zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?
zeynep fotolar için arkadaşllık teklifi gönderdim kabul edersen sevinirim, bu arada mesaj kutun dolmuş
canm ben aldım randevu 5 ine cumartesi gününe geliyo sizde o güne denk getirin yaaaa
bi de kızlaaarrr çok oluyom biliyom amaa :)) bişiler daha sorcam.. ben hem burun hem göğüs büyütme için aynı anda randevu aldım.. burun konusunu hallettik az makyaj yapcam ruj allık falan burun derimi etkilemicek şeyler.. peki göğüs muayenesinde neler yapıo? nasıl bi sütyen giyiyim.. çok dolgulu giymiyim di mi malum cc leri denicekmişim çamaşırın altından tam belli olsun..az dolgulu giyiyim dedim ama siz ne giydiniz?
Kızlar 3.ayım doldu!! Fotoğraf ekledim, görmek isteyenlere duyrulur :)
kasların güçlü olmasının dolguya ne zararı varmış? Kasların güçlü olması sarkmaması için daha iyi değil mi? Yanak dolgusuda dudak dolgusu gibi mi oluyor? Babam pasta yapmayı nerden öğrenmiş?) Reklamdaki küçük kız gibi sana ard arda soru yağdırıyoruz ama ))
zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?
kızlar bugn bandajsız ilk günüm yandan çok beğeniorum gayet güzel de önden bi türlü alışamadım..ve çok şiş böle kalın bi burun gibiiner dimi yaaa bi de kawis fln da şişlkler indkçe mi belli olur bi de riseoftheangel özelden msj olarak msni gönderiyim canım :))
canım barış bey muayene sırasında sana başka bi sütyen vericek sen onu giyip içine silikonu koyucaksın farklı cc'lerdeki :) tabi bide çıplak olarak görücek üst kısmını.
ayyyyyy ama ben çokkkk utanıyoommmmkızarırım şimdi ben kesin dr un karşısındaa.. gerçi bişey de yok ki nesinden utanıyosam
bi de kızlaaarrr çok oluyom biliyom amaa :)) bişiler daha sorcam.. ben hem burun hem göğüs büyütme için aynı anda randevu aldım.. burun konusunu hallettik az makyaj yapcam ruj allık falan burun derimi etkilemicek şeyler.. peki göğüs muayenesinde neler yapıo? nasıl bi sütyen giyiyim.. çok dolgulu giymiyim di mi malum cc leri denicekmişim çamaşırın altından tam belli olsun..az dolgulu giyiyim dedim ama siz ne giydiniz?
kızlar ben bandajları çıkarttım şimdi duşa giricem de yüzümü yıkayayım mı ya?? napiim yine yüzümü yıkamasam mı acilll bilgii kızlaarrrr
Her güne bir melek resmi :)) Diğer resimlerinle karşılaştırınca daha da oturduğu ortada.
Burun kusurlarını çok örtmeyecek şekilde yapabilirsin sakıncası yok tabi ama resimde çekilecek daha iyi değil en kötü haliyle çıkması senin lehine olur diye düşünüyorum. (Bunu bende uygulasam 6 ay uğraşmazdım sanırım ameliyat olabilmek için)
kızlar bugn bandajsız ilk günüm yandan çok beğeniorum gayet güzel de önden bi türlü alışamadım..ve çok şiş böle kalın bi burun gibiiner dimi yaaa bi de kawis fln da şişlkler indkçe mi belli olur bi de riseoftheangel özelden msj olarak msni gönderiyim canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?