Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sevgili mirabel ve öslemm ameliyatlarınızın başarılı geçmesine çok sevindim öslemin alçısı ve bandajı başarıyla açıldı şimdi aynısını mirabelden de bekliyoruz ameliyat olmuş olacak tüm hastalara sonsuz başarılar diliyorum bu arada oralet ,kacakgirl ve diğer destek olan resim paylaşan tüm arkadaşlara da sonsuz tşk ederim

mirabelcim çok geçmiş olsun öncelikle.. ameliyatının başarılı geçmesine inan çok sevindim..dün seni görmeye gelicektim hastaneye barış beyle randevum vardı..fakat yanımda annem ve babam vardı aceleleri olduğu için uğrayamadım.barış beye de sordum seni ameliyatının iyi geçtiğini söyledi sevindim ve şimdi resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ediyorum yeni mirabeli :)) bu arada bu forumda olan biçok arkadaşımızın da resimlerini orda görme şansım oldu çok mutlu oldum resimler karşıma çıktıkça aaa ben bu kızı tanıyorum aa bunu da diye tepkiler verdim çok komik :))

Mirabel mutlu ve memnun olduğun belli çok sevindim resimlerini merakla bekliyorum... en çok sofor morluk beni rahatlattı alçıların çıktığında hayal ettiğin burunla karşılaşacağına eminim tatlm barış bey e güvendiğini söylemişsin zaten.. şimdi yeni burnunun keyfini çıkarmaya bak

mirabelcim ne zaman foto koyacaksın ne zaman ne zaman :))) o kadar sabırsızım ki ameliyatın hakkında kendini iyi hissediyorsan detay verebilir misin cnm..mesela kaç saat sürdü hangi işlemler uygulandı bildiğin kadarıyla..şişlik ve morluk olmamış zaten barış bey o kadar ince çalışıyor ki gördüğüm kadarıyla morluğu olan kişi sayısı çok az..

neyse sen bakma benim sabırsızlığıma sen kendini ne zaman çok iyi hissedersen o zaman yaz emi cnm :))

teşekkürler öslem..burnunu gördüm maşallah sendede ne morarma ne şiş var. Ve çok doğal olmuş burnun. Yüzün acaip yumuşamış, bakışların değişmiş...bende sabırsızlıkla alçımın çıkacağı günü bekliyorum...darısı ameliyat günü alacak olan arkadaşların başına...

birazdan alçılı foto koycam ameliyatı biraz anlatayım...öyle korkulduğu gibi bir süreç değil. Saat 6,30 da hastanedeydim, gezmeye gelmiş gibi odada ablamla otururken barış bey, huzur veren gülümseyişiyle odaya girdi. Ama onu görünce heyecanlandım ve saçmalamaya başladım. Altın orandan filan bahsetmeye başladım. ) çizimler ve muayeneden sonra beni almaya geldiler. Ameliyathaneye indiğimde yüzüme eğilen bir kaç doktoru hatırlıyorum sonra gitmişim zaten mide bulantım filan olmadı, sadece bir sersemlik..uyuyup uyanıyorsun, bir şeyler geveliyorsun ama narkoz anları koca bir boşluk. Ben sanki beş dakika gözlerimi kapamışım ve sonra açmışım gibi hissettim..ameliyat 4 saat sürmüş. burnum resmen yeniden inşaa edilmiş. kuzenlerim ziyaretime geldiğinde çok beğendiler..yani barış çakır yine farkını koydu diyorum ben...çünkü benim burnumun ucu sivri biber gibiydi ve şu an ucunda o elmas tekniğinin ışıklarını görebiliyorum... inşallah alçı çıkınca dahada güzel olcak...sormak istedikleriniz olursa, elimden geldiğince cevaplarım.

darısı senin ve diğer arkadaşların başına minmor....morluk konusuna gelince odaya gelen herkes hiç ameliyattan çıkmış gibi değilsiniz dediler. gerçektende aynaya baktığımda çok şaşırdım. Çünkü alçı dışında ameliyat ibaeresi yoktu. Üstelik benim ameliyatım revizyon..genelde revizyon ameliyatları bol allı morlu oluyor doktorumuz sanatçı olunca bu sonuç çıkıyor alçım çıkınca belki yeni ifademe alışmak için zamana ihtiyacım olacak. Çünkü yıllarca ucu düşük ve sviri bir burunun verdiği ifadeye alışınca şu anki burnum biraz kalkık gelebilir... acele etmeden sabırla karşılamayı planlıyorum....)

gerçekten hiç ameliyat olmuş gibi değilsin sadece beyaz bantlar var... maaşallah canım benim... burnunun güzelliği bantlı halinden bile belli oluyor darısı başımıza :))

canım burnun alçılı bile çok güzel görünüyor ve seni şimdiden çok güzeleştirmiştir gözün aydın darısı benim ve isteyen herkesin başına

canım tebrik edşyom seni... simdiden harika gorunuyooo cok heyecanlıyım sanırım ben kesın barıs beye olcamö 26 sında randevuya geldgmde seni cok gormek ısterım. canım kıkırdak almadı ha bu adam bır dahı ya. canım benım umarım sargı surecın bıran once bıterr.

mirablecım çok çok geçmiş olsun,gerçekten bu haliyle bile çok güzel duruyor.fotolarını bekliyoruz,bi de tasarım,önce sonra şeklinde varsa,eklersen çok sevinirim.sana da tampon koydu mu barış bey?

mirablecım çok çok geçmiş olsun,gerçekten bu haliyle bile çok güzel duruyor.fotolarını bekliyoruz,bi de tasarım,önce sonra şeklinde varsa,eklersen çok sevinirim.sana da tampon koydu mu barış bey?

teşekkürler edaaaaa, tasarım ve burnumun eski halini ekliycem birazdan.. Tampon koydu ama yarın alacak...iyileşme aşamasında düzenli fotoğraf ekliycem özellikle revizyon olmak isteyen ve tereddütleri olan arkadaşların daha iyi fikir edinmesi için...güzel yorumlarınız beni dahada keyiflendirdi...

canım teşekkür ederim. Sende hayırlısıyla bir görüş gününü al...eminim çok memnun kalacaksın..çektiğin bütün üzüntülere değecek. o zaman belki benim alçıda çıkmış olur. gerçi barış bey oturması için bir altı ayın var dedi. ama az çok belli olur...

kızlar bnde 17sinde gittim görüştüm barış beyle.18 nisanda ameliyat oluyorum.çok heyecanlıyım.mirabel resimlerini göremiorum cnm arkadaş listede varsın ama görünmüyo?

Resim yüklediğin iyi olmuş. Sözlerime senet gibi :))
Morluk ve şişlik konusunda özellikle :)

Arkadaşlar burnu bir de canlı görecektiniz :))
Az kaldı alçının çıkmasına :))

Canım güzel günlerde kullan artık yeni bir yüzün, yeni bir bakışın var. :))

arkadaslar merhaba bende barıs beye amelıyat olmayı dusunuyorum acaba onceden amelıyat olanlar benı ekleyebılırmı ve burada daha cok yenı oldugum ıcın kımsenın resımlerınıde goremıyorum acık olsalar dahi

bnde 18 nisanda barış beye ameliyat olucam.iyi olur inşallah.çok heyecanlıyım araştırdım ve baış beyde karar kıldım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.barış bey kapalı ameliyat yapıo.sırf bu yüzden tereddütlüyüm.

jasmijn ve xselin

bugün barış bey ile görüşceksiniz haberlerinizi bekliyoruz :))

Herkese selamlar....... Ben cumartesi günü 1. ay kontrol için Barış Beye gittim... İlk başta tanıyamadı :) ... Artık hastalarımı tanıyamıyorum dedi ne güzel yapmışım yaa çok güzelleştirmişim seni dedi sağolun Çok şiş ama burnun bu hali bile güzel olmuş dedi... Aama baya şiş 2 ay sonra tekrar gel baya inicek dedi .... Bakalım sabırla bekliyoruz.... Herzamanki gibi ilgiliydi... Bnen atlattım bu süreci kızlar umarım herkes dilediği burna kavuşur... Ben doktorumdan ve çıkardığı işten çok memnunum... Umarım herkes bu şekilde mutlu olur :65

Bu arada dudak dolguusu için konuştum Barış Bey ile. Gerek yok dedi yeteri derecede dolgun dedi... Dedim tamam sen öyle diyosan gerek yoktur

bende barış beyı yada emre beyı dusunuyorum her ıkısıde cok basarılı ama ızın taıhım temmuzda oladugu ıcın ona göre plan yapmam lazım sız o sıra amelıyat olmus olucaksınız umarım ıstedıgınız gıbı gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…