• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Aslı Nehir Aytan’a giden/ doğum yapan var mı?

Nominom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
9
1
1
34
Kızlar selam, tüp bebekle hamile kaldım 9. Haftadayım ve doktorum çok ilgisiz oldugu için değiştirme kararı aldım maalesef:KK12: göztepe medical parkta aslı hanımın hastası olan var mı aranızda . Hiç bir yerde hakkında bir bilgi, yorum vs. bulamadım . Sürekli de doktor değiştiremem 😶help:110:

Izmir mi? Gittiğin yer özel mi?

Özel ise Özel Avrupa Cerrahi Tıp Hastanesine git derim, DR. Izzetova'yı öneririm, çok ilgili bir o kadar da sakin.

Kızlar selam, tüp bebekle hamile kaldım 9. Haftadayım ve doktorum çok ilgisiz oldugu için değiştirme kararı aldım maalesef:KK12: göztepe medical parkta aslı hanımın hastası olan var mı aranızda . Hiç bir yerde hakkında bir bilgi, yorum vs. bulamadım . Sürekli de doktor değiştiremem 😶help:110:
nerde oturuyorsunuz

Izmir mi? Gittiğin yer özel mi?

Özel ise Özel Avrupa Cerrahi Tıp Hastanesine git derim, DR. Izzetova'yı öneririm, çok ilgili bir o kadar da sakin.
Hayır istanbuldan bahsediyorum. Bu doktorla ilgili tecrübesi olan var mı diye merak ettim. Yine de teşekkür ederim

Selam gittin mi dr. Aslı Aytan a? Ben de dr değiştireceğim de kendisini düşünüyorum, bilgin var mı?

Selam gittin mi dr. Aslı Aytan a? Ben de dr değiştireceğim de kendisini düşünüyorum, bilgin var mı?
Evet aslı hanıma gidiyorum. Kendisi konuşkan ve sıcakkanlı bir doktor. Mesaj attıgımda da hızlıca cevap alabiliyorum. Aynı hastanede tüp bebek için Aynur hanıma gidiyordum. Kendisi işinde başarılı bir doktor. Sayesinde hamileyim ancak mesajlara cevap vermiyordu ve muayene için çok bekletiyordu. anlayacağın çok yoğundu. Aslı hanım da gittiğim ilk hafta bebeğin beyninden şüphelendi ve perinatologa yönlendirdi. Perinatolog bişey olmadığını söyledi neyseki. Aslı hanım biraz risk sevmeyen bir doktor anladığım kadarıyla yani kaba tabirle biraz pinpirikli 😁. Şimdilik bunları paylaşabilirim sormak istediğin başka bir şey varsa yardımcı olabilirim😘

Çok teşekkür ederim cevap için. Biz pendik medikal de Dr Halide Hanım a gidiyorduk. Ama hem çok mesafeli ve iletişim sorunu yaşıyoruz hem de eşimle gittiğimizde adeta eşimi yok sayiyor:) artık gelmek istemiyordu randevulara o derece:/

O yüzden daha samimi, yardımcı bir dr arıyoruz da. Tecrübe eden birinin yönlendirmesi faydalı olur çok. Insan bira panik oluyor 18+5 deyim sıkça değişiklik yapalim istemiyoruz.

Çok teşekkür ederim cevap için. Biz pendik medikal de Dr Halide Hanım a gidiyorduk. Ama hem çok mesafeli ve iletişim sorunu yaşıyoruz hem de eşimle gittiğimizde adeta eşimi yok sayiyor:) artık gelmek istemiyordu randevulara o derece:/

O yüzden daha samimi, yardımcı bir dr arıyoruz da. Tecrübe eden birinin yönlendirmesi faydalı olur çok. Insan bira panik oluyor 18+5 deyim sıkça değişiklik yapalim istemiyoruz.
Ya açıkçası ben de önceki doktorumdan sonra biraz daha ilgili bir doktor istedim . Bu doktorda o ilgiyi buldum ama daha önce hiç Aslı hanımda doğum yapan birini görmedim. Öyle biri çıksa çok daha iyi olurdu ikimiz için 🤨 Bu arada ablam da Özlem dülger'de doğum yaptı 6 ay önce. O da işinde başarılı ama biraz mesafeli bir doktor. Gideceğim dönemde yaz tatilinde oldugu için aslı hanıma gitmiştim öyle sürekli değişiklik yapmayayım diye. şimdilik mutluyum. Sen istersen özlem hanıma da bak o da mesajlara falan cevap veriyor ve kendinden çok emin iyi bir doktor diye biliyorum.

Benim de arkadaşım gitmişti Özlem hanım' a. Artık aldık randevu haftaya gideceğim. Aslı Hanıma. Yazarım ben de nasıl geçtiğini 😊

Benim de arkadaşım gitmişti Özlem hanım' a. Artık aldık randevu haftaya gideceğim. Aslı Hanıma. Yazarım ben de nasıl geçtiğini 😊
Aynen haberlerini bekliyorum😁 bu arada aslı hanım 20. Haftada detaylı ultrasona gitmemi söyledi ama gideceğim perinatolog 21 ve 22. Haftalar daha uygun olur deyip ona göre randevu verdi. Şimdi sana da aynısını söylerse ona göre Bi sorarsın

Aa evet şimdi detaylı süreci de başlıyor.
Ben iyi ki şimdi değişiklik için karar verdim. Çok bolunecekti yoksa 😶

Aa evet şimdi detaylı süreci de başlıyor.
Ben iyi ki şimdi değişiklik için karar verdim. Çok bolunecekti yoksa 😶

Aslı hanım hamileymiş 🤦‍♀️30 martta yurt dışına çıkacakmış tam da doğum haftam hiç hoş olmadı. Senin haberin var mıydı💔

Back