canım benim zaten alçılı henüz görünmüyor birşey fazla. alçım bir çıksın hepinizi haberdar edicem. çarşamba günü..
sabirsizlikla bekliyorum canim, burnun simdiden cok guzel duruyor. Carsamba gunu harika olacak insallah. Ben herhalde agustosta olabiliryorum, ama daha emin degilim. Insallah esimden haber bekliyorum, haftaya belli olacak
tamamdır, haberleşiriz zaten.. istanbula geldiğinde görüşürüz istersen yüzyüze görmende faydalı olabilir.. müsait olursak görüşürüz.. daha net alırsın kararını..
Hikayenin illaki beyaz önlüklü bir kahraman olacak :) Hakkında hayırlısı olanı ve en güzelini dilerim senin için :) Doktor seçimi konusunda boll şans diliyorum.
umarim ikimizde musait oluruz ve gorusuruz canim. Cok iyi olurdu gercekten. Bu arada face varmi sizde kizlar ?
bende görmek istiyoruuummmmmbenide alın aranızaaa:)))
umarim ikimizde musait oluruz ve gorusuruz canim. Cok iyi olurdu gercekten. Bu arada face varmi sizde kizlar ?
bende görmek istiyoruuummmmmbenide alın aranızaaa:)))
kızlar birde bişey sorucam ben size, burnumun içi dolu gibi geliyor bana kabuklar sümükler var sankii okyanus suyu sıkınca iyi oluyorda hemen 10 15 dk sonra eski haline dönüyor içerde kabuklar var ben onları nasıl etkisiz hale getirebilirim?
birde burun içi temizliğimi okyanus suyunu kulak temizleyicisine sıktım biraz temizledim ama iki deliğimin birleşme yerinde ciddi kabuklaşmış kan var onlar temizlenmiyor acaba zorlamasammı doktoruma da böyle gitmek istemiyorum. SEMACIM BU ARADA SNEİN BURNUN NASIL OLDUUU DEĞİŞİŞMLER NE YÖNDEEE AYRICA SEDACIM SEN NASILSINNN??
cnm onları elleme bnde korkmuştum ellemeye gerçi temizleyebilirsin demişti bana ama ben korktum.barış bey teizlemişti onları.söyle ona.bide koku yapıo onlar.
kızlar dilemgizden haber alan var mı?çok merak ettim onu.barış bey çözdü mü sorunu?
tamam işte hiçbirşey olmazz merak etme. Ben Emre ilhanla tanışmadım bir tek Ahmet Köremezli ile görüştüm ama barış beyin ismini duyduğum an kararımı vermiştim aileme de söyledim barış bey olacak diye. en önemlisi doktorunuza güvenmeniz. siz güvenirseniz bu ona da yansıyor emin olun o kadr ince ve ustalıkla çalışıyorki, ameliyattan önce gelip sorduğunda ben hiçbirşey söylemedim kalkık istiyorum dedim onun dışında herşeyi size bırakıyorum dedim. doğal ve biraz kalkık olsun dedim gerisini ona bıraktım o kadar güveniyordum. güvenim boşa çıkmadı en azından ameliyat sürecinde yani ameliyattan sonra ağrın olursa ve benim gibi biraz moralman hastalığı kabul etmeyen biri olarak çöküntü yaşarsan yatağa bağlı olmak istememekten ki ertesi günden itibaren yatma, şeklini değil sağlığını düşünüyorsun. bizim gibi böyle ağrıların geçince şekline sarıyorsun doğal olarak :)) için rahat olsun git görüş barış beyle. herşeyi anlat istediklerini istemediklerini. emin ol herşey güzel olacaktır sonrasında..
tabi tabii nelodora gelince zaten burnumda oturmuş olur daha az şişli hallerini görürsünüzz..
cnm onları elleme bnde korkmuştum ellemeye gerçi temizleyebilirsin demişti bana ama ben korktum.barış bey teizlemişti onları.söyle ona.bide koku yapıo onlar.
sanırım herkes aynı şeyi düşünmüş:) bende çok doktora gidip vazgeçtim ama bu sefer barış bey'e güvenebileceğimi görüyorum. buarada barış beyden haftaya muayene için randevu aldım şans dileyin kızlar heyecanlıyım
kızlarr bugun alçımmm çıktııı sonundaaa
2. Yilim doldu Perşembe gunü canım Türkiyem e kontrole gelecegim. Kontrol bahane burnumla salina salına gezeceğim
aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?