• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.049
658
İstanbul
1975 yılında Adana da doğan Dr. Barış Çakır, Çukurova Elektrik Anadolu Teknik Lisesi sonrası 1993 yılında Çukurova Tıp fakültesine girdi. Teknik lise eğitimi sırasında, 4 yıl boyunca “el becerisi geliştirme atölyeleri”nde çalıştı. Bu nedenle tıp fakültesini bitirince bu beceriyi kullanabileceği bir cerrahi dal seçmeyi planladı.

1999 yılında Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı. Cerrahi dalların en Op. Dr. Barış Çakırzorlarından olan mikro cerrahi konusunda çalışmalarını sürdürdü. Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi eğitimi sırasında 500’ e yakın mikrocerrahi operasyonu gerçekleştirdi. Çocuklarda parmak ucu kopmaları üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında yeni bir “damar dikiş tekniği” geliştirdi ve tezini bu konu üzerinde hazırladı. Geliştirdiği damar dikiş tekniğini 2004 yılı Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kongresinde sundu ve bu çalışması ile “deneysel dalda asistan bildiri yarışması birincilik ödülünü kazandı”.

Doğumsal anomalilerden olan dudak yarığı onarımında kas hareketleri üzerinde çalıştı ve geliştirdiği kas dikiş tekniği “klinik dalda asistan bildiri yarışması birincilik ödülü” ne layık görüldü.

2004 yılında Almanya Köln de Media park klinikte Dr. Serdar Eren ile 1 ay çalıştı. Asistan eğitimi boyunca 11 uluslar arası, 8 ulusal makale yayınlamış ulusal kongrelerde 9 adet sözlü sunu yapmıştır.

Uzmanlık sonrası, daha başarılı estetik cerrahi sonuçları elde etmek için heykel sanatı ve sanat tarihi ile ilgilenmeye başladı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde Heykel eğitimi aldı. Malatya ınönü Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde heykel üzerine eğitimine devam etti. Heykel ve Desen eğitimine Mimar Sinan Üniversitesinde devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası Op. Dr Barış Çakır şu anda Okmeydanı Memorial Hastanesi'nde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olarak çalışmaktadır.

YÜZ ESTETıK OPERASYONLARI

* Estetik Burun operasyonu
* Estetik göz kapağı operasyonu
* Kaş kaldırma
* Yüz germe
* Estetik kulak operasyonu
* Saç ekimi

VÜCUT ŞEKıLLENDıRME OPERASYONLARI

* Meme büyütme
* Meme küçültme
* Meme dikleştirme
* Karın germe
* Liposuction ile şekillendirme
* Erkekte meme küçültme (ginekomasti operasyonu)

CERRAHı DIŞI ESTETıK UYGULAMALAR

* Botox ile kırışıklık tedavisi
* Lipoliz
* Dudak dolgusu
* Meyve asitleri ile cilt yenileme(peeling)
* Tıbbi kamuflaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yutdışında yaşıyorum ve ağustos ayında Barış beye ameliyat oldum,Barış bey benim teyzemin eşi olması ve başarılarını yakından bilmem nedeniyle tercih sebebim oldu çok büyük ve etli bir burnum vardı yaptırırken annemin en büyük korkusu çok estetikli olduğu belli olmasıydı bense biraz kalkık istiyordum Barış bey beni doğal olması konusunda ikna etti ve şu an ki sonuçtan çok memnunum profilime yandan görüntüsünü ekledim öncesi fotomuda eklerken hata oluştu en kısa zamanda önden görüntüsünü ve önceki halinide ekleyeceğim.Aylardır bu siteyi üye olmadan takip ettim son dönemlerdeki garip karalama kampanyası hakkında şunu söylemek isterim elbette akrabam olan doktoru savunmak değil amacım ancak, ben kalkık burun isterken benden önce ameliyat olan bir hastasının (sanırım bu misserable anladığım kadarıyla ) ısrarla kalkık istediğini Barış beyin onu bir türlü doğal görünümlü buruna ikna edemediğini şimdide durumdan çok mutsuz olduğunu yanaklarının tombulluğunun ortaya çıktığını söyleyerek ağladığını söyledi ve bana hastasının fotolarını gösterdi kalkık isteyen biri için gayet başarılı sonucu olmuş ama ben doğal olnı kendimde tercih ettim ve son olarak sevgili misserable lütfen kendinle barışık olmadığın için bir başkasını kötüleme bu sana mutluluk vermeyecek .

kızlar fiyat en son 4 500 ytlydi hala aynımı bilgisi olan varmı?

Merhaba Arkadaşlar .. Bende son 10 gündür bu konu başlıgıyla alakalı olan tüm yazıları okudum. Ben barış beye 21 gün evvel ameliyat oldum . Ve bu siteden hiç haberim yoktu. Fakat gerek kendi sitesinden gerek medyadan kendisini takip ediyordum. Ve Çok sevdiğim Altuğ Semiz bey ile barış bey hakkında bir görüşme yaptıktan sonra Tamam dedim. Ben kesinlikle Barış bey ile görüşmeliyim.

Kendisiyle bu ayın başında tanıştık. Yıllardır nefes almakta sorun yaşıyordum.Uykusuz geceler , baş ağrıları , sabahları bogazımda bir sızlama ile uyanıyordum. Barış bey ile görüştüğüm dakika kesinlikle emin ellerdeyim diye düşündüm. İnanılmaz korkuyordum. Hayatımda ilk defa ameliyat olucaktım. Hatta Sevin hanımı aradım. Beni o tatlı sesiyle ikna etti. Yaşayacağım herşeyi tek tek anlattı. Güven verdi bana. Ve ameliyatımı 9 kasım da oldum .. Herşey olması gerektiği gibi çok güzel geçti. Estetikte yapıldı.3 günlük sıkıntı yaşadım. Tamponlar alındıktan sonra herşey cok daha güzel olmaya baaşladı.

Şimdi muhteşem nefes alıyorum. Henuz burnumdaki şişlikler inmediği halde . Artık derin uyuyorum. Sabahları boğazım acıyarak uyanmıyorum. Ve daha güzel bir burnum var artık. Doktorum Barış Bey'e minnettarım. Nefes almak mükemmel bir duygu arkadaşlar. :nazar:

Ama şunuda söylemek istiyorum .Buradaki yazıları okuyarak değilde ilk önce Barış bey ile görüşerek ameliyata karar vermelisiniz. O kadar sevgi dolu , ilgili ve sabırlı kendisi ..Allah iyiki karşıma Barış beyi çıkarmış Onun sayesinde huzurlu gecelere kavuştum. alkisalkisalkis.

Bu arada Sevin hanımın burada olmasıda çok güzel; buradaki üyeliğin çok dogal oldugunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba Bayanlar,
Estetik ameliyatların sonuçlarından memnun olanlar gibi durumdan hoşnut olmayanlarda olacaktır çok doğal karşılanmalıdır.Barış Bey gerçekten başarılı-özenli kaliteli bir doktor.Ameliyat öncesi en önemli şey
,kişinin ne istediğine ciddi karar vermiş iyice durumu tespit etmiş olmasıdır.Barış Bey yorum yapar,yönlendirir ama olmayacak yakışmayacak bir tasarımıda sırf siz istiyorsunuz diye yapmaz.
Ben Barış Beyi eskiden tanırım.Karar verme sürecimde 1 saate yakın sohbet edip,hemen tasarım yapıp haftasına ameliyat oldum.Cilt tipim yağlı,ekstradan bir rahatsızlığımda vardı bir nevi doku bozukluğu.Derim uzuyor,kolay şekil almıyor.Bunu Barış Bey tespit etti.Ameliyatım 4,5 saat sürdü.
Eski burnum çok etliydi,sonuçta malzeme benden Barış Bey birşey yapamaz.
Ameliyat olalı 10 ay oldu,Cuma günü için Sevin Hn.kontrol için randevu aldım.Sabahları halen şiş bir burun ile uyanıyorum.vs bunları görüşmek üzere gidicem.Bakalım burnuma iyi bakmışmıyım,herhangibirsorun oluşmuşmu :)

burda ne zamandır burnun şikayet eden miserable nickli bir arkadas vardı ben bugun bızzat barıs beyın ofısınde bu arkadasımızın resımlerını gordum ya sonucta benım kendı dusuncem ama arkadasım gercekten cok guzel olmus burnun,kendı fıkrım bu benim..

burda ne zamandır burnun şikayet eden miserable nickli bir arkadas vardı ben bugun bızzat barıs beyın ofısınde bu arkadasımızın resımlerını gordum ya sonucta benım kendı dusuncem ama arkadasım gercekten cok guzel olmus burnun,kendı fıkrım bu benim..

sana katılıyorum bende bızzat rıca ettım barıs beyden gormek ıcın gercekten cok guzel yapmıs keşke benımkıde ole olsaydı dıyecek kadar ben cok begendım cunku ben kısa ve az kalkık burun sevıyorum....

bizde görsek beğeniriz belki ama yılların verdiği alışkanlık demek ki..o arkadaş psikolojik olarak belkide bu ameliyatı olmaya hazır değildi.yani benim fikrim tabii.keşke bende görebilsem.

barış beye revizyon olanlar varmı? bende ameliyat oldum ama kedisine degıl başkasına ve hiç memnun degılım.barış bey çok başarılı bir doktor yaptıgı burunlardan da bunu görüyorum zaten.en önemlısıde herkese aynı burnu yapmıyo kşiye özel yapıyo ki bu çok önemlı.revizyonlarda nasıl bilen varmı

barış beye revizyon olanlar varmı? bende ameliyat oldum ama kedisine degıl başkasına ve hiç memnun degılım.barış bey çok başarılı bir doktor yaptıgı burunlardan da bunu görüyorum zaten.en önemlısıde herkese aynı burnu yapmıyo kşiye özel yapıyo ki bu çok önemlı.revizyonlarda nasıl bilen varmı

canım ben barıs beyın yaptıgı revızyonlarıda gordum gayet basarılı ıstersen bır kendısıyle gorus:)kaydirigubbakcemile4

canım ben barıs beyın yaptıgı revızyonlarıda gordum gayet basarılı ıstersen bır kendısıyle gorus:)kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim hızlı cevabın için canım.ben ameliyat olalı 1 yıl oldu en azından bır buçuk 2 yıl olsun o zaman olmak istıyorum.görüştüm canım kendisiyle bende bir tane revızyon hastasının resmını de gördüm ama yıne de forumda varsa kendisine revızyon olanlar tecrubeleri çok önemlı benm için.2.lerde verim almak çok zor diyolar moralım bozuluyo bu yuzden çok araştıryyorum

ya kızlar aynı doktorum yaptıgı burun bir kişide degişmiyor ama başka bir kişide azda olsa değişiyor gibi,şans işi mi bu birazda,kafam karıştıda baya.dahlia85 nickli bi arkadasın 3.ayda azıcık degişmeolmuş ama 25.gün harikaymış mesela.ne düşünüyorsunuz bu durum için merak ettim sadece

ameliyat olup,aradan uzun dönem geçmiş mesela 10 yıl olmuş falan arkadaşlar yokmu özellikle revızyon.
bence uzun süre geçmesi çok önemlı başarılı yapılmış bir burna ömrün boyunca darbe alamadıgın sürece birşey olmayacagı kanaatındeyim.bu butun doktorlar için bu geçerli çünkü sonradan bı takım deformasyonlar olabılıyo mesela benim 1 yılda hepsi kendini gösterdi ama barış beye olmadım.benim sadece revızyonda aklımdakı isimlerden bırısı kendisi ve barış beye revızyon olmuş aradan yıllar geçmiş memnun bir arkadaş varsa ne olur tecrübelerini paylaşabılır mı

ya kızlar aynı doktorum yaptıgı burun bir kişide degişmiyor ama başka bir kişide azda olsa değişiyor gibi,şans işi mi bu birazda,kafam karıştıda baya.dahlia85 nickli bi arkadasın 3.ayda azıcık degişmeolmuş ama 25.gün harikaymış mesela.ne düşünüyorsunuz bu durum için merak ettim sadece

canım benim 3. ayda olan bir değişme yok. ilk gün fotolarıma da bakıyorum onlarda da 1 mm fazlalık var ben o zamanlar onun şişlik olduğnu düşünüyordum sonradan farkettim. yani burunda sonradan değişme olmadı, şişlikler inince fazlalık kısım belli oldu. sadece burun ilk zamankinden biraz daha düşük oluyor hepsi bu. en azından bende olan böyle.

25. günümde yüzüm çok şişti önden fotolarımda gözlerim de çok şiş. sabah saatleri ve sıcak hava sebebiyle olabilir şişlik belli olmuyor. ama alçının çıktığı gün çekilenlerde bu fazlalık var.

25. günümde yüzüm çok şişti önden fotolarımda gözlerim de çok şiş. sabah saatleri ve sıcak hava sebebiyle olabilir şişlik belli olmuyor. ama alçının çıktığı gün çekilenlerde bu fazlalık var.

dahlia ilk zamnki burnun çok güzeldi
sonradan mı çıktı bu şişlik ??
şu an durum nası??

arkadaslar ben barıs beyin cok dogal burun estetikleri yaptıgına inanıyorum mesela naci bey daha havalı burunlar yapıyor bu tamamen zevk tercih meselesi, ben dogallık istiyorum ve burnuma sadece bıraz rotus istiyorum o yuzden birde barıs beyi gorucem ama en cok onun yaptıgı burunları begendim.kayracım sana cvp yazamdım cnm msj sayım azmıs. ben emre ilhanın revizyonda basarılı oldugunu biliodum hbrin olsun:) sende benim gibi sanırım barıs beyi daha dogal bulmussun? ben hala karar verme asamasındayım.

Back