• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Aytun Aktan tüp bebek yeni ofisini bulduk sonunda

balerinazize

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
7
0
6
39
Doktorum Aytun aktanı tekrar buldum. Eski çalıştığı yeri arayınca yerini bilmediklerini söylüyolar ama oraya çok yakın fulya vital plazada yeni ofisi var. cep telefonundan arayınca ulaştık sonnda. hep cevap veriyo cep telefonuna zaten. ilk bebeğimi allah razı olsun onunla yaptık. hastalarının her şeyini hep hatırlar, biz zaten çok zor bebek sahibi olduk. sayesinde evladımıza kavuştuk şimdide ikinci çocuğumuz için gidiyoruz allahın izniyle yine tüp bebek tedavimi yapıcak. eski yerinde çok kısa oluyodu randevu. burda uzun uzun konuştuk daha iyi geldi bana. allahım yolunu açık etsin doktorumun çok seviyorum. zaten zor çocuğumuz olurken hep o destek oldu bize çok ağladım ben o zamanlar ama allah razı olsun hep çok ilgilendi ne zaman arasam hep açtı telefonunu. arayıp bulamatanlar için başlık da açtım ki herkes çocuğuna kavuşsn.

allah bin kere razı olsun senden doktorum. inşallah yine çocuğmuzu sayende kucağımza alırız.

Merhaba baya uzun bir süre olmuş ama sormak istedim bende aytun hanım'a gitmeyi düşünüyorum yılbaşından sonra şimde halit fırat erden'in yerine bakıyormuşhalit hoca yurt dışında oldugu için aslında mecburen gidicem. Siz ne yaptınız ikinci bebişiniz oldumu nasıl bir tedavi uyguladı size biraz bilgi verebilirmisiniz

Back