Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

herkes yaşıyormu bilmiyorum ama ben en başından beri yaşıyorum evet aynen benımde etler içerden çökük gibi çok kötü bi durum yaa şu nefes olayı

Kızlar hepinize selamlar olsun Birinci ay kontrolüm için İstanbul'a gitmiştim bir kaç gün önce döndüm...Herşey yolunda..Şişlerim neredeyse hiç kalmadı... Bir ay önce ameliyat olduğuma dair en ufak bir iz bile yok Nefes alma konusunda da problemim yok çok şükür...Aksine artık nefes aldığımı hissediyorum...Kontrolümde İsaura ve callmebaby ile karşılaştık...Kk yı kullanan bir kaç kişi daha vardı onlarla da sohbet ettik...Yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun...

mirabel nerdeydin.bir ara kayboldn ortalıktan.geçmiş olsun cnm.

zeynep ben dun bu durumu bır dr sordum alerjık yapıdan kaynaklanabılecek bır problemdır dedı etler bırbırıne yakınlasması:S cokme mı dedı yok dedım tam olarak bılmıyorum ama nefes alma sorununun olusması dedım alerjık neden olabılır dedı bu sorunu burada baska yasıyan ınsanlar varsa cvp verebılırlermı acaba yakın bır zamanda olucam ben hala dr. karar veremedım ılk basta yakup dıodum sonra barıs oldu su aralar barısa gıt gel udurumundaım dr secımı cok zor yahu alıyle barıs arasında kaldım bıde selcuk ınanlı dedım onu eledım suan alıyle barıs arasın da gt gel devam etmekde:)

ilgilendiğin için tşk ederim cnm. Ben de alerjik olduğunu düşünmüyorum zaten, burdan takip ettiğim kadarıyla başka arkadaşlar da genelde ikinci ameliyatlarını nefes problemi nedeniyle oluyorlar..Ee 2.ameliyatlarını olurken de burunlarında ki beğenmedikleri yerleri düzelttiriyorlar. Eğer ameliyat olacaksanız nacizane önerim; nefes problemi yaşamasanız dahi; hazır ameliyat olmuşken burun etlerinizi düzelttirin(küçülttürün) bence! Sonradan bu problemi yaşayacağınıza; baştan önlem alın..

ohh geri dönmüşsün hoşgeldin :) ben senin burnunu canlı canlı görmüş biri olarak tek diyebileceğim şey mirabelcim MAŞALLAH hatta bir tane de şişlerin yoktu resmen ya daha 1. ayda..

ohh geri dönmüşsün hoşgeldin :) ben senin burnunu canlı canlı görmüş biri olarak tek diyebileceğim şey mirabelcim MAŞALLAH hatta bir tane de şişlerin yoktu resmen ya daha 1. ayda..

) evet döndüm canım...Şansıma İstanbul yağmurlu ve iç karartıcıydı...Senin alçın çıktı değil mi? Merak ediyorum. Alçıdan gördüğüm kadarıyla baya düzelmiş görünüyordu...Fotoğraf ekliyeceksin değil mi?

Teşekkkür ederim Lolita...Sen ameliyatına karar verdin mi?

henüz karar vermedim.daha eskidr.umla bilr görüşmedim.kendimi hazır hissedince istanbula gidicem barış çakır ve aklımda baska bir dr. olursa o dönem onlarla görüşücem.bu arada albüm var.sorunlarım orda belli bak sende

Fotoğraflarına baktım cnm... Evet ufak tefek kusurları var ama doğal bir burun. Yani öyle büyük sıkıntıları olan bir burun değil. Benimki gerçekten çok sorunluydu, sarkma, eğrilik, burun kanatlarında derin çukurlar...Yani revizyon olmam gerçekten çok şarttı...ve iyikide olmuşum...İyice düşünüp öyle karar ver, asla aceleye getirme..Ve içine sinen doktora ol. Ben uzun araştırmalar yaptım, ince ince çalıştım. Çünkü revizyon bu, ilk ameliyattan 2 kat önemli bence...Beklentini iyice tart biç...Ben beklentimin çok üstünde bir buruna kavuştum. İnşallah sende kime olursan ol, sonucundan çok memnun olursun...Şansın bol olsun!

İnşallah canım ama fotografta cıkmayan kusurlarda var.Sağol.hepimizin şansı bol olsun

evet alçım o gün çıktı cnm. ameliyatımın tam 20. günündeyim.. foto koyucam ilk fırsatta ama bir türlü çekip de koyamadım üşengeçliğime geliyo :) aslında evet eskisine göre düzeldi ama insan hep mükemmeli hayal ediyo ya ameliyat öncesinde barış beyin tam olarak herşeyin düzelmesi mümkün olmayabilir söylemi bile benim hayallerime engel olamamıştı.. şimdi biraz bunun kırıklığını yaşıyorum çünkü önden bakılınca burun deliklerimin hala biri aşağıda ve diğeri yukarıda duruyor, ve sol burun kanadım sağa göre daha geniş duruyor. barış bey sol tarafın daha şiş olduğunu ve ilerleyen zamanlarda 1 mm daha yukarı çıkacağını söyledi. sabırla kafama takmadan bu söylediğinin gerçekleşmesini bekliyorum cnm.. bende durumlar böyle işte..

cnm bunu sorucaım ınsallah senınkısıde en kısa zamanda duzelır bende alerjık olmıycaını demıstım ona ama o ole cvp vermıstı bunu sorcam eger olursa mutlaka yaptırırım cnm bılgılendırdıgın ıcın saol.. :)

sabır tatlım...eminim güzel olacak...öncelikle sağlık sonra güzellik..emin ol zamanla daha da güzelleşecek. küçük detaylara takılmamak lazım...Üşenme, çek ekle bir kaç tane, heyecanla bekliyoruz fotolarını

kızlar su nefes almma konusunda bir iki bii söliyim gerek barıs beyin gerekse kbb doktorunun dedgine göre; burun etlerinin tamamen alınması herzmn tercih edilmemeli nedeni ise burun içineki kokuları duymanıza sebep olur ikinciside mikrop bakteri vs daha kolay burun içine gecer hasta olmak daha kolaylaşrmıs..bnm gibi alerjisi olanların kacınılmaz sonu burun etlerinin terkrar büyümesi cünkü alerji oldukca etlerimiz büyüyo malesef barıs bey burun etlerinin içindeki süngerimsi yapının bir kısmını alarak burun etlerimi küçülttü.. simdilik gayet iyiyim ama ilerde tekrarlama olasılıgı cok yüksek..

ikinciside burun delikleri; yüzümüzün doğal simetrisinde hiçbir sey esit degildir hatta vücudumuzdaki.. bnmde burun deliklerim cok dikkatle bakılınca esit diil ama mantıklı olarak düsündügüm zaman burun deliklerim kesilmedigine göre sonucun böle olması doğallıgını yanstıo yani eskiden burun deliklerim neyse o:) tabi bunun için özel bi işlemde varmı bilemiyorum olursada büyük ihtimal burun kenarlarından kesiler yapılır..

kızlr bnm henüz cok yeni konusmak için cok erken ama bu öncelikle sans isidir her kıyafet her vücuta güzel durmaz..olacak arkadaslara önerim cok iyi arastırınn ama bunun bir sans işi oldugunu unutmayın ya cok begenirsiniz ya idare eder yada cok mutsuz olursunuz.. beklentilerede baglı.. burdan herkese iyi sanslar diliyorum sorunsuz mutlu günler diliyorum..

cnm cok tesk yha pekı ben burnumda alerjı olup olmadıgını nnasıl anlıycam bılmıyorum alerjım varmı;:)

cnm cok tesk yha pekı ben burnumda alerjı olup olmadıgını nnasıl anlıycam bılmıyorum alerjım varmı;:)

mesela bnm alerjik reaksiyonum burnumda kaşıntı hapşırma gözlerim kasınır bazen akar.. toza karsı alerjim var ve bitki polenlerine mesela bahar aylarında sürekkli hapsırır dururum burnum yüzüm kasınır evde toz fln alamam asla yine aynı seler olur burn etlerim siser nefes alamam daha iyi..belirtileri bu gibi seler eger sendede bu tip belirtiler reaksiyonlar oluyosa alerjin var demektr test yaptırır önlemlerini alırsın..bunlar işte burun etlerinin sismesine sebep oluo

kızlar benm derdim su burnumun üstünü temzleyememek korkuyorum dokunmaya ama üzeri soyuluyo ve cok sivilce siyah nokta oldu bana acil bi çözüm önerisi lazııııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…