Dr.Arzu Çağdaş'a giden var mı?



Çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et.Güzel haberlerini bekliyorum.Aklına kötü düşünceler getirme, iyi düşün.Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sevgiler,
 
Çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et.Güzel haberlerini bekliyorum.Aklına kötü düşünceler getirme, iyi düşün.Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sevgiler,

Öyle yapmaya çalışıyorum :) .. sağlıklı, aklı fikri yerinde,ayıbı kusuru yok ise benimle olsun diyorum.. umarım yarın güzel haberler veririm:)

ilgine çok teşekkürler..
 
Rica ederim.Böyle günlerde yanında birilerinin olması, güzel dileklerde bulunması çok önemlidir.Herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum ve yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.
 

Merhaba, nasılsın? Durumunu merak ettim, doktora gideceğini söylemiştin.Umarım ikinizde iyisinizdir.

Sevgiler.
 
Merhaba, nasılsın? Durumunu merak ettim, doktora gideceğini söylemiştin.Umarım ikinizde iyisinizdir.

Sevgiler.

merhaba neslicel,

haberler iyi değil malesef.. Düşük olmuş. tamamen kendi düştüğü için doktorum, ilk adetten sonra hemen denememi önerdi. artık kısmet diyelim. ne zaman nasip olursa.

ilgine çok teşekkürler....
 
Çok üzüldüm,hayırlısı olsun.Her şerde bir hayır vardır.Umarım en kısa zamanda Allah hayırlı bir bebek nasip eder.

Sevgiler.
 
Uzun zaman olmuş yazılmayalı. ama yazmadan geçemedim. Bu zamana kadar gördüğüm en tatlı, en empatik ve çözümcü doktor. Kendisine inanılmaz güveniyorum. Allah'ın izni ile bu sefer olacak inşallah.

kendisine giden var mı peki?
 
Konu eski ama belki okuyup bana yardımcı olacaklar vardır.
Arzu çağdaş' ın hastaları varsa bana tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.
İnş birileri okur ve yardımcı olur.
 
Konu eski ama belki okuyup bana yardımcı olacaklar vardır.
Arzu çağdaş' ın hastaları varsa bana tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.
İnş birileri okur ve yardımcı olur.

Ben arzu çağdaş’a gidiyorum yaklaşık 6 aydır. Kendisi inanılmaz ilgili, alakalı ve makul bir insan. Benim bir önceki doktorumun gereksiz klomen yüklemesi sonucu rahmimde polip oluşmuştu. Arzu hanım onu temizledi, daha detaylı tetkiklerle sorunun bende değil eşimde olduğu tespit edildi. Şimdi polip alındığı için 3 ay daha normal yolla deneme süresi verdi, eğer olmazsa aşılamaya geçeceğiz. Ben sabırsızlanıyorum artık, 1 yıl oldu denemeye başlayalı, bu ayda olmazsa sanırım önümüzdeki ay aşılama için tekrar gidicem kendisine. Ama arzu hanımı öneriyorum herkese, bir kere hafızası çok iyi, hastalarını hiç unutmuyor, sorun neydi ne yapılmıştı, aradan zamanda geçse hepsini hatırlıyor. Erişilebilir bir insan, mesaj atınca yanıt veriyor, arıyorsunuz açıyor, kısacası ben memnunum. Sen kendisine ne için gidiyorsun?
 
Merhaba, benim doğumunu Arzu Hanım yaptırdı. Harika bir doktor, çok tatlı bir insan ilgili, alakalı, özverili, hastasına vakit ayıran, empati kuran, anlayan süper bir doktor. Kendisi aynı zamanda bir anne. Rahatlıkla iletişim.kurabile eğiniz, soru sorabileceğiniz, dikkatli bir hekim, bunula birlikte sizi asla paniğe de sokmuyor. Çok doktor gezdim dolaştım, pek unlu pek havalı doktorlar da dahil. Keşke Arzu Çagdaş i daha önce tanışaymışım diyorum.
 

Merhabalar muayene ucreti neydi peki
 
Kızlar merhaba bana Arzu hoca konudunda yardımcı olurmusunuz? Benim riskli hamileliğim oluyor sürekli bu konuda Arzu hanım nasıl lütfen deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…