Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım benim zaten alçılı henüz görünmüyor birşey fazla. alçım bir çıksın hepinizi haberdar edicem. çarşamba günü..

sabirsizlikla bekliyorum canim, burnun simdiden cok guzel duruyor. Carsamba gunu harika olacak insallah. Ben herhalde agustosta olabiliryorum, ama daha emin degilim. Insallah esimden haber bekliyorum, haftaya belli olacak

sabirsizlikla bekliyorum canim, burnun simdiden cok guzel duruyor. Carsamba gunu harika olacak insallah. Ben herhalde agustosta olabiliryorum, ama daha emin degilim. Insallah esimden haber bekliyorum, haftaya belli olacak

tamamdır, haberleşiriz zaten.. istanbula geldiğinde görüşürüz istersen yüzyüze görmende faydalı olabilir.. müsait olursak görüşürüz.. daha net alırsın kararını..

Hikayenin illaki beyaz önlüklü bir kahraman olacak :) Hakkında hayırlısı olanı ve en güzelini dilerim senin için :) Doktor seçimi konusunda boll şans diliyorum.

:))) evet bu hikayenin sonu kahraman bir doktorla bitmeli bence buda umarım barış bey olur buarada ben resimleri göremiyorum :S sağa sola yorum yapıcam anca açılır bu resimler:)))

cnm onları elleme bnde korkmuştum ellemeye gerçi temizleyebilirsin demişti bana ama ben korktum.barış bey teizlemişti onları.söyle ona.bide koku yapıo onlar.

cnm onları elleme bnde korkmuştum ellemeye gerçi temizleyebilirsin demişti bana ama ben korktum.barış bey teizlemişti onları.söyle ona.bide koku yapıo onlar.

ben koku almıyorum :)) ama tabi dışardan çok kötü koku veriyo olabilirr. ben korkuyorum valla ellemeye yarın barış bey temizlesin o daha iyi bilirrr kızlar bu arada çok heyecanlıyım yarın alçılarım çıkacaaaakkkk 24 saatten az süre kaldıı..

sanırım herkes aynı şeyi düşünmüş:) bende çok doktora gidip vazgeçtim ama bu sefer barış bey'e güvenebileceğimi görüyorum. buarada barış beyden haftaya muayene için randevu aldım şans dileyin kızlar heyecanlıyım

canım hayırlı olsun bu arada en doğru kararı vermişsin. yine sormak istediklerin aklına tkaılan birşey olursa burdayız biz :)

2. Yilim doldu Perşembe gunü canım Türkiyem e kontrole gelecegim. Kontrol bahane burnumla salina salına gezeceğim

aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…