• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

semacım cok tsk ederımm sanada gecmıs olsun tekrardan:) ya ben senın resımlerıne baktım sısken bıle begendm ben yanıı gayet guzeldı zaten senın burnun...ben alcı cıktıkdan snra cok tuhaf oldum yaa sımdı bunları cıkrınca yıne aynısı olcak kesın:( amaa bı gunle bıle farketmeye basladı artık yanıı gunden gune şişlikler değişiyo artık yok oldu dıyebılırım ayy ıns bende senın gıbı olurum sema sorun yapmam ıns :(

Ben tuaf olmadim, ben sok gecirdim.... :-) Bilmiyorum türkiyede varmi, ben bandajlardan sonra "Arnica" kulandim bir kac gün, sisikler daha cabuk iniyor ozaman. Bu bir ilac OP den sonra sisikler icin...ben almanyada yasiyorum onun icin burdan aldim...Burnumun daha biraz sis, ama gayet normal duruyor....ve bandajlardan sonra burnumun ucu biraz kavisli duruyordu...simdi cok az millim kavisli ama iyi... :-) Bende senin fotolarini bekliyorum...biraz daha zaman gecsin, yeni fotolar koycam.

semacım cok tsk ederımm sanada gecmıs olsun tekrardan:) ya ben senın resımlerıne baktım sısken bıle begendm ben yanıı gayet guzeldı zaten senın burnun...ben alcı cıktıkdan snra cok tuhaf oldum yaa sımdı bunları cıkrınca yıne aynısı olcak kesın:( amaa bı gunle bıle farketmeye basladı artık yanıı gunden gune şişlikler değişiyo artık yok oldu dıyebılırım ayy ıns bende senın gıbı olurum sema sorun yapmam ıns :(

Gecmis olsun Seda :-)
Benim yasadimi okudun...simdi sende sira :-) hadi bakalim. Sende 2 hafta bekle, begenirsin. Bende bandajdan sonra 2 gün sonra begenmeye basladim. Simdi sisler indi, herkesde begeniyor...bende begeniyorum. Baris bey herseyi dogru yapmis... :-)

(Bandajdan sonra burun deri cok yumsak olur...bir kac gün beklemen lasim... ondan sonra hemen degisiyor)

:)) Sana adım üzerine garanti vermiştim. Süpersin :32::32:

Sonuç olarak bir ameliyat bu arkadaşlar. Ve daha başlangıç kimimiz 2 haftada (senin gibi :) ) kimimiz 4 ayda kimimiz 7.ayda (benim gibi:) ) kimmiz 1 yılda sonuç alıyoruz.

Ama öyle veya böyle alıyoruz. Burnumuz şiş ise yapılan burnun kendisini göstermesi için zaman gerek.
Zaman bir telkin kelimesi değil iyileşme süreci sadece :)

Ben geçen hafta bir yakınımı kaybettim.. Geç öğrendim.. Haliyle çok üzüldüm ve o kadar çok ağladım ki sabah kalktığımda burnumu tanıyamadım!!!

Aman ciddi bir durum olmadıkça pimpirikten oturup kendinizi üzmeyin. Ameliyat sonrası zaten duygusal olarakta zayıf bir dönemde oluyor insan.

Burnum bugün yine iyi ama unutmazsam şu bahsini geçirdiğin arnica kremden alacağım.
Daha çabuk insan. Olası ve mevcut şişlikler iyice gitsin..

No woman no cry (ağlama kadınım ağlama)

Kendine hiç değilse burnuna şans tanıyıp iki hafta değişimi izlemeni öneriyorum. :) Daha bandaj çıkmadan sen kendini paniğe sevk ediyosun. Rahat ol yahuu..

İlk zamanlar kendini hırpalarsan sonraki sürecini de aynı şekilde sekteye uğratırsın. Hiçç gerek yok.
Bu ameliyat sonucunu hemen göstermez ilk ayda daha burnunun içindeki yaralar ve dikişler anca iyileşiyor. Önce içi güzelleşecek ki içinin güzelliği dışına vursun ;)
Çift taraflı düşünün hep.

Dişin şişse dışarıdan belli olur. Burnun içi şiş, dışına da daha fazla bir şişlik oluşturuyor.

Hiç değilse içinin yaralarının iyileşmesini bekle :) Yanlış olmasın sen yine istediğin yorumu yap, yaz. Ama kendini üzme hırpalama aman. İyileşme sürecini uzatırsın vites geri değil ileri olmalı :71:

Evet Oraletcim :-) iyiki bana yazmisin....türkcem biraz kötü, onun icin cok iyi yazamiyorum ben.
Basin sagolsun... :-( üzüldüm...
Bu Arnice krem olarak ve hap olarak var...bitkisel bir ilac. Ama simdi kulanmiyorum. Cok az kulandim. Foto cekersem burnum daha sisik duruyor, ama ayna önünde öyle degil...
Öptüm :-):3:

:)) Sana adım üzerine garanti vermiştim. Süpersin :32::32:

Sonuç olarak bir ameliyat bu arkadaşlar. Ve daha başlangıç kimimiz 2 haftada (senin gibi :) ) kimimiz 4 ayda kimimiz 7.ayda (benim gibi:) ) kimmiz 1 yılda sonuç alıyoruz.

Ama öyle veya böyle alıyoruz. Burnumuz şiş ise yapılan burnun kendisini göstermesi için zaman gerek.
Zaman bir telkin kelimesi değil iyileşme süreci sadece :)

Ben geçen hafta bir yakınımı kaybettim.. Geç öğrendim.. Haliyle çok üzüldüm ve o kadar çok ağladım ki sabah kalktığımda burnumu tanıyamadım!!!

Aman ciddi bir durum olmadıkça pimpirikten oturup kendinizi üzmeyin. Ameliyat sonrası zaten duygusal olarakta zayıf bir dönemde oluyor insan.

Burnum bugün yine iyi ama unutmazsam şu bahsini geçirdiğin arnica kremden alacağım.
Daha çabuk insan. Olası ve mevcut şişlikler iyice gitsin..

No woman no cry (ağlama kadınım ağlama)

Kızlaaarr sonunda alçım çıktı ama alçım çıktıktan sonrahemen şehir dışına çıktım bandaj var şu anda pazartesi günü çıkarıcam burnum şimdiden harika görünüyor makyajlı bide şişi biraz inice fıstık gibi olucam eminim. Bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anldım. Resimleri istanbula gidince yüklicem bilgisayarım burda değil internet kafeden giriyorum. Ama şöyle söyleyebilirimki şimdiden harika!!

merhabaaaalr herkeseee.önceliklee ameliyat olmuuuş herkese çokk çokk geçmiş olsun yeni güzel burunlarınızııı güle güle kullannınnn :)) sonundaa bnde ameliyat olmayaa karar verenlerdenim daha doğrusuu çokk öncee karar vermiştim ama hadi üniversite hadi mezun olayım derkeen kaldıı :) ve sonundaaa zamanı geldiii.doktor olaraak aklımdaa bir tek barış çakır varr :S :S başka doktor arayışına girmemem kötü bir şey mi bilemiyorum ama şuan için bir tek barış çakırı düşünüyorumm.sanırım hastahanesini değiştirmişş bn aratırdığımda memorialda ameliyt yapıyordu.bu pazartesi rendevu almayı düşünüyorum sanırım ücretsiiiz?çaktırmıyorum amaaa çok korkuyorummm :18: valla ameliyat olanları cesaretlernden dolayı kutlamak gereeek bunaa karar vermek çook çook zor :))) bu aradaa hangi tarihee gün verirr acabaa 17 temmuzda sınavvım varda :s :s nyse herkesee geçmiş olssun darısı başımaa:)

çokk tşk ederım canım:) aynen darısı olmak ısteynlerın basına bıan once guzel duydu gercekten ınsanın ozguvenı yerıne gelıyor hayırlısıyla sızde ıns atlatrsınız:)

amiiin sedacım bende haftaya barış beye gidicem şimdiden çok heyecanlıyım:) birazda stres var gerçekten çok kararlıyım bu sefer başka onu hissedebiliyorum:)) haftaya gidiyim hemen sizinle paylaşıcam dört gözle bekliyorum:)))

Kızlaaarr sonunda alçım çıktı ama alçım çıktıktan sonrahemen şehir dışına çıktım bandaj var şu anda pazartesi günü çıkarıcam burnum şimdiden harika görünüyor makyajlı bide şişi biraz inice fıstık gibi olucam eminim. Bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anldım. Resimleri istanbula gidince yüklicem bilgisayarım burda değil internet kafeden giriyorum. Ama şöyle söyleyebilirimki şimdiden harika!!

of süper ya çok sevindim gerçekten:)) böyle şeyleri okumak nasıl moral veriyor anlatamam:))

merhabaaaalr herkeseee.önceliklee ameliyat olmuuuş herkese çokk çokk geçmiş olsun yeni güzel burunlarınızııı güle güle kullannınnn :)) sonundaa bnde ameliyat olmayaa karar verenlerdenim daha doğrusuu çokk öncee karar vermiştim ama hadi üniversite hadi mezun olayım derkeen kaldıı :) ve sonundaaa zamanı geldiii.doktor olaraak aklımdaa bir tek barış çakır varr :S :S başka doktor arayışına girmemem kötü bir şey mi bilemiyorum ama şuan için bir tek barış çakırı düşünüyorumm.sanırım hastahanesini değiştirmişş bn aratırdığımda memorialda ameliyt yapıyordu.bu pazartesi rendevu almayı düşünüyorum sanırım ücretsiiiz?çaktırmıyorum amaaa çok korkuyorummm :18: valla ameliyat olanları cesaretlernden dolayı kutlamak gereeek bunaa karar vermek çook çook zor :))) bu aradaa hangi tarihee gün verirr acabaa 17 temmuzda sınavvım varda :s :s nyse herkesee geçmiş olssun darısı başımaa:)

merhaba duygu,
ben çok doktora gitmiş biri olarak sana tavsiyem tek doktora gitmen:))) kafan inanılmaz karışıyo bu yüzden son kez bende barış beye gideceğim.yeni randevu aldım kendisi şuanda burda bugün almak istesen 4 5 gün sonraya belki gün verir. korkulacak birşey yok ben keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. bakalım gidicez ve görücez:))

Arkadaşlar doktor barış çakırdan lazer ile ben aldıran yok mu ? Lütfen bu konuda yardımcı olacak birileri yok mu ? ve kliniği nerede ?

oo süper canım cok sevındımm senın adına gercekten dort gozle haberlerını beklıyoruz bızde:) aynen bende cok stres ypmıstım kapıdan ıcerı gırerken bacaklarım tıtremeye baslamıstı o derece yanı dusun :) ama super bı duyguyla gerı cıkıyosun emın ol hersey cok guzel olcakk :)

oo süper canım cok sevındımm senın adına gercekten dort gozle haberlerını beklıyoruz bızde:) aynen bende cok stres ypmıstım kapıdan ıcerı gırerken bacaklarım tıtremeye baslamıstı o derece yanı dusun :) ama super bı duyguyla gerı cıkıyosun emın ol hersey cok guzel olcakk :)

Sanırım benimde görüşmeye giderken ayaklarım titricek eminim:) daha zamanım var c.tesi gidiyoruuummm:18:

off takip etmeyeli ne kadar zaman oldu.. biraz da bilerek girip okumadım aslında.. çünkü randevu aldığım halde ilk görüşmeye gidemedim ve bisürü aksilikler çıktı.. bu aralar tekrar randevu almayı düşünüyorum..

sevgili oralet..

hala topiği takip ediyosun, hala herkese detaylı detaylı yardım ediyosun.. seni hala burda gördüğüme çok sevindim.. bende bu işe girişirken senin desteğine güveniyorum :16:

Son düzenleme:
Emre Ilhanin bir hastasini görmüstüm, önce burnu cok ince di...simdi kiz resmen asiatlara bensiyor...ama kendisi begeniyor. Bende hic begenmiyorum...korkdum, vazgectim. Ve sadece onda görmedim, baskalarda ayni sekili gördüm.
Suan 17 gündeyim, bu gün yeni begenmeye basladim, cünkü sisikler iniyor...önce cok kisdim, ama daha burunucum biraz cok az millim kalkik duruyor, onu istemedim...ama daha iner galiba...ben hic kalkik sevmiyorum...yani bana yakismaz...Tuba Büyüküstün´ün burun ucunu gibi istiyordum...sade ve hic kalkik olmasini...

canım hangi hastası o söylediğin hasta forumda varmı çok merak ettim?

Evet burda...ama yazamiyorum. Kendisi cok begeniyor. Burun aslinda güzel, ama ben onun burunlarini begenmiyorum...sevk meselsi...ama ginede o kiz bence asiatlara simdi bensiyor...
Yani bir burun cok degistirir bir insani...

canım hangi hastası o söylediğin hasta forumda varmı çok merak ettim?

Evet burda...ama yazamiyorum. Kendisi cok begeniyor. Burun aslinda güzel, ama ben onun burunlarini begenmiyorum...sevk meselsi...ama ginede o kiz bence asiatlara simdi bensiyor...
Yani bir burun cok degistirir bir insani...

tatlım özelden yazabiliosan yazarmısın merak ettim? yada baş harfiynen son harfini yaz ben çözerim kim olduğunu kafama takıldı valla kafam karışıo böle oluncada :( asiat ne canım buarada ben bilmiom?

Son düzenleme:
kızlar dünden bugüne adlı tüm gelişimi gösteren bi albüm yaptım bu son albümüm olucak daha sonra resim koymicam taaki tüm sisliklerim inip burnum normal haline dönene kadar:34: yanllız resimlerde cok büyük cıkıo burnusum anlamadım bi küçk yakalaamadım öndende baya sis oldugu için simdilik koymadım.. begenilerinize sunuyorum sevgili dostlarım:9:

Merhaba siebella ben sitede yeniyim resimlerini görebilirmiyim

Back