Kızlar ben bugün basladım, bi gelisme olursa haber veririm size
Canım bugün 6. gününmüş bir gelişme varmı acaba
Kızlar toplanalım bayramdan sonrada baslayalım beraber baslayan kişi konu açsın barii
hepimiz yazarızz inşallah kurtuluruz kilolalarımızdaann
canım bugün 8. günüm ve toplam 2buçuk kilo verdim. Diyet güzel ama istisna olarak uymadıgım oldu dün eti biraz fazla kacırdım dondurma falan yiyorum her aksam ama buna ragmen gayette güzel verdim. Suyuda fazla icmiyorum ama günde 1 bucuk saat yürüyüs yapıyorum sabah 6da. Tavsiye ederim hepinize..
bende katilmak istiyorum ayda alti kilo benim icin cok iyi .menülerimizi paylasip sik sik yazarsak basarabiliz.destek de cok önemli .
Listede ki urunleri bugun alip yarin baslamak istiyorum.Dogru diyorsun menulerimizi paylasmamiz gerek daha cok secenek olur bize de :)
ben listeye pek sadik kalamadim bugünn. yapma imkanim olmadi ama listemi yazabilirim,
- menüm sabah iki kücük kase nesfit yagsiz süt ,iki bardak kahve
- ara yesil cay
- öglen dör bes tane tavuk nuggets yaninda bol salata
- ara eis cafe
- aksam bir tas corba
- 1 litre su ve yarim saat yürüyüs
kızlar bende sabah programına uydum, kepek ekmeginden tostumu yedim, başka da bişey yemedim mesela.. ama benim için problem ara öğünler.. çalıştıgımdan dolayı ara öğünlerde bişey yiyemiyorum. ve sürekli çay neskafe içiyorum. ne kadar sıkıntı olur ki acaba benim için :44::44:
merhaba kızlar. ben izindeyim şu anda. izin dönüşü çok sıkı bi şekilde başlıycam ben de. daha önce 5 ayda 18 kilo vermiştim diyetisyene giderek. evlendim. eşim hep kalorili şeyler seviyor malesefama onunla da konuştum artık mutsuz oluyorum diye. o da yardımcı olucak inş. bu diyet listesi bence de çok güzel. benim diyetisyenimin listesinden daha çok hatta. ama çok sağlıklı veririz kiloları. kolay deil bunu hepimiz biliyoruz ama böyle de olmuyor be kızlar..
canim ara ogunlerini yaninda gotursen mesala kucuk kutularda sutler satiliyor onlardan alsan yanina 1 elma falan o sekilde denesen nasil olur
meyve yiyebileceğim bir ortam yok malesef. yani mutfak gibi ya da bıçak gibi falanama süt mantıklı, artık bi ara öğünü sütle geçirim. diğerinde de kuru meyve falan yerim ? olur dimi öyle :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?