Kızlar ameliyatım iyi geçti...Şişlik morluk yok...ağrı sızı yok....ekleyebilirsem alçılı fotoğraf ekliycem...hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..barış bey bendeki sorunları düzeltmek için baya uğraştı saolsun...sonuçları 10 gün sonra alçım çıkınca paylaşcam....
Çok geçmiş olsun sevgili Mirabel, doktorumuzun süper bir sonuç çıkaracağına eminim.
Ben de alçısı yeni çıkmış biri olarak çok olumlu tepkiler alıyorum ve kimse ameliyat olduğuma inanamıyor:)
Ne şişlik var ne morluk.. Umarım sen de çabuk atlatırsın bu süreci.
mirabelcim ne zaman foto koyacaksın ne zaman ne zaman :))) o kadar sabırsızım kiameliyatın hakkında kendini iyi hissediyorsan detay verebilir misin cnm..mesela kaç saat sürdü hangi işlemler uygulandı bildiğin kadarıyla..şişlik ve morluk olmamış zaten barış bey o kadar ince çalışıyor ki gördüğüm kadarıyla morluğu olan kişi sayısı çok az..
neyse sen bakma benim sabırsızlığıma sen kendini ne zaman çok iyi hissedersen o zaman yaz emi cnm :))
Mirabel mutlu ve memnun olduğun belli çok sevindimresimlerini merakla bekliyorum... en çok sofor morluk beni rahatlattı alçıların çıktığında hayal ettiğin burunla karşılaşacağına eminim tatlm barış bey e güvendiğini söylemişsin zaten.. şimdi yeni burnunun keyfini çıkarmaya bak
darısı senin ve diğer arkadaşların başına minmor....morluk konusuna gelince odaya gelen herkes hiç ameliyattan çıkmış gibi değilsiniz dediler. gerçektende aynaya baktığımda çok şaşırdım. Çünkü alçı dışında ameliyat ibaeresi yoktu.Üstelik benim ameliyatım revizyon..genelde revizyon ameliyatları bol allı morlu oluyor doktorumuz sanatçı olunca bu sonuç çıkıyor alçım çıkınca belki yeni ifademe alışmak için zamana ihtiyacım olacak. Çünkü yıllarca ucu düşük ve sviri bir burunun verdiği ifadeye alışınca şu anki burnum biraz kalkık gelebilir... acele etmeden sabırla karşılamayı planlıyorum.... )
canım burnun alçılı bile çok güzel görünüyor ve seni şimdiden çok güzeleştirmiştir gözün aydın darısı benim ve isteyen herkesin başına
mirablecım çok çok geçmiş olsun,gerçekten bu haliyle bile çok güzel duruyor.fotolarını bekliyoruz,bi de tasarım,önce sonra şeklinde varsa,eklersen çok sevinirim.sana da tampon koydu mu barış bey?
canım tebrik edşyom seni... simdiden harika gorunuyooo cok heyecanlıyım sanırım ben kesın barıs beye olcamö 26 sında randevuya geldgmde seni cok gormek ısterım. canım kıkırdak almadı ha bu adam bır dahı ya. canım benım umarım sargı surecın bıran once bıterr.
arkadaslar merhaba bende barıs beye amelıyat olmayı dusunuyorum acaba onceden amelıyat olanlar benı ekleyebılırmı ve burada daha cok yenı oldugum ıcın kımsenın resımlerınıde goremıyorum acık olsalar dahi
jasmijn ve xselin
bugün barış bey ile görüşceksiniz haberlerinizi bekliyoruz :))
bnde 18 nisanda barış beye ameliyat olucam.iyi olur inşallah.çok heyecanlıyım araştırdım ve baış beyde karar kıldım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.barış bey kapalı ameliyat yapıo.sırf bu yüzden tereddütlüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?