kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)
kızlar kaşın uzun biraz kısaltcam dedi tam olarak ne demek istedi anlamadım :))
bir de randevuya gitmeden ödeme konusunu konuşmuşsunuzdur peşin mi ödeme yapacaksın
cnm sen ne zaman gittin barış beye? ve ne zamana ameliyat için gün verdii??
kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)[/Q
simditen gecmis olsun canim insAllah istedigin gibi bi burun olur
inş cnm çok heycanlıyım çok az günüm kaldı
Aslında Barış Bey'in ne kadar zevkli seçimler yaptığını görüyoruz çoğunlukla. Bence iyi bir iş çıkacaktır.
İkiniz karar verdiyseniz ve içinize sindiyse ne ala :)) Sen sürecin keyfini çıkarmaya başla gerisini Barış Bey'in sihirli ellerine bırak :))
Makasla kaşlarına şekil verecek süper ben 1,5 yıldır gidiyorum hep unutuyorum :))
Barış Bey unutursa sen hatırlat muhakkak) Yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum sonuçlar şahane :)
arkadaslar ben barısa olmayı dusunuorum ancak bu lazer le burn amlyatı konusunda bılgısı olan varmı acaba yanı burun hıc kıırlmıyormus torpulenmıormus burun ıc anatomısı bozulmadan yapılıormus bılen varsa aydınlatsınsıslık morluk agrı sızı yok 5 gunde ıse donuormususun boyle bırsey varmı yhau
bugün akşam görüştüm ben ameliyat tarihimi 1 ay öncesinden almıştım çok yoğun barış bey biran önce ara benim ameliyaım bu cuma inş herşey güzel olur
ya bizim görüsmemiz kisa oldu.tasarimi yapti gosterdi.sonra sekreter kiz ayrintilari solicek dedi kizda 18 nisana gun verdi.17sinde sizi aricaz tahlil falan yapilcak dedi.ok dedim geldim.bide ben biraz kavisli burun istiorum.bunlari tekrar gorusmekmi lazim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?