Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar ya ben burnumu beğenmemeye başladım gün geçtkçe ((

canım yaa moralini bozma. bu geçici bi süreç. benim gün içinde fikirlerim o kadar çok değişiyoki. aynaya bi bakıyorum ne kadar geniş bi burnum oldu,eski hali önden daha güzeldi diyorum. sonra bikaç saat geçip şişlikler biraz inince iyiki yaptırmışım diyorum.
şişliklerin bikaç saat içindeki değişimi bile burnu bu kadar etkliyorsa kimbilir aylar sonra ne kadar güzel olacak.ben şimdi biran önce zaman geçsede kurtulsam şu şişliklerden diyorum.

eğer birileri bişey deyipde üzdüyse seni hiiiç kafana takma. daha yeni ameliyattan çıktın, bu hassas döneminde ne kadar çabuk üzüleceğini hesaba katmayıp yorum yapabilen bir insanın söylediklerini kafaya takmaya değmez. böyle düşün. ben şuana kadar 1 kez negatif yorum aldım. onuda duymazdan geldim.
hiçkimse mutluluğumu bozaman

mabelcim,öndende çok güzel ya,hiç şiş durmuo,bazılarının daha şişti.bu neye göre değişio acaba?senin burnunda aslında kemerli ? di mi? yani işlemi uzundur.ama süper.eski fotonu bekliyorum:)

gayet kemerli ve öne doğru eğilen bi burnum wardı canım eskiye ait foto yüklicem ordan daha ii görürsn...öncelikle şunu söyliyim barış bey harika bi doktor gönül rahatlığı ile kendinizi ona teslim edebilrsnz...biz tasarımla ilgili bile çok konuşmadık bile barış beyle..benm tek söylediğim öyle esetiğim diye bağırmasın ,yüzüme yakışıcak bi burun olsun'du...zaten inanın barış bey elinden gelenin en iyisini yapıyo.3ünde ameliyat oldm bugn 19.günüm..ama şişlikler daha war özellkle önden belli...

mirabel'cim çok teşekkr ederm öncelikle...tasarımlar üzerne sadece bir kez konuştuk..bir de ameliyat günü istediğin bişi warmı diye sorduğunda doğal olsun çok abartı kalkık olmasın esetiğim diye bağırmasn olur mu dedim :) sonra da kendimi barış bey'e teslim ettim :)))

canım benimm sana ne kadar teşkkr etsem az o kadar çok destek oldun ki :)) beğenmene çok sewindm..barış bey de alçıyı açar açmaz bakışların o kadar çok yumuşadı ki dedi :)) rujun için de ayrıca teşekkr ederm kırmızı ruj benm wazgeçilmezim ...çok öpüyorum seniii

kızlar ya ben burnumu beğenmemeye başladım gün geçtkçe ((

beğenmemenin nedeni ne ki cnm tekrar baktın resimlerine ama beğenilmicek bi burun değil bence.. bi de tabii bandajlı mı hala bandajlar çıktıysa yeni fotolar eklersen daha iyi yorum yapabiliriz.. bu arada ameliyattan önce sende mi vardı eğrilik ya.. eski önden fotonu eklicektin sanırım di mi?

kızlaarr..ya ben deli miyim acaba? barış beyle doğru düzgün görüşemedim bile hatta tasarım namına da hiçbişey yok ortada.. ve ben ameliyat günü aldım nisan başı için :)) kendime inanamıyorum hala.. sizin burunlarınıza güvendim beni tek düşündüren tarafı kapalı teknik olması aslında iz açısından daha ii tabii ki ama yamuklupumu tam düzeltir mi bilmiyorum..kendi de demişti zaten tam olarak belki düzelmeyebilir tekrar kemik yana eğilim yapma isteğinde olacaktır yüzde 5-10 revizyon doğabilir demişti.. sizce doğru biişey mi yaptım? ya bi de ben hem burun hem göğüs düşünüyodum ya barış beyin söylediklerinden sonra sadece burun mu olsam acaba diyorum??? doktorumun ilgisini sadece buruna yöneltiyim diorum onla uğraşsın dağıtmasın dikkatini bugün sevin hn ile konuştum bu durumu.. barış bey şöyle yapıyomuş onun dediğine göre aynı ameliyatla yapmıyomuş kesinlikle ama mesela bi gün burun oldun sonra bi gece kaldın ertesi gün göğüs sonra bi gece daha kalıyosun.. o tip yaptığı oluyomuş.. üstüste iki gün ameliyat ne derece doğru olur sizce? ya ben ikisini de çooookkk istiyorum olup kurtulmayı pufff (

şimdi barıs bey dioki o inden gördüğü için göz yanılması o yüzden kemiğine dokunmuorum iki kaş arasının altı tarafı yani burun baslangıcını doldurup )( su çift parantes görüntüsünü elde edince kavisli gibi durucak dio son tasarım yüzüne küçük dio off surda kaldi 3 gün

tmm cnm beklerim belki sen cıkıs yapana kdr bn ameliyattan cıkmıs olursam o zmnda beklerim :) ne zmn istersen :) İstersen telimi de yollıym sana daha rahat haberleşebiliriz

benimkine benziyormuş:) ama benim önden biraz daha eğri duruo sanki.teşekkür ederim eklediğin için:)ama gerçekten 19 günlük bi burna benzemio,3aylık fln gibi durmuş.oraletçim sen daha ii bilirsin ama:)di mi?

özel mesajla ismini bildir bana,hastanede danışmaya vereyim beni rahat bul.
pastayı meyveli mi çikolatalı mı alayım arkadaşım ? nasıl seversin :)))

Canım mesaj atacağım sana hem merak etme ben sana ulaşırım :)) Bütün hastane katlarını arayıp aradığım kişiye ulaşmışlığım var :)) Canım sen misafirsin tatlıyı ben getiriyorum :)

Merhaba hanımlar uzun zamandan beri forumda yazılanları takip ediyorum. Göğüs estetiği ile ilgili
araştırma yapıyordum özellikle oreletin yazdıklarından etkilenerek Barış Çakır'a randevu aldım ve muayene oldum ve sonuç olarak ameliyat tarihini aldım.Orelet özellikle sana sormak istedim Barış bey bana 230 cc yi uygun gördü buna biraz moralim bozulmadı desem yalan olur 230 cc çok az yaa ben 280 cc ile 320 cc arası düşünüyordum sonuçta büyütmek için oluyorum bu ameliyatı ne yapsam acaba kararsız kaldım fikirlerine ihtiyacım var bana yardımcı olursan çok sevinirim...

canım senin gibisini çok gördüm ben :) Ama yinede onların tasarımı vardı. Sen git görüş bu durumu Barış Bey'e anlat onunla kararlaştırın eğer burnun çok uzun sürer gibi düşünüyorsa göğüsten bu nedenle kaçınıyor olabilir. Sen daha az süre anestezide kalmış olursun.
Aşağı yukarı kaç saat sürer ameliyat bunu da sor bu kez güzel bir görüşme geçecek gör bak :)
(Artık olmalı yani :))) Bu enerjiyi görmen lazım, hatırım kalır :))

valla canım seni yanlışta yönlendirmek istemem benim bu kadarını anlamadığım bir durum ama diğeri yüzüne çok küçük gibi de durmuyor bilemedim

sen yine de yüzüne gidebilecek en küçük ve en kavisli burnu iste.
Valla canım doktorunla mutabakata varman lazım diğerini yaparda küçük oldu dersen o da üzüntü verici olur. Barış Bey seni ikna etmeli diye düşünüorum :)

Senn burnun hakkandakı dusuncelerını az cok tahmnn edıorm dogal bı burun ıstıodn fakat suankı gorunumu sana cok kavıslı gelıo ve bu yu5en burun ucun sıvrı duruo gıbı hıssedıosun umarım dogru tahmn etmısımdır cnku eger rahats oldgn durun buysa bunun cozumu cok kolay sadece brz Zaman. Burun ucu en son sıslıklerı ınen kısım oldugundan orasrı zamanla ınıcek ve burun sırtıyla uyumlu hale gelıcek bu konuda hıc suphen olmasın ıcını ferah tut su halıde gusel ama zamnla dahada guzel olucak merak etme

benimkine benziyormuş:) ama benim önden biraz daha eğri duruo sanki.teşekkür ederim eklediğin için:)ama gerçekten 19 günlük bi burna benzemio,3aylık fln gibi durmuş.oraletçim sen daha ii bilirsin ama:)di mi?

:) Kesinlikle çok oturmuş yeni ameliyatlı gibi kattiyen durmuyor yüzüne de çok yakışmış ayrıca ben yolda görsem anlamam :) ama önden bir miktar şişlik belli ee o da olsun ama :))

Yani iyi bir derisi varmış çok çabuk yerleşmiş şekil şemal. 6.aya kalmadan ortaya çıkar.
Zaten o kadar güzelki insanın aksini söylemesine imkan yok :))

Merhaba oykcrn :)
Eğer mevcut bir meme dokun varsa o yüzden böyle bir cc önermiş olabilir sana. Bana ölçülerini yazsana bi canım, kilo, boy, omuz geniş mi dar mı?, göğüs altı ölçün, şu anki göğüs üstü ölçün, azda olsa meme dokun var mı?.. Çok minyonsan eğer sana dediğin ccler uygun olmayabilir. Göğüs kafesin darlığına ve derinin esneme durumuna göre protez yerleştirilebiliyor. Bi söyle bakalım kafamda oluşturayım. Çünkü bu kıstaslara göre herkeste farklı durur. Bana 270 küçük gelirken bir başkasına pamela görüntüsü katabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…