kızlar ya ben burnumu beğenmemeye başladım gün geçtkçe((
mabelcim,öndende çok güzel ya,hiç şiş durmuo,bazılarının daha şişti.bu neye göre değişio acaba?senin burnunda aslında kemerli ? di mi? yani işlemi uzundur.ama süper.eski fotonu bekliyorum:)
Maşallah ya ne kadar güzel olmuş. Acaba Barış bey mi karar verdi hangi tasarım olacağına? yani ben tamamen ona mı bırkayım yoksa kendim mi birşeylerde ısrar edeyim bilemedim. Çok başarılı bir burun. Yüzle uyumu doğallığı...
ne güzelsin sen böyle :) Bakışların çok yumuşak ki bakışlarda burnun payı büyüktür her zaman.
Yazılarımı okuyanlar abartıyor diyecek belki ama resimleri görmeden bir şey demeyin bana.
Benim tasarım zamanında sonucunu beklediğim biriydin mabelcim :)(+rujuna bayıldım)
Mabel34, Barış Bey yine harikalar yaratmış!
eski halimden de ekledim kızlar :)
Ameliyat Acıbadem'de olacak,seninle görüşebileceğiz.Arkadaşın birini sabah 7:30'da kontrole gelmiş Barış Bey.Bana da gelirse uyanırım ve seni ameliyat öncesi görebilirim.
Arkadaşlar,
Barış Bey çok yoğun.Ameliyat olacağım neredeyse 2.görüşmeyi alamayacaktım.Sevim Hanım ısrarla ''ameliyat öncesi göreceksin,yüzüne çizim yapacak'' dedi.Çok gerildim telefonda neredeyse kalsın bu iş diyecektim.Neyseki ayarlayacak Sevim Hanım.Barış Beyin olduğu hastaneye gidip,bi boşlukda görüşeceğim.Burun ucunu nasıl istediğimi anlatmam lazım....vs.İnşallah soru işareti kalmaz kafamda,tam olarak ne istediğimi anlatabilirim.
Yarın akşam yola çıkıyorum arkadaşlar.
bi de kan tahlili için aç karna gitmenize gerek yokmuş yeni öğrendim :))
özel mesajla ismini bildir bana,hastanede danışmaya vereyim beni rahat bul.
pastayı meyveli mi çikolatalı mı alayım arkadaşım ? nasıl seversin :)))
kızlaarr..ya ben deli miyim acaba? barış beyle doğru düzgün görüşemedim bile hatta tasarım namına da hiçbişey yok ortada.. ve ben ameliyat günü aldım nisan başı için :)) kendime inanamıyorum hala.. sizin burunlarınıza güvendimbeni tek düşündüren tarafı kapalı teknik olması aslında iz açısından daha ii tabii ki ama yamuklupumu tam düzeltir mi bilmiyorum..kendi de demişti zaten tam olarak belki düzelmeyebilir tekrar kemik yana eğilim yapma isteğinde olacaktır yüzde 5-10 revizyon doğabilir demişti.. sizce doğru biişey mi yaptım? ya bi de ben hem burun hem göğüs düşünüyodum ya barış beyin söylediklerinden sonra sadece burun mu olsam acaba diyorum??? doktorumun ilgisini sadece buruna yöneltiyim diorum onla uğraşsın dağıtmasın dikkatini bugün sevin hn ile konuştum bu durumu.. barış bey şöyle yapıyomuş onun dediğine göre aynı ameliyatla yapmıyomuş kesinlikle ama mesela bi gün burun oldun sonra bi gece kaldın ertesi gün göğüs sonra bi gece daha kalıyosun.. o tip yaptığı oluyomuş.. üstüste iki gün ameliyat ne derece doğru olur sizce? ya ben ikisini de çooookkk istiyorum olup kurtulmayı pufff (
şimdi barıs bey dioki o inden gördüğü için göz yanılması o yüzden kemiğine dokunmuorum iki kaş arasının altı tarafı yani burun baslangıcını doldurup )( su çift parantes görüntüsünü elde edince kavisli gibi durucak dio son tasarım yüzüne küçük dio off surda kaldi 3 gün
benimkine benziyormuş:) ama benim önden biraz daha eğri duruo sanki.teşekkür ederim eklediğin için:)ama gerçekten 19 günlük bi burna benzemio,3aylık fln gibi durmuş.oraletçim sen daha ii bilirsin ama:)di mi?
Merhaba hanımlar uzun zamandan beri forumda yazılanları takip ediyorum. Göğüs estetiği ile ilgili
araştırma yapıyordum özellikle oreletin yazdıklarından etkilenerek Barış Çakır'a randevu aldım ve muayene oldum ve sonuç olarak ameliyat tarihini aldım.Orelet özellikle sana sormak istedim Barış bey bana 230 cc yi uygun gördü buna biraz moralim bozulmadı desem yalan olur 230 cc çok az yaa ben 280 cc ile 320 cc arası düşünüyordum sonuçta büyütmek için oluyorum bu ameliyatı ne yapsam acaba kararsız kaldım fikirlerine ihtiyacım var bana yardımcı olursan çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?