Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mirabelcim arkadaslık istegi gönderdim eklersen sevinirm ve tbiki tekrar cok gecmiş olsun:)

kızlaaaarrrrr bnde heyecan cook cok az kaldı 1 nisana :) svyrm sanada cok cok az kalmıs senden bir hafta sorada ben oluyorum allahım nasıl bi heyecan lütfen dualarınızı eksik etmyin :)

kızlar barıs beyın amelıyattayken cektıgı resmı koydum alcıya alınmadan öncekı halı ..sımdıki halıyle hemen hemen aynısı aslında resımlerı bırlestırecektım ama beceremedım...) bakın bakalım bır fark gorucekmısınız..:)))

bende çok heycanlıyım canım cuma 8.30 da ameliyatım bende dua istiyorum :)

Makasla kaşlarına şekil verecek süper ben 1,5 yıldır gidiyorum hep unutuyorum :))
Barış Bey unutursa sen hatırlat muhakkak ) Yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum sonuçlar şahane :)

makasla kaslara nasil sekil veriyor? düsünüyorum düsünüyorum ama ne kast ettigini bi türlü anlayamadim.

Kizlar tekrar merhaba,

21 martta ben ameliyat oldum.Ameliyat olacak arkadaslar, korkmaya hic gerek yok! Hersey cok guzel olacak. Ameliyat stresi en zor tarafi. Sabırsızlıkla tamponların cıkmasını bekliyorum, yarim akşam insllh kurtulacagim onlardan. Rahatsızlık veriyor
Simdiden herkese cooook gecmis olsun kizlar, kormayin sakin.. emin ellerde olacaksınız :)

cok geçmiş olsn haklısın galiiba en zor tarafı amelyt öncesi stersi :) offf işallah bizde burdaki heerkes gibi hemencik atlatırız:)

jasmijn çok geçmiş olsun.. İstediğin gibi olmuştur umarım..

Mirabel resimlerine baktım ve alçılı haline bile bayıldım.. Umarım açıldığında da tam istediğin burunla karşılaşırsın.. Aslına bakarsan durumumuz seninle benzeşiyor.. Benimde burnumda önden eğrilik mevcut.. 3. ameliyatı olmam gerekiyor.. Haftaya Barış bey ile randevum var.. Bakalım hayırlısı.. Bir de ameliyatın ne kadara mal oldu??

tüm dualarım ve iyi dileklerim seninle işallah saglıklı mutlu olursun cnm merak etme emin ellerdeyiz işallah bu kadar insan neredeyse barıs cakır fan sayfası olusturcaz:)

çok tşk ederim cnm bende bi an olup çıkmak istiyorum ameliyattan hiç korkmuyorum barış beye çok güveniyorum oluşturalım valla :) çok güzel olur :)

Lonely, ameliyatın ücreti revizyonda olsa ilk ameliyatta olsa aynı 5500 lira..fiyata herşey dahil. tahliller hastanede bir gece kalış. umarım dilediğin gibi olur seninde...görüşmeden sonra tasarımını paylaşırsın yorum yaparız yorumların içinde teşekkür ederim, umarım güzel bir burun çıkacak alçıdan

kızlar yarın hastane işlemlerim var neler yapılıo aç karnına mı gidicem bişey denilmedi bana biraz bilgi verirmisiniz

çok tşk ederim eksik etmeyin dualarınızı tek başıma olucam orda
hemşireler sürekli ilgileniyor o açıdan sıkıntın olmaz merak etme. zaten ameliyattan sonra 20 dakikada bir kontrole geliyorlar.. ilgi mükemmel yani o açıdan sıkıntın olmz...zaten narkozun etkisiyle genelde uykulu olacaksın...canında sıkılmaz...ama seni bir almaya gelse iyi olur...

mirabelcim senin alçıları ne zaman alcakmış?

ya kızlar benim de ameliyatım 6nisanda ama hiç heyecanım yok :)) garip bir durumdayım..sizlerin burunlarını göre göre o kadar güvendim ki doktoruma o güvenden olsa gerek heyecansızlığım :) ameliyattan hemen önceki görüşmede ahan da malzeme burda naparsan yap dicem barış beye tamamen ona bırakıcam yani..

kızlar yarın hastane işlemlerim var neler yapılıo aç karnına mı gidicem bişey denilmedi bana biraz bilgi verirmisiniz

yoo kan alıcaklar, anestezi uzmanıyla görüşeceksin. ameliyat öncesi yeme içme konusunda bilgileri orda verecekler zaten..Heyecanlı mısın?

svyrm canım ameliyat yarın mı olacaksın ? sabah kesinlikle bişey yememen gerek hatta bazen azcık yiyebilirsiniz diyorlar ama babam doktor ondan biliyorum hiçbişey yememen ameliyat sonrası daha rahat etmeni sağlıyor aksi takdirde daha fazla bulantı,kusma oluyor.
Bu arada barış beye ulaşabileniniz var mı??? kendisini 2 defa aradım ve 2 hafta önce önemli bir mail attım,sabırla bekledim ama hiçbir şekilde geri dönmedi.Barış bey son derece ilgili bir doktordur o nedenle anlamlandıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…