Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Aslında Barış Bey'in ne kadar zevkli seçimler yaptığını görüyoruz çoğunlukla. Bence iyi bir iş çıkacaktır.
İkiniz karar verdiyseniz ve içinize sindiyse ne ala :)) Sen sürecin keyfini çıkarmaya başla gerisini Barış Bey'in sihirli ellerine bırak :))

kızlar kaşın uzun biraz kısaltcam dedi tam olarak ne demek istedi anlamadım :))

Makasla kaşlarına şekil verecek süper ben 1,5 yıldır gidiyorum hep unutuyorum :))
Barış Bey unutursa sen hatırlat muhakkak ) Yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum sonuçlar şahane :)

bıraktım artık cuma ameliyatım ben size bırakıyorum dedim 2 tane tasarım yaptı barış bey kalkık yapalım dedi bende siz ne yapsanız güzel olur dedim :) çok ederim cnm inş ii olur.

Makasla kaşlarına şekil verecek süper ben 1,5 yıldır gidiyorum hep unutuyorum :))
Barış Bey unutursa sen hatırlat muhakkak ) Yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum sonuçlar şahane :)

ne yapsa yok demem artık çok değişeceksin dedi zaten bu arada derim inceymiş oralet mutlu oldum :)

arkadaslar ben barısa olmayı dusunuorum ancak bu lazer le burn amlyatı konusunda bılgısı olan varmı acaba yanı burun hıc kıırlmıyormus torpulenmıormus burun ıc anatomısı bozulmadan yapılıormus bılen varsa aydınlatsın sıslık morluk agrı sızı yok 5 gunde ıse donuormususun boyle bırsey varmı yhau

Canım hiç duymadım :) Yeni yöntemler avantajlı olduğu kadar dezavantajlıdırda.. Hiçbir fikrim yok inan. Zaten burun ameliyatlarında ağrı olmaz ki :) Baskı yaparsa belki tampon.. O da burnu etli olanlarda nadiren oluşuyor. Barış Bey yaptı mı zaten ne morluk ne şişlik :)

:84:dezavantaj derken mesela ne olabılır oralaet yha yha bırde lokalle yapıorlarmıs ayh allahım yarbbbm su burun olayımız maffedıor bejnı:84::84:

bugün akşam görüştüm ben ameliyat tarihimi 1 ay öncesinden almıştım çok yoğun barış bey biran önce ara benim ameliyaım bu cuma inş herşey güzel olur

ya bizim görüsmemiz kisa oldu.tasarimi yapti gosterdi.sonra sekreter kiz ayrintilari solicek dedi kizda 18 nisana gun verdi.17sinde sizi aricaz tahlil falan yapilcak dedi.ok dedim geldim.bide ben biraz kavisli burun istiorum.bunlari tekrar gorusmekmi lazim,

ben düz burun istiyorum aslında o sana yakışanı yapıcam dedi bende ona braktım cnm sen yine bir görüşme ayarla kafanda soru işareti kalmasın

cnm sana özel msj atmaya çalıştım oma olmadı seninle konuşmam lazım kafam karışık biraz mail adresini verirmisin bu konuyla sen çok bilgilisin deneyimlisin sana ihtiyacım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…