• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR. AYKUT ÖZPÜR E AMELİYAT OLAN VAR MI ?

byrktrfa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
789
1.022
313
Burun estetiği için cumartesi günü estetica ya Aykut Özpür le görüşmeye gideceğim. Kendisi bu hastane de yeni sanırım. daha önce Aykut Bey e ameliyat olan var mııı ?=

bana bilgi verebilecek kimse yok mu ? İnternette de kendisiyle ilgili çok bişey bulamadım.
sırf ablam daha önce estetica da burun estetiği olduğu için orayı düşünüyorum ama onun doktoru ayrıldı ordan.Çok kararsınızm:110:

Merhaba yeni katılımcı olarak herkesi selamlıyorum.. Yakın zamanda ben meme ameliyatı oldum. Ne hastaneyi ne de kendisini tavsiye etmem. Bu ameliyatı olmak için 17 yıl düşündüm bir türlü şartlar olmadı demekki kısmet bu yılmış.. mutsuz ve pişman olacağımı hiç düşünmezdim.

Merhaba biraz geç bir cevap olacak burun ameliyatı nasıldır bilemiyorum..fakat bende meme estetiği oldum kendisine 3 aya kadar herşey güzeldi fakat gogsumde çokmemi desem yamuklukmu desem bir haftadır ortaya çıktı..moralim çok bozuk doktor seçiminizi çok iyi yapın kızlar!! Su büyük estetik kliniklerini hiç tavsiye etmiyorum sanırım aceleye getiriyorlar..

Merhaba biraz geç bir cevap olacak burun ameliyatı nasıldır bilemiyorum..fakat bende meme estetiği oldum kendisine 3 aya kadar herşey güzeldi fakat gogsumde çokmemi desem yamuklukmu desem bir haftadır ortaya çıktı..moralim çok bozuk doktor seçiminizi çok iyi yapın kızlar!! Su büyük estetik kliniklerini hiç tavsiye etmiyorum sanırım aceleye getiriyorlar..
Merhaba... öcelikle geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende aynı durumdayım 3 ay önce meme dikleştirme ve silikon takıldı hiç memnun kalmadım özellikle söylememe rağmen 240cc takıldı ve sol meme yamuk güya dikleştirme yapıldı meme ucu aşağı üst yamuk ne iş anlamadım eski hali daha güzeldi. Bir kaç kez tartıştım şikayet maili gönderdim. Para kolay kazanılmıyor helal etmiyorum.

Burun estetiği için cumartesi günü estetica ya Aykut Özpür le görüşmeye gideceğim. Kendisi bu hastane de yeni sanırım. daha önce Aykut Bey e ameliyat olan var mııı ?=
Merhaba. Ben de bu kanalı bu gibi konularda araştırma yaparken çokça kullanan biri olarak başlığı görünce yazmak, deneyimimi paylaşmak istedim. 15 gün önce otoplasti ameliyatım Aykut bey tarafından yapıldı. Evet operasyon çok taze ancak şu anki sonuçtan ve doktorumun ilgi ve alakasından oldukça memnunum. Aykut beyin en çok yaptığı ameliyat zannediyorum ki burun estetiği ve takip ettiğim kadarıyla hastaları sonuçlardan memnun . Eylül ayında olmayı planladığım burun ameliyatı için de yine kendisine basvurmayı düşünüyorum zira tasarladığı burun gayet doğaldı. Ancak tabii ki hasta-doktor uyumu ve güven çok önemli bu tür işlemlerde çok araştıran çok doktor gezmis birisi olarak bunu söyleyebilirim. Bunlar benim deneyimlerim. Umarım siz de Aykut bey veya başkası uygun bir doktor ile karşılaşırsınız :)

Merhaba... öcelikle geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende aynı durumdayım 3 ay önce meme dikleştirme ve silikon takıldı hiç memnun kalmadım özellikle söylememe rağmen 240cc takıldı ve sol meme yamuk güya dikleştirme yapıldı meme ucu aşağı üst yamuk ne iş anlamadım eski hali daha güzeldi. Bir kaç kez tartıştım şikayet maili gönderdim. Para kolay kazanılmıyor helal etmiyorum.

Ameliyat sonrası süreç zaten çok zor..bunun ustunede hatalı bi ameliyat olunca tekrar düzeltilmesi demek hem aynı sureci tekrar yaşamak hemde tekrar keseye zarar..neyseki kollarını kaldirdigimda çökme belli oluyor..bunada sukur diyorum..bende tekrar randevu aldım fakat daha sonra gitmekten vazgeçtim çünkü kimse aa evet ben hata yapmisim demez diye düşündüm...yada kabul etselerde ben zaten tekrar güvenip kendimi teslim etmem..sizede çok geçmiş olsun..

Op Dr Belma Sahin ile ilgili ne dusunuyorsunuz ? Aykut bey ile nasildi tecrubeleriniz ? Detaylari bekliyorum.

Merhaba ben Yakinda aykut beye ameliyat olacagim burun estetigi icin oncesinden iki hastasi ile tanisma firsatim oldu ve her ikiside cok memnundu bana da cok guven verdi konusmasi bakalim nasil olacak burnum

Merhaba ben Yakinda aykut beye ameliyat olacagim burun estetigi icin oncesinden iki hastasi ile tanisma firsatim oldu ve her ikiside cok memnundu bana da cok guven verdi konusmasi bakalim nasil olacak burnum
ben aykut bey le görüştüm ama aynı hastanede sinan beye ameliyat oldum.
Sinan beyi hic duymadim soyadi ne? Memnun musunuz bende cok kararsizim Ozan balik dusunuyordum nefes alma problemim olmadigina ve kemik egriligi ve olnanasina ragmen 9 bin istediler.

Sinan beyi hic duymadim soyadi ne? Memnun musunuz bende cok kararsizim Ozan balik dusunuyordum nefes alma problemim olmadigina ve kemik egriligi ve olnanasina ragmen 9 bin istediler.
sinan ulusoy doktorum normalde ataşehir estetica da çalışıyor ben leventte oldum ameliyatımı.
iki buçuk ay oldu çok memnunum istersen profilimde açtığım konu var oradan fotoğraflarıma da bakabilirsin

Op Dr Belma Sahin ile ilgili ne dusunuyorsunuz ? Aykut bey ile nasildi tecrubeleriniz ? Detaylari bekliyorum.
Aman diyeyim Belma Hanımdan uzak durun. benim ilk meme operasyonumu o yapmıştı. sonra ataşehirde uğur beye gittim o düzeltti. Bu arada Dr.Aykut Özpür de benim kızkardeşimin göğüslerini büyüttü. 5 ay oldu çok memnun.

Aman diyeyim Belma Hanımdan uzak durun. benim ilk meme operasyonumu o yapmıştı. sonra ataşehirde uğur beye gittim o düzeltti. Bu arada Dr.Aykut Özpür de benim kızkardeşimin göğüslerini büyüttü. 5 ay oldu çok memnun.
Cok sevindim bunu duyduguma bende yarin ameliyat gunu alacagim burun estetigi icin sans dileyin kizlar

Canım merhaba ameliyat oldun mu görüşme yaptın mı? Biraz bilgi verirmisin :) herkese soruyorum araştırma önemli malum..

Canım ameliyat günü aldın mı görüşmen nasıl geçti?? Bilgi verirmisin..?
Evet canim 25 Agustos icin gun aldim. Aykut beyin sakin tavri,yapacagi her islemi uzun uzun anlatmasi ve ozellikle gercekci olmasi beni tatmin etti. Ben inanilmaz takintili bir insanimdir inan bana arastirmadigim doktor kalmadi.

Evet canim 25 Agustos icin gun aldim. Aykut beyin sakin tavri,yapacagi her islemi uzun uzun anlatmasi ve ozellikle gercekci olmasi beni tatmin etti. Ben inanilmaz takintili bir insanimdir inan bana arastirmadigim doktor kalmadi.
Teşekkür ederim canım benimde haziran 8de bekir beye rendavum var daha kimseyle görüşmedim. Ameliyattan sonra bilgilendirirsen çok mutlu olurum kişisel hesabımı atabilirim hatta özelden benim icin cok önemli bi ameliyat

Benim icin de ayni sekilde :) tabi yardimci olmaya calisirim merak ettigin konularda bekir sivri ile mi goruseceksin?

Back