merhabalar,
cevabım geç olduğu için üzgünüm. düşük tehlikesi içindeyim. doktorum (arzu hnm) bu hafta istirahat verdi ve hiç kalkmadan, sürekli yatıyorum. yarın kontrolüm var ve durumu belli olacak. cerrahi hastanesinin hemen yanında diyebilrim klinik. cevahirden yürüme mesafesi değil sanırım. ben hep beşiktaş tarafından gidiyorum. net o yolu bilmeiyorum. ama cevahire yakın.
sevgiler.
Çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et.Güzel haberlerini bekliyorum.Aklına kötü düşünceler getirme, iyi düşün.Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler,
merhabalar,
cevabım geç olduğu için üzgünüm. düşük tehlikesi içindeyim. doktorum (arzu hnm) bu hafta istirahat verdi ve hiç kalkmadan, sürekli yatıyorum. yarın kontrolüm var ve durumu belli olacak. cerrahi hastanesinin hemen yanında diyebilrim klinik. cevahirden yürüme mesafesi değil sanırım. ben hep beşiktaş tarafından gidiyorum. net o yolu bilmeiyorum. ama cevahire yakın.
sevgiler.
Merhaba, nasılsın? Durumunu merak ettim, doktora gideceğini söylemiştin.Umarım ikinizde iyisinizdir.
Sevgiler.
Konu eski ama belki okuyup bana yardımcı olacaklar vardır.
Arzu çağdaş' ın hastaları varsa bana tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.
İnş birileri okur ve yardımcı olur.
Arzu Çağdaş hakkında kısaca gözlemlerimi vermek istiyorum. benim gibi merak edenlere belki yardımcı olur. çok canayakın, ilgili güleryüzlü bir bayan. eli çok hafif, çok detaylı size kısa sürede bilgi verebiliyor. kiloya karşı hassas.. normal kiloda hamile kalınması taraftarı. 4 kilo fazlam var. bence zayıfla öyle korunmayı bırak dedi. kanımca, onunla rahatlıkla normal doğum yapılır. :) kendisi ile bundan sonra devam etme kararındayım.
sevgiler.
Merhaba, 400-450 TL olması lazım emin olamadımMerhabalar muayene ucreti neydi peki
Arzu hanımda tüp bebek ücreti ne kadar biliyormusunuz?Merhaba, 400-450 TL olması lazım emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?