Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar, dr başar erdoğana liposuction ameliyatı olan var mı acaba? Memnun kaldınız mı lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Cumartesi liposuction olacağım ama doktorum klasik liposuction önerdi vaser cok kullanmayacağını söyledi.
merhaba, teşekkürler evet ben bel göbek sırt 360 derece klasik lipo oldum sırtımdan cok memnunum sımdılık ödem olmasına rağmen ödemler 2 ay sonra gitmis oluyor tam olarak güzel geçti cok sükür 7 lt yağ alındı benden aşırı yağlanmam vardı
merhaba, teşekkürler evet ben bel göbek sırt 360 derece klasik lipo oldum sırtımdan cok memnunum sımdılık ödem olmasına rağmen ödemler 2 ay sonra gitmis oluyor tam olarak güzel geçti cok sükür 7 lt yağ alındı benden aşırı yağlanmam vardı