Süper haber :) Gel bakalım asleecik :)) Mail atarım sana öptüm
okuduklarim beni inanki cok ama cok rahatlatti canim. Ben kendime cok duskun bir insanim, yani hergun gezmeden yapamam. Cok istiyorum ama cokta korkuyorum, yani eger kotu birsey olursa diye dusunmemek elimde degil, ama yinede olucam. Allahin izniyle insallah hersey iyi gececek. Ben aslinda agustosta ameliyat olmak istiyordum thailanta tatile gidiyorum ve maddi durumum anca 6 ay sonra iki ameliyat kaldirabilir. Ben hem burun hemde gogus olmak istiyorum.
aynı ben işte gezmeden tozmadan duramam inan bu akşam cumartesi 40 tane arkadaşım face te tiwitterda nerde olduklarını yazıyor çıldırdımmm :) ne zaman müsaitsen o zaman ol tabiki. düşünmen çok doğal sonuçta o kadar para veriyorsun zaman ameliyat falann.. çok haklısın ama dediğim gibi doktorun önemli. bak mesela karalamak gibi olmasın adını da vermiyim benim kuzenim dayımın kızı çok çok ünlü bir doktora ameliyat oldu baya da pahalı bi doktor, inan 4 kere falan oldu lokalle genelle açık kapalı her türlüsünü denedi. ameliyat sonrası görsen suratı simsiyahtı. mor ama nasıl bir mor. hadi güzel olsa için gam yemez. bir düştü burnu cimcik burun diyorlarmış ona barış beye anlatmıştık, cimcik burun diyorlarmış iğrenç oldu hala nefes alamıyorum dedi geçen gün bana ama daha olmam uğraşamam dedi bıkmış kız artık.. annemler beni bu yüzden ameliyat sonrası mosmor bekliyorlardı ama bir geldim odama, alçı olmasa anlaşılmıyor ameliyat olduğun dediler. cidden öyleydim. ertesi günü göz kapaklarımda yatmaktan ötürü far sürmüşüm gibi morardı ama şimdi eser yok 3 günde geçti. dışarı çıkamıyorum çünkü biizm burda sakladığımız bazı kişiler var dert anlatmak istemiyorum ama inan ameliyattan öncemle sonram arasında günlük hayatımda hiçbir fark yok.
bizim halkımızda pahalı olan herşey en iyisidir mantığı olduğu için bir ünlüye burun yaptınmı fiyatın iki katı artıyor en az. e o da pahalıysa iyidir diyip gidiyor millet. öyle değil işte. barış bey çok çok başarılı bir doktor çok özgüvenli ama bir o kadar da alçak gönüllü. için rahat olsun. kırk kere olsam yine ona olurdum ameliyatımı ben.
resim nasil ekleniyor canim? resimde hic belli olmuyor ama ben yinede ekliyeyim
Ay ne kadar kotu bir durum, allah korusun. 4 ameliyat. Bazi doktorlar kendi yaptiklari isi herhalde ciddeye almiyor veya gercekten kotuler. Umarim kuzenin istedigi bir buruna kavusur. Cok sevindim senin durumuna canim insallah bende aynen senin gibi olurum. Yoksa gun gecmez. Hemen olmak istiyorum. Eger tatili acele davranip almasaydim ameliyatimi olmus olurdum, ah deli kafam ah. Simdi thailantta yeni goguslerimle gezerdim
2. Yilim doldu Perşembe gunü canım Türkiyem e kontrole gelecegim. Kontrol bahane burnumla salina salına gezeceğim
amaaan ordakiler bişey anlamaz bizim türkler göğüslere daha çok önem veriyor sende sonbaharda hafif dekolteli şeyler giyersin kapalı bir ceketin altına asklılar falan bak bakalım bikiniyle mi öyle mi daha seksi duruyo. hahahaaha hiç bozma moralini git tatilini yap gönlünce. ameliyat nasılsa olur.
Haha aynen. Fazla takmiyorum ama hemen olsamda hersey daha guzel olurdu, hayirlisi. ben bu resim isini beceremiyorum.
aynı ben işte gezmeden tozmadan duramam inan bu akşam cumartesi 40 tane arkadaşım face te tiwitterda nerde olduklarını yazıyor çıldırdımmm :) ne zaman müsaitsen o zaman ol tabiki. düşünmen çok doğal sonuçta o kadar para veriyorsun zaman ameliyat falann.. çok haklısın ama dediğim gibi doktorun önemli. bak mesela karalamak gibi olmasın adını da vermiyim benim kuzenim dayımın kızı çok çok ünlü bir doktora ameliyat oldu baya da pahalı bi doktor, inan 4 kere falan oldu lokalle genelle açık kapalı her türlüsünü denedi. ameliyat sonrası görsen suratı simsiyahtı. mor ama nasıl bir mor. hadi güzel olsa için gam yemez. bir düştü burnu cimcik burun diyorlarmış ona barış beye anlatmıştık, cimcik burun diyorlarmış iğrenç oldu hala nefes alamıyorum dedi geçen gün bana ama daha olmam uğraşamam dedi bıkmış kız artık.. annemler beni bu yüzden ameliyat sonrası mosmor bekliyorlardı ama bir geldim odama, alçı olmasa anlaşılmıyor ameliyat olduğun dediler. cidden öyleydim. ertesi günü göz kapaklarımda yatmaktan ötürü far sürmüşüm gibi morardı ama şimdi eser yok 3 günde geçti. dışarı çıkamıyorum çünkü biizm burda sakladığımız bazı kişiler var dert anlatmak istemiyorum ama inan ameliyattan öncemle sonram arasında günlük hayatımda hiçbir fark yok.
bizim halkımızda pahalı olan herşey en iyisidir mantığı olduğu için bir ünlüye burun yaptınmı fiyatın iki katı artıyor en az. e o da pahalıysa iyidir diyip gidiyor millet. öyle değil işte. barış bey çok çok başarılı bir doktor çok özgüvenli ama bir o kadar da alçak gönüllü. için rahat olsun. kırk kere olsam yine ona olurdum ameliyatımı ben.
Canim senin ameliyatindan kac gun gecti, burnunu cok merak ediyorum. Resimde guzel gorunuyor. Eski ve yeni resimler eklemeyi dusunuyormusun?
tatlım benim ameliyatım ptesi günü oldu yani yarın 1 haftalık olacak burnuşum :) alçı çıktıktan hemen sonra ben resimleri eklicem zaten. profilden fotoğraf çekilmiyordum burnum kötü diye kompleks yapmıştım o yüzden eski burnumun profilden yok ama yeni burnum oturdukça eski burnumla karşılaştırmasını yüklerim ben.
Ah daha cok yeni seninki, umarim hemen iyilesir canim. ay super olur, guzel burunlar ve iyi ameliyatlar gordukce icim aciliyor. Cesaretleniyorum.
sana bişey diyimmi, ne kadar araştırırsan araştır barış bey hep aklına kalacak. git bir görüş.
evet canim ama baris bey nasil yapiyor gorusmeleri acaba? ben turkiyede kalmiyorum. Acaba benim geldigim gun gorusmemiz olacak, hemen bir tasarim yaparmi yoksa bir kac gorusme sonrami yapiyor?
tasarımı sana hemen anında yapıyor zaten bilgisayarında bir program var onunla 2 dk da gösteriyor. sıkıntı olmaz ama sen tabi bir konuş sevin hanımla asistanı onun.. onunla bir görüş istersen öyle karar verirsin ne zaman geleceğine..
evet Oralet bana da çok iyi geldi :) kızlar buluşalım o zaman bi ara sanırım aramızda en geç ameliyat olan benim bende atıyım şu alçıları önümüzdeki hafta yurt dışında olanlar varsa falan gidiceklerse gitmeden yapalım bişeylerrr.
Peki canim sana yapilan tasarim simdiki burnunla aynisi mi yoksa daha degisik oldumu
:)) Aslında keyifli anlatmışsın :) Merak ediyorum Barış Bey bu listenin içinde nasıl bir yorumla yer alacak ?
Barış Bey'in önden burunları meşhurdur. Derki siz hep profile odaklanırsınız. Ama insanlar konuşurken sizin yüzünüze bakarlar önemli olan burnun önden görüntüsüdür. Tabi bu güzellik burun oturdukça ortaya çıkıyor. :) Ne diyeyim şansın bol olsun kime olursan ol sonuç senin için süper olsun :92:
teşekkür ederim oralet umarım barış bey bu hikayenin en son kahramanı olur ve bu hikayede mutlu bir sonla biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?