Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

cnm yarın değil ameliyatım cuma günü yarın hastane işlemleri var kan alınacak falan dedi sevin hanım bende bilmiyorum kan alınacakmış yemek yemeden mi gidilio.barış bey çok yoğun galiba cnm sen bidaha ara gözden kaçırmıştır

Canım tahliller için giderken aç ya da tok olman önemli değil, önemli olan ameliyat günün, yani cumaaa:))
Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.
Hiç korkma, süper olacak.

çok tşk ederim cnm bende bi an olup çıkmak istiyorum ameliyattan hiç korkmuyorum barış beye çok güveniyorum oluşturalım valla :) çok güzel olur :)

bnce zaten bu gidişle olacak:) svyrm sen yarın sadece görüşmeye gidiyorsun tahliller için cuma amelyt olacaksn yanlıs hatrlamıorsam? birsey yememen tahliller için daha iyi canm dilemgize katılıyorum..

bnce zaten bu gidişle olacak:) svyrm sen yarın sadece görüşmeye gidiyorsun tahliller için cuma amelyt olacaksn yanlıs hatrlamıorsam? birsey yememen tahliller için daha iyi canm dilemgize katılıyorum..

evet cnm tahliller için gidiorum çok az kaldı heycan bastı beni :)

Kizlar hicbirinizi tanimiyorumama hepinizi kendime cok yakin goruyorum.cunku hepimiz baris beyin hastasiyiz.bnde 18 nisanda baris beye burun ameliati olucam desteklerinizi bekliorum.bide sorum olcak size baris bey burun deliklerini kucultuyo dimi,

cumartesi günü ilk kez gidicem ben de... tasarımları vermicek mi?? ((((((((

makasla kaslara nasil sekil veriyor? düsünüyorum düsünüyorum ama ne kast ettigini bi türlü anlayamadim.

Fazla olan uzun kaşı masakla kesiyor bu kadar basit. Yani yazdığımın dışında bir anlamı yok canım
Barış Bey'in sitesinde burnun yüze orantısına dair çalışmaları var buna göre kaşın duruşu da burnu etkiliyor. Gerek gördüğünde kaşa da müdehale ediyor. Yaptığı bir kaç arkadaşım oldu görüntü gerçekten çok daha hoş..

Jasminimm nasılsın yahuu geçmiş olsun ben randevumu iptal ettirdim o sebeple gelemedim uğrayamadım sana alçı çıksın keyfini çıkarırsın artık sende :))

:)) Bende son 10 güne düştüğümde heyecanım kalmamıştı muhtemelen güvenden. İlk ameliyatımın güzelliği ikincisinin sürecini kolaylaştırdı :)) Ne çabuk geçti bir yıl.. Güzel bir ameliyat ve güzel bir süreç dilerim canım. Aslında çok aceleci davranmadıkça keyifli bir süreç :) İnsanın aynaya baktığında daha farklı ve güzel bir şeyler görebilmesi kesinlikle keyifli.. :)

Kizlar hicbirinizi tanimiyorumama hepinizi kendime cok yakin goruyorum.cunku hepimiz baris beyin hastasiyiz.bnde 18 nisanda baris beye burun ameliati olucam desteklerinizi bekliorum.bide sorum olcak size baris bey burun deliklerini kucultuyo dimi,

Merhaba glorias seninde ameliyatına çok az kalmış hadi bakalım :))
Bu şu demek oluyor burada daha çoookk güzel burun göreceğiz :))) Keyif verici :82:
Burun deliklerini esasında Barış Bey ile konuşmalısın. Gerek görürse küçültecektir sonuçta güzel bir görüntü için uğraş veriyor

kızlar bir zamanlar zarif burunlu bir paprica vardı
o nerelerde?

Canımcım bende senin için aynı cümleyi kuracaktım yahuu sen nerelerdesin ?? Yanlış hatırlamıyorsam öğrenciydi sınavlarıyla boğuşuyordur. Bir ara mailleşmiştik ilk resimlerini göndermişti bana değişimi zaten hepimiz görmüştük mutluydu eminim hala yüzü resimlerdeki kadar gülüyordur :) Can paprica :))

Bir de Tuscuk vardı o hakkaten inanılmaz yoğun geçenlerde yazmış okurken ben yoruldum ciddi işler peşinde koşturuyor ameliyatı tam zamanında olmuş onunda keyfi yerindeydi :))

ahahaha tamam ya bende acaba baska birsey mi yapiyor diye düsündüm.

pazartesi alınacak alçılarım. Aldırmasam mı acaba ameliyata giderken bu kadar heyecanlı değildim. İsauracığım bende senin gibiydim gezmeye gider gibi gittim ameliyata. ve aynı duygularla ) alçının ucundan göründüğü kadarıyla iyi tepkiler alıyorum. sana güzel enerjilerimizi yolluyoruz. ameliyatın çok ama çok güzel geçsin...

O kadar güzel duruyor ki burnun alçıyla bile yaşayabilirsin :)) Pazartesi açılış töreninden izlenimlerini bekliyor olacağım :92::92:

benım cok yakın bı arkadası ona oldu ondan dolayı bende onu dusunuyorum ama dıger arkadaslarında burunlarını cok merak ettım bende kesın barıs beyı dusunuyorum ama bence ıcın rahat olsun cok ııyı bı karar arkadasımın burnu normaldede cok sorunlu bır burun degıldı onden hıc degısmedı nerdeyse hatta barıs bey emınmısın demıs ona amelıyat olmak ıcın ama su ankı burnu gercektende harıkaaaa tek kelımeyle benı goruntu cok etkıledı, ayrıca amelıyatı doktorundan emın bır sekılde gırersen emın olkı sonuct a bı okadar guzel olur

ama ben malesefkı hala hıc bı arkadasın resmnını goremıorum benı ekleyenler dahıl yenı oldugum ıcın mesaj sayım yetmıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…