Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar bantları çıkardınız mı ? ya cumartesi günü bant yapmıştı barış bey 4 gün kalsn demşti de acaba artık çıkarsammı?birden çok şişer mi?

Kızlar bugün Barış bey tasarımı gönderdi. Becerebilirsem albüm yapacağım....Birde önden resmimi ekliycem böylece burnumda ki sorunu daha iyi görebilesiniz...Yorum ve önerleriniz bekliyorum...

Canım resimlerini göremedim :) Yükledikten sonra yeniden haber ver yorum ve önerilerilerde bulunuruz. :))

Canım ekledim seni :)

Oralet valla resimlerine baktım insanın seni görünce hepsini olası geliyor tas gibi hatun olmussun maşallah bende başka bir doktordan burun ameliyatı için gün almıştım ama son anda kaçtım şimdi barış beylere görüşmeye karar verdim kapalı ameliyatlarda burun ucu zamanla düşer diye birseyler duymuştum bu konuda bilgin varmı yoksa iyileşme süreci daha kısa diye bu yöntem mantıklı geliyor bana

bende aynı senn gibi bi görüşme yaptım snra ameliyat günü aldım ama sevin hanımı aradgımıda söledim tasarım hakkaında bi kere daha görüşmek istiorm, ilk görüşem kısa sürdü aceleye geldi biraz daha detaylı konusmak için dedim randevu verdi tekrar cumartesi gidicem mesela tasrım için görüşcem 25 inde ameliyatım ondan 2 3 gün öncede gidip anestezi için tahlil fln yaptrcam

Kaldırmadan resimleri düzenle diyip resmin altında özel ve herkese açık seçeneğini değiştirmen yeterli olacaktı. Yeniden denersin:)

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...06186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

daha detaylı anlatım için

Canım resimlerini göremedim :) Yükledikten sonra yeniden haber ver yorum ve önerilerilerde bulunuruz. :))

oraletciim sana da soriim :)) cumartesibandaj uyguladı barış bey 4 gün filan kalsn demşti..ama ben korkuyorum çıkarmaya şişlik artarmı diye sence çıkarıyımmı artık? bi de cumartesden bu yana şişliklermde bi değişme olmadı gibi gelio bana süreç böle yawaş mı işlicek ?

resim koydun mu sen canım

hayır canım henüz koymadım ama hastasonu koyucam :)) bu arada senin de yaklaşıyo galiba dimi ? şöle söliim hiç hiç korkma ..herşey çok güzel gidiyo..bugn benm 14.günüm bantlıyım hala ama böle bile beeniyorum burnumu :) barış bey gerçekten elinden gelelnin en iyisini yapıyo..

Tabi canım ama açık yapılan ameliyatlarda da bu %'lik bir pay mevcut. KBB doktorları genelde açık kullanır çok nadiri kapalıya geçmiştir. Sonuçta bu doktorlar plastik cerrah hangi yoldan en iyi sonucu çıkarırlar daha iyi bilirler :) Görüş bakalım görüşüp bilgi almaktan zarar gelmez
Varsayımları kenara atıp elimizdeki doneler üzerinden konuşmuş oluruz.

inş. canım bnm yaklasıo sorma haftaya yarın Allah kısmet ederse ameliyatta olucam :) yazarken bile burnum sızladı :)

Canım ameliyat öncesi istediğin kadar görüşmeye gidebilirsin randevunu ayarla git açıklama yapmana gerek yok randevu sebebi için. :)) Sonuçta karşılıklı iletişim önemli. Ameliyat zamanına kadar görüş kafanın karışıklığı geçsin :)

:))) teşekkür ederim canım her şey gönlüne göre olsun :))

Barış Bey'in kendi yazısıdır: "Hastalarımızın bilmesi gereken şudur ki: iyi teknik kötü teknik yoktur. Önemli olan doktorun tekniğe hakim olarak istediğini yapabilmesidir. Hem açık, hem de kapalı yöntemle burun operasyonu yapıyorum ve kapalı ile başlayıp operasyonda açığa bile dönebiliyorum. “hangi tekniği kullanıyorsunuz” sorusu doktorun estetik burun operasyonunda başarılı olup olmadığı konusunda bir kriter asla değildir. Elimizde çok daha net karar verilecek bir konu var ki o da kendi hastalarımızın “öncesi ve sonrası resimleridir”. Ne kadar simetrik ve doğal, yüze yakışan burun yapmışsak o kadar başarılıyızdır. Burun ucunda Problemi az olan kişilerde kapalı teknik tercih ediyorum. Özellikle burun ucunda ciddi şekil bozuklukları olan kişilerde açık tekniği kullanıyorum.
Burun boyunu kısaltmak ve burun ucunu yukarıya doğru döndürmek gerekir.
..... Bunun içinde septum kıkırdağından parça çıkartmak gerekir. Bu kıkırdaktan parça çıkartmak için burunu ucu desteğini bir miktar kaybetmektedir. Operasyon sırasında kaybolan burun ucu desteğini onarmak mümkündür. Böylece bu operasyonlar öncesi çok sorulan ve korkulan burun ucu düşmesi önlenmiş olur. Burun ucu desteğini tekrar oluşturan bu askı dikişlerine septokolumellar dikiş adı verilir. Burun operasyonu olmuş ve burun ucunda düşme meydana gelen hastaların problemleri aynı teknikle tedavi etmek mümkündür. "

Özellikle kapalı teknikte burun ucu düşer diye özellikle bir ibare aradım bulamadım. Bu risk hem açık hem kapalı teknikte mevcut.. Tamamen doktorla alakalı bir durum aslında, yöntemle değil yani.

Canım çıkarabilirsin bandajlarını fazla bile kalmış :) Fazla kalmasının sakıncası yok tabi

Korkma çıkar burnun artık en fazla bu kadar şiş kalacak. Sonra yavaş yavaş inmeye başlayacak 1.ayda daha bariz bir iniş göreceksin. Süreç senin burun yapına göre işleyecek canım, bende burun derimin kalınlığından dolayı hala işliyor mesela Ben planlarımı yaza yaptığım için sorun yok beklemedeyim :82::82:

Albüm ekledim cnm. burnumun ilk ameliyatlı önden halinide koydum. Gülünce dudağımla bütünleşiyor O yüzden barış bey biraz kaldırmam lazım gelecek dedi. Ama bu seferde dudak mesafesi açılırsa ve yüz ifadem çok değişirse diye korkuyorum. Önden olan resimlerde burun ucum sivri onuda biraz genişletip yuvarlıycam dedi. Fikirlerinizi bekliyorum melekler... ))

kızlar bantları çıkardınız mı ? ya cumartesi günü bant yapmıştı barış bey 4 gün kalsn demşti de acaba artık çıkarsammı?birden çok şişer mi?

cnm benm pztsi bantlamıştı barış bey ben bugün çıkardım valla :) sen çok bile tutmuşsun :) ama sabah bi kalktım burnum dehşet yamuk gbiydi bi tarafı daha çok şiş çok ağladım sızladım ama şimdi indi çok mutluyummmmm :):)

ben 12 sinde görüşme yaptım o gün ameliyat randevusu aldım. Üstelik ben Ankara'dan sırf Barış beyle görüşmeye gitmiştim. Başka doktorlada görüşmedim. Ama ben giderken zaten karar vermiştim barış beye. Benim ameliyatım bir aksilik olmazsa 18 martta. Ameliyattan önce tekrar görüşülür merak etme. Ben kendisine zaten ilk görşmede söyledim ameliyat olmaya karar verirsem yüzde yüz o siz olacaksınız. Odadan çıkıncada hemen randevu aldım.

Ah be güzelim bölgesel şişlik yaşanır ben acaba temizlik sırasında kopardığım dikişlerden dolayı mı bir tarafım çukur oldu diyordum. Barış Bey diğer taraf şiş bahsettiğin taraf normal demişti. Benim sağ taraf daha fazla işlem gördüğü için haliyle daha geriden iyileşti. Gün içinde bile şişlikler iner-çıkar.
Sabahları kalkarken çok şiş oluyor sonra gün içinde iniyor. Bırakın alışmaya çalışsın yüzünüze )

Evet tasarımını gördüm canım :)

2.resim yani ilk tasarımı beğendim ben. Burnunla dudak arasındaki mesafeyi ayarlar ilk zamanlar biraz boş gelir gözüne ama zamanla şişlikler gidince geçer bu durum. Zaten deneyimlisin anlatmak istediğimi iyi biliyorsundur :) Yüzündeki ifade geçişi iyi olarak değişecek. Ben baktığımda ilk resme göre yorgunluğunu atmış bir kız gördüm.

Peki Barış Bey hangisini öneriyor ? Açıklamalarına göre son tasarımı uygulayacak gibi geldi bana.
Senin gönlünden hangisi geçiyor peki? :)

çokkkk saol oraletcim haklısın bence en güzeli görüşüp kafamdaki soruları barış beyede iletmek onunda en güzel şekilde cevaplıcağına eminim

bnce asırı kaldırılmadıgı sürece yüz ifadende cok büyük bi değişiklik olmaz olsa bile bnce olumlu yönde olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…