Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

daha yeni 5 500 olmamışmıydı ameliyat fiyatı 6 mı oldu şimdi:26:

merhaba herkese. burda yazılanları az çok okudum ve barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama yine de kararsızım.... fikir açısından ameliyat olanlar beni ekleyebilirmi fotoğraflarını görebilmem için ?? çok kararsızım. bide memnun kaldınız mı son halinizden??

Son düzenleme:

selam oralet:)

canım güzel dileklerin için çook teşekkür ederim:):)

uzun zamandır kadınlar klübünü ziyaret etmedim bu yüzden daha yeni görüyorum mesajını. bizim görüşmemiz gerçekten sohbet havasında geçti.çok keyifliydi. barış bey burnumun iç yapısının güzel olduğunu söyledi. ya aslında derimin kalınlığını dışardan bakarak söyledi sonra inceleyince " derin kalın değilmiş çabuk oturabilir" dedi.benim içinde kimsenin anlamıyo olması ve çok doğal olması önemli zaten barış bey'e de bunu söyledim. çok doğal olmasını istedim kimse ameliyatlı olduğumu anlamasın aslında burun ucumda bir problemim yok bunu barış bey'de söyledi. hani burnumu kaldırmıcak kemiği düzeltecek :):) birde sana kapalı ameliyat yapacağım dedi. ozaman hem iz olmuyormuş hemde az şişlik oluyomuş. sanada kapalı ameliyat mı yapmıştı oralet?

:)) rica ederim bede tesadüfen gördüm havalar ısındıkça beni burda görmek zorlaşacak :))
Her şey güzel üstüne diyecek söz yok çok sevindim burun yapının iyi olmasına

Bana kapalı ameeliyat yaptı Barış Bey, zaten ben açık yaptığı kimseye rastlamadım belki vardır ama benim denk geldiğim hiç olmadı. Kapalı ameliyatta iyileşme açısından hastanın avantajları çok fazla. İşlem burun deliklerinde başlayıp yine orada bitiyor. Kesilme açılma olmuyor. :)

eve geç gidiyorum ve işim beni baya bi yıprattığı için yemek yiyip yatıyorum hiç siteye bakamıyorum girdiğimde de bir buraya bakıyorum bir de evlilik haırlığı yapan kızları takip ediyorum :)

Evet baya eski bir üyeyim.. Burun estetiği için üye olmuştum buraya ve halaaynı burunla yaşayan bir üyeyim.. o tarihten beri ailemi ikna etmeye çalışıyorum.. Onlara hep korkmadığımı çekinmediğimi söylüyorum ama ikinci bir ameliyata gerek kalmasından, bir sorun çıkmasından, istediğim gibi olmamasından çekinmiyor değilim.. çünkü öyle birşey başıma gelirse bak biz sana demiştik diye dikilecekler karşıma.. Sakınılan göze çöp batar misali milyonda bir ihtimaller de gelir beni bulur diye korkuyorum.. Baksana senin de 9 ayı geçmiş ama hala yaşadığın sorunlar var.. hiçbir zaman doğal gbi rahat olmuyor heralde.. ama vazgeçmiş değilim tüm bu risklere rağmen hala çok ama çok istiyorum..

seni en başından beri hep saygıyla takdir ediyorum biliyorsun :) umarım bende şu ameliyatı artık olurum da senin gibi her konuda destek olabilirim.. dua edin benim için

dilemgiz den haberiniz var mı bu arada.. o kıza nazar değdi..

merhabalar herkesee :)
ben temmuzun 19 una gün aldım ameliyat için fiyat 6000 TL

neeeeee 6000 mii :84: ben bu forumu takip etmeye ilk başladığımda fiyat 4000 di.. gitgide artıyor ve yılda bir falan ddeğil 3 ayda bir mi artıyo anlamadım ya (( 10000 olmadan biran önce ameliyat olmak lazm...

neeeeee 6000 mii :84: ben bu forumu takip etmeye ilk başladığımda fiyat 4000 di.. gitgide artıyor ve yılda bir falan ddeğil 3 ayda bir mi artıyo anlamadım ya (( 10000 olmadan biran önce ameliyat olmak lazm...

karar verdiyseen bencede bir an önce oll :) bende lisedeyken takip ederdim o fiyattaydı.ama buna değicek inşallah son 2 hafta kaldı görücem bakalım günümüüü

Listemdeki arkadaşlar, 1 foto paylaştım (burnumun ameliyattan 7,5 ay sonraki hali).. Yeni ameliyat olan arkadaşlar; burnunuzun ilk 2-3 aylık haline aldanıp mutsuz olmayın lütfen! Başlarda çok şiş oluyor çünkü.. Şişlikler inince güzelleşecek, tecrübeyle sabittir. Bu arada nefes sorunum da eskisine kıyasla daha iyi, Oraletin dediği gibi içi de zamanla iyileşiyor demek ki..

Kizlar, istegen baksin....OP 17.05. di...cok aglamistim, simdi burnum cok güzel oldu, tam Baris bey dedi gibi :)

Merhaba zeynp beni de eklersen resmini görmek isterim.

selam kizlar

burun ameliyati icin bicak altina yatmisken cenemide biraz düzelttireyim diyorum biraz cikintili törpülettirmek istiyorum ama hic bir bilgim yok bu konuda
aramizda cenesini törpülletiren arkadaslar var mi
cenede burun gibi alciya aliniyormu
ve ücreti ne kadar
ceneleride burunlar kadar güzel yapiyormu beni bilgilendirirseniz cok sevnirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…