pekii, çok oluorum ama tawsiye ettiğn bi marka war mı oraletcim?
anca bakabildim buraya çok saoooll :) peki barış bey çok mu yogun oluyo ameliyat için herkes ileri tarihleri almış ben dün aradım ama cevap vermedi kimse haftaya ist da olucam tekrar arıcam bakalıım ne dicekbide bandajı hangi durumlarda kullanıyo acaba???
canım bana 5.gün çıkar demişti benmde bugün 5.gün oldu işyerindeyken çıkardım:)) bnm ilk bantladığı günle bugün arasında şişlik yönünden fark var indi gibi hafif ..bakalım yarın nasıl olucak:)
ve ben hala içini temizleyemiyorum ya dokunmuyorum bişey olmasın diye
yeni foto koyucam bakalım neler diceksiniz.:))
mabelcim unutmayalım bana msn fln ver 1.ay görüşmemizde beraber gidelim concers e de söyleyelim hep beraber :)))
anca bakabildim buraya çok saoooll :) peki barış bey çok mu yogun oluyo ameliyat için herkes ileri tarihleri almış ben dün aradım ama cevap vermedi kimse haftaya ist da olucam tekrar arıcam bakalıım ne dicekbide bandajı hangi durumlarda kullanıyo acaba???
kızlar bir güzellik yaptın tam yan profıl resım koydum yenı amelıyat olucak arkadaslar fıkır edınsın barıs beyın eserını gorsunler dıyee yaklasık 1 sene oldu cok memnunum şeklınden..darısı ısteyen herkesın basına..:79::90:
Heyecan yaptım yahu bende 1 senelik halimi merak eder oldum :)))
Fıstık gibisin maşallah resimlerin birbirinden güzel :) Barış Bey'e de gönderseydin resimlerini eseriyle övünsün
Kızlar 3.ayım doldu!! Fotoğraf ekledim, görmek isteyenlere duyrulur :)
Tatlım tsk ederım o senın guzellıgın bende 1 yıl dolunca nasıl olucak dıe hep merak ederdım ve zamanla burnum ıyıcene oturdu daha guzel oldu arada şişiyor ama o halı bıle guzel gercekten barıs beyın yaNİ (( DOKTORCUGUMUN..)) elllerıne saglıkk...resımlerı gondermeyı bılsem aslında gonderırım...)) bu arada resmıde 3 yasındakı kucuk yegenım cektı habersız ıyı yakalamıs yan profılımı..<3<3<3
:)) Bu ne keyifli görüşme böyle :))
Ben yanaklarıma da dolgu yaptırmıştım kaslarım çok kuvvetliymiş, gıdaları çok çiğnememem gerekiyormuş. Kasların çok güçlenmemesi açısından bir de sakız çok çiğneme demişti bana. O an çöpe atamadığım için ağzımda sakladığım sakızımı görmüştü :))
Gerçi yüzümdeki dolguyu da burun ameliyatına gerek yok diyip yüzümdeki diğer yerleri öne çıkarmak için yapmıştı (dudak+yanak dolgusu yani) burun ameliyatı olup yüz şişince haliyle çok randımanlı kullanamadım :) Yazı dolgulu geçirmek istiyorum 2 senelikleri konuşacağım gittiğimde.
gördüm canım çok doğal duruyoo çok tatlı olmuşşş :))))
canım bana 5.gün çıkar demişti benmde bugün 5.gün oldu işyerindeyken çıkardım:)) bnm ilk bantladığı günle bugün arasında şişlik yönünden fark var indi gibi hafif ..bakalım yarın nasıl olucak:)
ve ben hala içini temizleyemiyorum ya dokunmuyorum bişey olmasın diye
yeni foto koyucam bakalım neler diceksiniz.:))
mabelcim unutmayalım bana msn fln ver 1.ay görüşmemizde beraber gidelim concers e de söyleyelim hep beraber :)))
zzynp çok hoş duruo,ztn bu siteye ilk girdiğimde senin fotolarını görünce karar vermiştim ameliyat olmaya:) bende iş durumumu bi ayarlasam,hemen olmak istiorm istanbula gidip.
Kızlar 3.ayım doldu!! Fotoğraf ekledim, görmek isteyenlere duyrulur :)
zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?
Zynp kabul için teşekkürler...Burnun iyice oturmuş daha da güzelleşmiş...Darısı biz ameliyat olacakların başına...
Herkese Merhaba
Amelliyat olanlara sorum olucak cuma günü amelliyatım varda adet oldm malesef herkangi bir zorluğu oluyomu bu dönemde amelliyat olmanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?