Alçı genelde 10 gün kalıyor bildiğim kadarıylasene sonunda bi terslik olmazsa baris beyde burun ameliyatini düsünüyorum yurt disindan gelicem alci 5. günmü 10. gün mü cikiyordu
Hayır değişmiyor.
Selam sweetdreamindream :)
Bende dün Barış Bey'e gittim çat kapı :)) Hatta orada oslemss ile karşılaştım burnu şahane olmuş güle güle kullanıyor bile :) Eski halini hatırlamadım hatunun, bana resimleri gösterdi de öyle çıkardım :)) Çokta memnun oldum gördüğüme gerçeği resimlerden güzel
Burun derisi sıkıntılı olan (ennn) bi ben sanırdım :) Çok var galiba benim gibi. Benim de derim çok kalın, yağlı, geniş ve daha birsürüşeydi. Ameliyat önesinde bana da oturmasının zaman alacağını söylemişti. Hatta şöyle diyeyim ameliyat sonrası kontrole geldiğinde çok zor bir ameliyat olduğunu derisiyle çok uğraştığını söyledi. Her ameliyatta %5'lik bir revizyon durumu söz konusudur. Bu hiç kimse için %0 değildir. Bana sabırla sürecini bitirmeyi beklemeni istiyorum dedi. Bana ayrıca uyguladığı ekstra yöntemler de vardı (doku inceltme tekniği - yedirilemeyen kalan fazla derinin burnun üzerine yayılarak iç dikiş atılıp tutturulması vs. ) gibi. Hal böyle olunca birlikte takip edeceğiz durumu her ne olursa olsun revizyon olma şansın var dedi. Bu aslında bir bakıma iyi oldu. Acaba süreç bitince beğenmezsem ne olacak ? sorusuna cevap oldu illaki bir çözüm sağlanacak.
Ama bu sadece olumlu ve olumsuz geçebilecek bir dönemle ilgili neler olabilire cevaptı. Kimse yeni bir ameliyat olmak istemez. Olasılıkları bilmek gerek yine de :)
Burnumda bölgesel şişliklerde oluştu ama şimdi fazlalıklar da gitti 7.ayımın sonunda çok hızlandı bu durum. Ben içtiğim bitki çaylarına bağlıyorum. Barış Bey ise normal süreci diyor. :)
Bir de bana şöyle demişti. Normal burna sahip birisi 6 ayda sonuç alıyorsa sen x2 sürede sonuç alacaksın. Yani 1 senede. Ben 9.ayımın içindeyim şimdi. Ben 1 değilde 1,5 yılda daha net oturur diye düşünüyorum. Şu anki halindende eskisine kıyaslama yapmadan memnunum diyebiliyorum. :) Eskisine kıyaslarsam çok değiştim.
İşin güzel tarafı kimsenin anlamıyor olması.
Canım hakkında hayırlısını ve en güzelini diliyorum
selam oralet:)
canım güzel dileklerin için çook teşekkür ederim:):)
uzun zamandır kadınlar klübünü ziyaret etmedim bu yüzden daha yeni görüyorum mesajını. bizim görüşmemiz gerçekten sohbet havasında geçti.çok keyifliydi. barış bey burnumun iç yapısının güzel olduğunu söyledi. ya aslında derimin kalınlığını dışardan bakarak söyledi sonra inceleyince " derin kalın değilmiş çabuk oturabilir" dedi.benim içinde kimsenin anlamıyo olması ve çok doğal olması önemli zaten barış bey'e de bunu söyledim. çok doğal olmasını istedim kimse ameliyatlı olduğumu anlamasın aslında burun ucumda bir problemim yok bunu barış bey'de söyledi. hani burnumu kaldırmıcak kemiği düzeltecek :):) birde sana kapalı ameliyat yapacağım dedi. ozaman hem iz olmuyormuş hemde az şişlik oluyomuş. sanada kapalı ameliyat mı yapmıştı oralet?
Sevgili minimor :)
Topiği takip etmek zorundayım çünkü burnumun süreci hala işliyor :) 9,5 aylık ablası :) Daha benim 1 hatta 1,5 yılımda oturmuş olacak. Bu dönemde bile hala ağır bir üzüntüde ne kadar şiştiğini ve değiştiğini görmüş oldum. Azıcık geri gittim ay itibarı ile ama toparlanıyorum.
Biz bayanlar pimpirik yapmayı severiz :) ama istiyorum ki böylesine hayalini kurduğu bir ameliyatı gerçekleştiren insanların -tanımıyor olmamın önemi yok, kaderdaş olmamız yeterli :) - rahat geçirmeleri bu dönemleri.
İnsanın kendi kendini yıpratması ayrı bir durum. Ben elimde olmayan sebeplerden büyük bir kaybın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu da bir süreç hayatta her şey bizler için.
Ama iki haftalık burun görüntüsüne de kimse oturup ağlamasın istiyorum..
Ben 9.ayımda ağladım ve aynaya baktığımda işte şimdi burnun için ağla oralet hanım dedim..
Sen eski üyeymişsin bu arada :) Maşallah yani :) Fırsat buldukça giriyorum. Sürecim bitene kadar buralardayım :)
Zaten forumun diğer bölümlerindende faydalanıyorum. Beni bu sayfada bulamazsan saç belki oje sayfasında bulabilirsin :) Artık yan değişimlere bakıyorum :)
Hep destek tam destek :92::92:
merhabalar herkesee :)
ben temmuzun 19 una gün aldım ameliyat için fiyat 6000 TL
neeeeee 6000 mii :84: ben bu forumu takip etmeye ilk başladığımda fiyat 4000 di.. gitgide artıyor ve yılda bir falan ddeğil 3 ayda bir mi artıyo anlamadım ya(( 10000 olmadan biran önce ameliyat olmak lazm...
mrb serhat tuncerle gorustun mu ? ben barıs cakıra amelıyat oldm tekrar olmak ıstıorm barıs ıı bı doktor tekrr ona mı olsam yoksa baska bı doktrmu denesem dıe bı arastrmadayım. bı ortamda emre ılhanın yaptıgı bır burun gordum onuda begendm delıklerı hıc gozkmuodu dıkıs ızı fln yoktu ama estetk oldunu anladım. hatta kız bozuldu anlasılıo mu dıe ama ben anlıorm kesınlıkle dogal olms dedım uc kısmından anlamıstm.
Yelizcim foruma giremedim geçtiğimiz hafta geç yazdım kusura bakma öncelikle, yok cnm görüşmedim hiç sadece emre ilhan ile görüştüm bu karar verme süreci ne kadar stresli bir dönemmiş insan araştırmaya başlayınca anlıyor.
Sen neden revizyon düşünüyosun cnm Barış beyin yaptığı tasarım ile mi aynı olmadı yada nefes alma ile ilgili mi bi problemin war ?
Listemdeki arkadaşlar, 1 foto paylaştım (burnumun ameliyattan 7,5 ay sonraki hali).. Yeni ameliyat olan arkadaşlar; burnunuzun ilk 2-3 aylık haline aldanıp mutsuz olmayın lütfen! Başlarda çok şiş oluyor çünkü.. Şişlikler inince güzelleşecek, tecrübeyle sabittir. Bu arada nefes sorunum da eskisine kıyasla daha iyi, Oraletin dediği gibi içi de zamanla iyileşiyor demek ki..
kızlar revizyon fiyatı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?