Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

pekii, çok oluorum ama tawsiye ettiğn bi marka war mı oraletcim?

Niye çok olasın arkadaşım shiseido white lucency ile bir güzel köpürtüyorum bunun üzerinede shiseido pureness nemlendiriyorum. Şu ana kadar kullandığım en iyi sonuç veren temizleyici ve krem oldu.
Bunun dışında avon anew reversalist krem temizleyicisi üzerine anew rejuvenate+25 sürüyorum.
İkisini de kullanıyorum. Tabi tonikleri unutmamak lazım. :)

Canım Barış Bey çok yoğun oluyor uygun gün bulmak için erken aramak gerekiyor. Ben bugün aradım 10 gün sonrası için fakat çok yoğunuz Salı tekrar deneyin başka bir güne uygun saat ayarlamaya çalışayım dedi asistanı. Yani erken kalkan yol alıyor :) Sen yarın arayıp şehir dışından geleceğini de belirten bir konuşma yap sana uygun bir tarih ve saat versinler.

Siz susun burunlarınız konuşsun :))

Bandajı bende kullanmıştı alçıyı erken çıkarmamız gerekmişti çünkü bayramda alçılı kaysaydım 15 gün alçı fazla bir süre olacaktı. Bandaj yapmıştı hafifçe resimlerimde var hatta gördüğün gibi bir bandaj.
Bende bu sebepten kullanmıştı. Erken alçı açılımı

kızlar bir güzellik yaptın tam yan profıl resım koydum yenı amelıyat olucak arkadaslar fıkır edınsın barıs beyın eserını gorsunler dıyee yaklasık 1 sene oldu cok memnunum şeklınden..darısı ısteyen herkesın basına..:79::90:

Heyecan yaptım yahu bende 1 senelik halimi merak eder oldum :)))
Fıstık gibisin maşallah resimlerin birbirinden güzel :) Barış Bey'e de gönderseydin resimlerini eseriyle övünsün

Heyecan yaptım yahu bende 1 senelik halimi merak eder oldum :)))
Fıstık gibisin maşallah resimlerin birbirinden güzel :) Barış Bey'e de gönderseydin resimlerini eseriyle övünsün

Tatlım tsk ederım o senın guzellıgın bende 1 yıl dolunca nasıl olucak dıe hep merak ederdım ve zamanla burnum ıyıcene oturdu daha guzel oldu arada şişiyor ama o halı bıle guzel gercekten barıs beyın yaNİ (( DOKTORCUGUMUN..)) elllerıne saglıkk...resımlerı gondermeyı bılsem aslında gonderırım...)) bu arada resmıde 3 yasındakı kucuk yegenım cektı habersız ıyı yakalamıs yan profılımı..<3<3<3

Kacakgirl burnunu ben de çok beğendim, güle güle kullann
Ben de tarih yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım, vazgeçmekten korkuyorum

kasların güçlü olmasının dolguya ne zararı varmış? Kasların güçlü olması sarkmaması için daha iyi değil mi? Yanak dolgusuda dudak dolgusu gibi mi oluyor? Babam pasta yapmayı nerden öğrenmiş? ) Reklamdaki küçük kız gibi sana ard arda soru yağdırıyoruz ama ))

canm ben aldım randevu 5 ine cumartesi gününe geliyo sizde o güne denk getirin yaaaa

zzynp çok hoş duruo,ztn bu siteye ilk girdiğimde senin fotolarını görünce karar vermiştim ameliyat olmaya:) bende iş durumumu bi ayarlasam,hemen olmak istiorm istanbula gidip.

zzynp çok hoş duruo,ztn bu siteye ilk girdiğimde senin fotolarını görünce karar vermiştim ameliyat olmaya:) bende iş durumumu bi ayarlasam,hemen olmak istiorm istanbula gidip.

Tşk ederim edacım :) Umarım en kısa zamanda en güzeli senin ki olur; bn d sana burdan yorum yaparım

zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?

Ben ilk görüşmede sadece ruj çok az da allık sürmüştüm.Son görüşmeye makyajsız gideceğim.
Cildimi ve burnumu net görsün istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…