svyrm canım ameliyat yarın mı olacaksın ? sabah kesinlikle bişey yememen gerek hatta bazen azcık yiyebilirsiniz diyorlar ama babam doktor ondan biliyorum hiçbişey yememen ameliyat sonrası daha rahat etmeni sağlıyor aksi takdirde daha fazla bulantı,kusma oluyor.
Bu arada barış beye ulaşabileniniz var mı??? kendisini 2 defa aradım ve 2 hafta önce önemli bir mail attım,sabırla bekledim ama hiçbir şekilde geri dönmedi.Barış bey son derece ilgili bir doktordur o nedenle anlamlandıramadım
cnm yarın değil ameliyatım cuma günü yarın hastane işlemleri var kan alınacak falan dedi sevin hanım bende bilmiyorum kan alınacakmış yemek yemeden mi gidilio.barış bey çok yoğun galiba cnm sen bidaha ara gözden kaçırmıştır
çok tşk ederim cnm bende bi an olup çıkmak istiyorum ameliyattan hiç korkmuyorum barış beye çok güveniyorum oluşturalım valla :) çok güzel olur :)
bnce zaten bu gidişle olacak:) svyrm sen yarın sadece görüşmeye gidiyorsun tahliller için cuma amelyt olacaksn yanlıs hatrlamıorsam? birsey yememen tahliller için daha iyi canm dilemgize katılıyorum..
Canım tahliller için giderken aç ya da tok olman önemli değil, önemli olan ameliyat günün, yani cumaaa:))
Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.
Hiç korkma, süper olacak.
kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)
bende çok heycanlıyım canım cuma 8.30 da ameliyatım bende dua istiyorum :)
makasla kaslara nasil sekil veriyor? düsünüyorum düsünüyorum ama ne kast ettigini bi türlü anlayamadim.
Kizlar tekrar merhaba,
21 martta ben ameliyat oldum.Ameliyat olacak arkadaslar, korkmaya hic gerek yok! Hersey cok guzel olacak. Ameliyat stresi en zor tarafi. Sabırsızlıkla tamponların cıkmasını bekliyorum, yarim akşam insllh kurtulacagim onlardan. Rahatsızlık veriyor
Simdiden herkese cooook gecmis olsun kizlar, kormayin sakin.. emin ellerde olacaksınız :)
mirabelcim senin alçıları ne zaman alcakmış?
ya kızlar benim de ameliyatım 6nisanda ama hiç heyecanım yok :)) garip bir durumdayım..sizlerin burunlarını göre göre o kadar güvendim ki doktoruma o güvenden olsa gerek heyecansızlığım :) ameliyattan hemen önceki görüşmede ahan da malzeme burda naparsan yap dicem barış beye tamamen ona bırakıcam yani..
Kizlar hicbirinizi tanimiyorumama hepinizi kendime cok yakin goruyorum.cunku hepimiz baris beyin hastasiyiz.bnde 18 nisanda baris beye burun ameliati olucam desteklerinizi bekliorum.bide sorum olcak size baris bey burun deliklerini kucultuyo dimi,
kızlar bir zamanlar zarif burunlu bir paprica vardı
o nerelerde?
Fazla olan uzun kaşı masakla kesiyor bu kadar basit. Yani yazdığımın dışında bir anlamı yok canım
Barış Bey'in sitesinde burnun yüze orantısına dair çalışmaları var buna göre kaşın duruşu da burnu etkiliyor. Gerek gördüğünde kaşa da müdehale ediyor. Yaptığı bir kaç arkadaşım oldu görüntü gerçekten çok daha hoş..
mirabelcim senin alçıları ne zaman alcakmış?
ya kızlar benim de ameliyatım 6nisanda ama hiç heyecanım yok :)) garip bir durumdayım..sizlerin burunlarını göre göre o kadar güvendim ki doktoruma o güvenden olsa gerek heyecansızlığım :) ameliyattan hemen önceki görüşmede ahan da malzeme burda naparsan yap dicem barış beye tamamen ona bırakıcam yani..
pazartesi alınacak alçılarım. Aldırmasam mı acabaameliyata giderken bu kadar heyecanlı değildim. İsauracığım bende senin gibiydim gezmeye gider gibi gittim ameliyata. ve aynı duygularla ) alçının ucundan göründüğü kadarıyla iyi tepkiler alıyorum. sana güzel enerjilerimizi yolluyoruz. ameliyatın çok ama çok güzel geçsin...
bnde 18 nisanda barış beye ameliyat olucam.iyi olur inşallah.çok heyecanlıyım araştırdım ve baış beyde karar kıldım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.barış bey kapalı ameliyat yapıo.sırf bu yüzden tereddütlüyüm.
cumartesi günü ilk kez gidicem ben de... tasarımları vermicek mi??((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?