Misscim sen bilirsin Barış Bey'e revizyon olan kimler var pinkgirl16'e fikir verebileceğimiz ?
Kendisi başka forum sayfalarında iki başlık açmıştı orada rastladım. Burada imdadına yetişecek birileri olur diye düşündüm.
Misscim sen bilirsin Barış Bey'e revizyon olan kimler var pinkgirl16'e fikir verebileceğimiz ?
Kendisi başka forum sayfalarında iki başlık açmıştı orada rastladım. Burada imdadına yetişecek birileri olur diye düşündüm.
Haklısınız kızlar en iyisi yüzyüze görüşüp öğrenmek bu konuyu.Belkide sana uygulanan teknik banada yeterli olucaktır papricacım yada dediğin gibi küçük kesilerle hallolur:) sanada çok teşekkürler yorumun için oraletcim
canım buarada yeni gördüm:) ztn öğrenmek istediğim şuyduki barış bey her iki konuyada hakimmi teknik konusunda :26:
) Meleğimiz ya, kendin araştırsana demiyor, birde araştıryor benim aklıma gelmedi internetten bakmak sana sordum canm. harikasın. bu arada ameliyattan sonra belki dudak dolgusuda yaptıracağım. Barış beye söyledim oraletin dolgusunu gördüm çok doğaldı diye...O da burun işini halledelim bir önce dedi. sigarayı umarım tamamen bırakırımda bu illetten kurtulurum. Belkide bu ameliyat vesilesi olur.
geçmiş sayfalarda bir iki kişi hatırlıyorum çok başarılı sonuclardı fakat rumuz olarak hatırlamıyorum diğer sayfalara bakma fırsatım olduğunda yardımcı olmaya çalşcam..
bu arada dolgu konusunda evet yakın çevremde dahil olmak üzere oraletın dudak dolgusu kadar doğal ve gerçek görünen denk gelmemişti bende çok sigara tükettiğm zaman yaptırdığım dolgunun pek uzun sürede kar etmedğini gördüm sigarayı bıraktım en yakın zamanda tekrarlatıcam bu dolgu süper birşey
arkadaşlar dudak dolgusunda ücret ne kadar?bi de dolgunun içerdiği madde ne acaba?yağ enjeksiyonu mu?bi de ağrı oluyo mu?
ben sigarayı bırakalı iki hafta oldu bi tane bile içmedim bi dahada baslamayı düşünmüorm
ne güselllllll bende bırakabilsem ve bir daha hiç başlamasam... Nefes alıştan cilde kadar her şeyi değişiyor insanın...Yardım alarak mı bıraktın? Yoksa kendi iradenle mi ? Ben iradesizim ya
Ameliyatına odaklan en büyük irade :)) Hangisini daha çok istediğini düşün, sağlıklı bir burun mu yoksa bir dal sigara mı ?
Herkesin ayılıp bayılacağı güzel bir burnu seçip yarın bırakmayı deneyip başarılı olabileceğini düşünüyorum :))
Barış Bey'in sitesini ziyaret etmeni öneririm :) Her tekniğe hakim ama en zor çalışmayla en iyi sonucu çıkarıyor açık ameliyat doktora kolaydır ama bunu tercih etmiyor eğer hastanın burnu kapalı teknikle olabiliyorsa. Sırf kapalı teknikle ameliyat olmak için şehir dışından gelip doktor araştıran kişiler biliyorum. :82:
ne güselllllll bende bırakabilsem ve bir daha hiç başlamasam... Nefes alıştan cilde kadar her şeyi değişiyor insanın...Yardım alarak mı bıraktın? Yoksa kendi iradenle mi ? Ben iradesizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?