iyi baktım ve masaj yaptım ki burun üstü derim daha hızlı indi, soncu daha hızlı görüldü daha kolay şekil aldı. Yani, asla kabul etmiyorum iyi görünmedi diyenleri, ameliyat sonrası burun hamur gibi yatarken dönmeniz, koşmanız, telefon ile sürekli yere doğru bakmanız bile etkiliyor. Sadece berk bey değil hangi doktora yaptırırsanız durum böyle ne yazık ki, tek çözümü de sürekli ayna karşısında masaj.
Ben Berk hocadan çok memnun kaldım çünkü her sorumu yanıtladı, 7/24 ulaşılabilirdi, onun eğitiminde olan onun tecrübesinde olan bir doktor için bence operasyon ücreti de çok uygun. Artık nefes alabiliyorum ve çok güzel bir burnum var. Eki Görüntüle 3221859 Eki Görüntüle 3221858
Berk beyden ameliyat olmadan önce ona ameliyat olmuş 8-9 kişiyle görüştüm. Hastahane idaresinden revizyon olan hastaların sayısını ve şikayetlerini öğrendim. %1-2 gibi revizyon oranı çok iyi olduğu için kararımı verdim. Sonucunuz adına üzüldüm, her estetik operasyonda olduğu gibi kesin sonuç beklemek doğru değil bence herkesin vücudu farklı neticede. Ama ben bir daha olmam gerekse yine Berk beye olurdum, herkese de tavsiye ediyorum zaten annem ve 2 kuzenim daha benden sonra berk bey'e yaptırdı burnunu. Gayet iyiler. 1 saat olma mevzusu da piezzo kullanığı için zaten klasik rinoplastiye göre çok kısalıyor süresi, bir de yüzünüz tahrip olmuyor süre kısaldıkça, anesteziye maruziyeti azalıyor. Ameliyattan sonra ben yolcu yastığı ile hafif dik şekilde 3 ay öyle uyudum, ilk 1 hafta zaten dönemiyorsunuz yana, başka bir doktor önermişti. Sürekli ama sürekli masaj yaptım şekil verdim Berk beyin dediği gibi.Benimde ameliyat sonrası çok fazla ağrım sızım olmadı zaten bütün doktorların hastaları için geçerli bir durum bu ağrı sızı burun ameliyatlarında korkulduğu gibi olmuyor,berk beye özel bir yetenek değil bu,ayrıca ben ameliyat sonra çocuklarımı bile anneme göndersim 1 hafta dik bir şekilde yattım eğilip kalkmadım,masajlarımı yaptım ama benim burnumu yaparken hiç özenmeden kötü bir şekilde yaptı,1 saatte hem burnumdaki eti aldı hemde geriye kalan zamanda hızlıca kemiği törpülemiş başka hiç bir değişiklik yok kavis bile yok düz erkek burnu gibi burun ucumda eski burnumla birebir aynı önden bakıldığında geniş bir burun sırtı kabak gibi ortada,siz kabul etmesenizde benim burnum bir facia oldu ve ben yeniden başka bir doktorla revizyon için görüşmelere başladım,giden zamanım için üzgünüm umarım kibar kavisli bir burna sahip olabilirim
Benim de burnumu 1 saate yaptı ki ucu sarkık büyük, kalın derili nefes alma problemi olan burnum vardı 2 doktor da kalın derili olduğum için yaptırma istersen vs demişlerdi. Uzmanlığınız kbb ya da estetik değilse " şu kadar saat doğru değil" demek doğru değil asıl. Geçen protez tırnak yaptırdım 1 saat 20 dk sürdü, öncesinde başka bir yere yaptırdım 3 saat sürdü. İkisi de gayet iyiydi ama kısa süren çok daha iyiydi. El emeği olan işlerde zaman kıstas mı? Bir de hocanın sosyal medya hesaplarını asistanı yönetiyor, mesaj atarsanız sizi otomatik mesaj ile karşılıyor gönderileri düzenliyorlar. Yanlış çıkarımda bulunmuş olabilirsiniz fotoğraf silme noktasında. Benimki paylaşılmadı mesela hiç, kötü bir burun mu? Hayır. Anladım hoşunuza gitmedi sonuç, çok da geçmiş olsun ama paragraflarca yazıp kötülemenizi anlayamıyorum doğrusu. Bu ihtimali bilerek hepimiz giriyoruz sonuçta.1 saatte hem burnumda ki eti hemde burnuma istediğim şekli vermesi neredeyse imkansız, 1 saatte burun yapması profesyonel olduğunu değil, hızlı hızlı ayrıntılara girmeden iş yaptığını gösterir,ayrıca ben kavisli önden ince görünen bir burun istedim hatta beğendiğim birinin burnunun resmini gösterdim buna rağmen kafasına göre sadece hafif kemer törpüleyip eti alıp bırakmış burnumu,beni senelerdir tanıyan yakınlarım burnumdaki değişimi fark etmedi çünkü eski burnuma neredeyse çok benziyor aynı kabalıkta burnum hala, yeniden revizyon olmayı düşünüyorum benim için koskoca bir hayal kırıklığı oldu, ayrıca berk gürpınar benim ameliyathanede çekilmiş önceki sonraki fotoğrafımı önce kendi instagramında paylaştı ve 24 saat içinde hemen sildi kendide sonra baktı beğenmedi yaptığı işi,
Ameliyatımın 1 saat sürmesi piezo tekniği kullandığı için değil, bana hiç piezo tekniği kullanmadı,benim yakınlarım benim burnumun şeklini gördükten sonra başka doktor aramaya başladılar, en yakın lise arkadaşımla ameliyattan 6 ay sonra cafede buluştum yüzümde bir farklılık hissetmesi çünkü burnum neredeyse hiç değişmedi ve aynı genişlikte hala, sadece hafif törpüleme yapıp bırakmış,bu yüzden kısa sürdü ameliyatım fotoğraf ekledim allah aşkına ya bu burun özenilerek yapılmış bir burunmu en son resme eski bir fotoğrafımı koyacağım anlayın diye,3. Resim eskilerden bir resim ve ben doktora kavisli ucu biraz kalkık ve kibar ince bir burun sırtı olmasını söylemiştim,eski burnuma çok benzeyen sadece kemerin hafif törpülendiği bir burunla karşılaştım ben,Berk beyden ameliyat olmadan önce ona ameliyat olmuş 8-9 kişiyle görüştüm. Hastahane idaresinden revizyon olan hastaların sayısını ve şikayetlerini öğrendim. %1-2 gibi revizyon oranı çok iyi olduğu için kararımı verdim. Sonucunuz adına üzüldüm, her estetik operasyonda olduğu gibi kesin sonuç beklemek doğru değil bence herkesin vücudu farklı neticede. Ama ben bir daha olmam gerekse yine Berk beye olurdum, herkese de tavsiye ediyorum zaten annem ve 2 kuzenim daha benden sonra berk bey'e yaptırdı burnunu. Gayet iyiler. 1 saat olma mevzusu da piezzo kullanığı için zaten klasik rinoplastiye göre çok kısalıyor süresi, bir de yüzünüz tahrip olmuyor süre kısaldıkça, anesteziye maruziyeti azalıyor. Ameliyattan sonra ben yolcu yastığı ile hafif dik şekilde 3 ay öyle uyudum, ilk 1 hafta zaten dönemiyorsunuz yana, başka bir doktor önermişti. Sürekli ama sürekli masaj yaptım şekil verdim Berk beyin dediği gibi.
Geçmiş olsun yeniden..
Kötülemiyorum ben deneyimimi aktarıyorum,sizde kendi deneyiminizi aktardınız,ayrıca 6.ay kontrolünde doktora burnumu beğenmediğimi burnumun ucunun daha kibar ve biraz daha kalkık olmasını istediğimi söylediğimde lafı ağzıma tıktı,konuşturmadı iki dk içinde gönderdi beni,ama ameliyat öncesi görüştüğümde kendisinin 20 yıldır estetik yaptığını adeta heykeltıraş gibi şekil verdiğini söylemişti bana,ona gösterdiğim fotoğrafa benzemesini istedim olur dedi ama burnun hiç alakası yok ince bir burun sırtı istemiştim ve kapkalın şuanda,kredi çekip yeniden ameliyat olacağım bu mutsuzlukla yaşayamıyorum ayrıca benim burnumun içinde bir delik kaldı, kapalı teknikle yapmıştı ve o delik çukur şeklinde içeride duruyor hala anlam veremedim ve burun sırtıma dokununca yamuk yumuk düzensiz kemik şekilleri elime geliyor sizede öyle oluyor mu?Benim de burnumu 1 saate yaptı ki ucu sarkık büyük, kalın derili nefes alma problemi olan burnum vardı 2 doktor da kalın derili olduğum için yaptırma istersen vs demişlerdi. Uzmanlığınız kbb ya da estetik değilse " şu kadar saat doğru değil" demek doğru değil asıl. Geçen protez tırnak yaptırdım 1 saat 20 dk sürdü, öncesinde başka bir yere yaptırdım 3 saat sürdü. İkisi de gayet iyiydi ama kısa süren çok daha iyiydi. El emeği olan işlerde zaman kıstas mı? Bir de hocanın sosyal medya hesaplarını asistanı yönetiyor, mesaj atarsanız sizi otomatik mesaj ile karşılıyor gönderileri düzenliyorlar. Yanlış çıkarımda bulunmuş olabilirsiniz fotoğraf silme noktasında. Benimki paylaşılmadı mesela hiç, kötü bir burun mu? Hayır. Anladım hoşunuza gitmedi sonuç, çok da geçmiş olsun ama paragraflarca yazıp kötülemenizi anlayamıyorum doğrusu. Bu ihtimali bilerek hepimiz giriyoruz sonuçta.
Merhaba, burnunuzun ihtiyacı yoktur belki, herkes estetikli doğal güzel kadınlar görmeye hasret kaldık, bi düşününMerhaba arkadaşlar burun ameliyatı için doc.dr. Berk Gürpınar ile görüştüm mecidiyeköy özel tanfer hastanesinde bi doktor. Ona ameliyat olan bi kaç kişi var memnun ama buradanda sormak istedim yaptıran var mı kendisine. Konuşurken beni ikna etti kapalı teknikle yaparız seninki çok problemli bi burun değil dedi. İnstagram adresini verdi orada resimlere baktığımda çok beğenemedim. Kendisi yapıldığı an olduğu için şişlikler ödemler kanamalar mevcut o yüzden ilkte iyi görünmeyebilir resimler gözüne dedi. 22 şubata gün almayı planlıyorum lütfen acil yaptıran varsa bana dönüş yapabilir mi ?
Burnunuz muhteşem olmuş.Artık zamlanmıştır ama siz ne kadara yaptırdınız acaba6 ay önce hem burun içi eğiklik hem de estetik sebeplerle rinoplasti oldum Berk bey'e. Ameliyat öncesi burun ucu orantısız kıkırdak büyüme problemim vardı, burnum git gide eğiliyordu. Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı, soğuk kompres'i az yaptım keşke daha çok yapsaydım dedim ödemim de çok az olurdu o zaman. Öncelikle şunu anladım ki "AMELİYAT SONUCUNUN %50'Sİ DOKTORA %50'Sİ HASTAYA AİT" ameliyat sonrası o kadar iyi baktım ve masaj yaptım ki burun üstü derim daha hızlı indi, soncu daha hızlı görüldü daha kolay şekil aldı. Yani, asla kabul etmiyorum iyi görünmedi diyenleri, ameliyat sonrası burun hamur gibi yatarken dönmeniz, koşmanız, telefon ile sürekli yere doğru bakmanız bile etkiliyor. Sadece berk bey değil hangi doktora yaptırırsanız durum böyle ne yazık ki, tek çözümü de sürekli ayna karşısında masaj.
Ben Berk hocadan çok memnun kaldım çünkü her sorumu yanıtladı, 7/24 ulaşılabilirdi, onun eğitiminde olan onun tecrübesinde olan bir doktor için bence operasyon ücreti de çok uygun. Artık nefes alabiliyorum ve çok güzel bir burnum var. Eki Görüntüle 3221859 Eki Görüntüle 3221858