Herkese merhaba, genital estetik deneyimimi paylaşmayı görevim sayıyorum çünkü ben sizlerden çokça fikir aldım. 1 yıldır yaptığım araştırmalar sonucunda Nişantaşında Dr. Ayten Olgun ile tanıştım, (tabi bu arada birkaç doktor ile daha görüşmüştüm). Ayten hanım hastasıyla oldukça ilgili, tüm süreci tane tane anlatıyor aklınızda ne varsa sorun bence. Kendisini tercih etme sebebim bana gösterdiği daha önce yaptığı operasyonlar ve detaylı anlatımı oldu. Muayenemi yaparak neye ihtiyacım olduğuna birlikte karar verdik. Sonrasında Hudoplast, labioplasti, perinoplasti ve vajinoplasti bir arada yaptırmaya karar verdim. Ameliyatım sanırım 3 saat falan sürdü, sonrasında 1 gece yatış yaptım. Açıkçası çok korkuyordum ama korktuğum kadar yokmuş şükür ki. 1 normal doğum yaptığım için sanırım biraz daha katlanılır geldi. İşyerimden 1 hafta izin aldım, eğer şansınız varsa daha fazla evde dinlenmeniz lehinize olur bence. 1 hafta boyunca sık sık jel buz ile kompres yaptım, gümüş suyu hazırlattım ve onunla günde 3-4 kere 20 dakikalık kompres yaptım. Dış dikişler bir iki hafta içinde düşmeye başladı, şişlikler de ilk haftadan sonra yoktu neredeyse. Ağrı deseniz var ama katlanılır idi neredeyse 3 günden sonra hayat normale dönüyor gibi ben sadece riske atmamak için çok dolaşmadım evde yürüyüş yaptım sadece yattım, yatarken ayaklarımı yükseğe kaldırdım ve sağ sol dönmedim. Kendime iyi baktım anlayacağınız. İç dikişlerim de 1 aydan sonra dökülmeye başladı. 8. haftadayım kendimi gayet iyi hissediyorum. 42 yaşındayım, 20 yaşında gibi hissediyorum görüntü olarak o kadar söyleyeyim. :)