Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

ve üstüste açık amelıyat olmak ıyımı bılmıyorum kafam cok karışık ya daha kotu olursam bıyerı duzeltelım derken başka bısey olursa sonuçta her amelıyat vücut ıcın daha cok rısk taşıyo benım durumumda olan varmı cok merak ettım böyle amelıyat olan ?

Canim cok uzuldum allah yardimcimiz olsun..dualarim seninle[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelim umarım allah güzel haberlerımızıde buraya yazmayı nasip eder

gene olmadı sonuç negatif cok üzgünümmm cok ama elimden bişey gelmiyo:KK43::KK43::KK43:4defa aret beyde yaptım 2defa yaptıdıktan sonra 10tane dondurulmuş emruyom oldu 2de onları koydular birincisi kimyasal gebelık oldu yanı 3cü denemede sonuç 1o7di ama kanamam vardı ve olmadı şimdi bugunku gene olmadı kaldı 4emruyom ama korkuyorum oda tutmaz dıye ikinçi adette yapalım dedıler ama korkuyorum sorun bende adet düzensizliyı var eşimnde spremi düşük normal yoldan olmuyo canım evt 6oldu az degıl ama tek istedigim anne olmaktı bir evlat sahibi olmak 6sene oldu evleneli ama elimden bişey gelmiyo allahım nasıp eder inşlh :KK43::KK43:

ahhh canım nasıl içim parçalandı anlatamam inşallah bidahaki denemende kavusucaksın bebegıne içime sanki öyle dogdu yüce rabbimin mutlaka vardır bi bildiği duamı hep şöyle edıyorum allahım hayırlısını ver ama eğer şersede hayırlara cevırmek senın elınde şerleri hayıra çeviren rabbim bizede evlat ver benımde 7 sene oldu 3 amelıyat ve 2 kez denemem oldu yalnız bende kanser rıskı taşıdığım için hormon ilaçları tetikliyor oyüzden bende bide korkuda var :KK43: offf herkesın derdı ayrı ayrı ama dileğimiz duamız bir rabbım herseyın en ıyısını bılendır yakaran gönullerı elbette duyandır

Son düzenleme:
KIZLARRRRRRRRRRR :KK43::KK43::KK43:
aret beyle görüştüm ve tüplerde hidrosalpenks olduğu ıcın amelıyatla alınması gerektıgını yoksa tupbebekte basarısız olucagımızı soyledı ben zaten yumurtalıklarımda tekrarlayan tümörden ötürü 2011 de 1. açık amelıyatımı ve daha geçen mayıstada 2.açık amelıyatımı oldum şimdi 3. ve açık amelıyat olmak off o acıları tekrar yasıycam nasıl dayanıcam bılmıyorum benden dualarınızı eksık etmeyın noolur :KK43::KK43::KK43:

cokk gecmisss olsun canim insallah bu sureci sorunsuzca atlatipp bebeginee kavusacaksin..[/QUOTE]

çok teşekkürler cnm umarım dedıgınız gıbı olur dualarınızı eksık etmeyın noolur gerçekten hep olumlu düşünen ben artık pısıkolojısı tamamen cokmus bırı oldum 3.amelıyatı olmam gerektıgını duyunca allah hepımızın yardımcısı olsun

evt canım aynı kaderi yaşamısız allhrazı olsun saolsın bu son denemede bide histeroskopı yaptı sorun yok dedi peki neden tutmuyo allhtan diyorum nasıp degılmiş allh buyuktur peki 5negatıf ten sonra denemedın mi

canim simdi ilk kez Aret beyle 6. denemeye basladim bu hafta.. hakkimizda hayirlisi artik..

Günaydin bana yardımcı olursanız sevinirim.ben 16 ocakta histereskopi oldum yapışıklık vardı açıldı.17 sinde spiral taktılar.3 şubatta spiral çıkartıldı.estrofem kullandım ameliyattan sonra.3 şubatta climara fort flaster kullandım 2 haftalığına.dün kontrole gittim.rahim kalınlığı iyi dedi on gün kullanmam için tarlusal 5mg verdi.mart bası adetimle tüp bebeğe başlıcaz.iki sorum olcak.
1.tarlusal size verildi mi.amac ne tedavide.ben zaten düzenli adet olurum ve 10gün falan kaldı.adet olmama sorunum yokki.
2.bu ay hiç korunmadım.bu ilacı verirken gebelik testi yaptırmadı doktor.bir haftadır tansiyonum düşük mide bulantısı bazen kusma yaşadım.korkuyorum hamileysem ya diye.kk da okudum doktor test yapmadan vermiş kimine gebeymişler ama.bugün test yaptırdım kanda gebelik adetin 19.günü belli olur mu.dünden beri başlamadım tarlusala ayrıca.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Günaydin bana yardımcı olursanız sevinirim.ben 16 ocakta histereskopi oldum yapışıklık vardı açıldı.17 sinde spiral taktılar.3 şubatta spiral çıkartıldı.estrofem kullandım ameliyattan sonra.3 şubatta climara fort flaster kullandım 2 haftalığına.dün kontrole gittim.rahim kalınlığı iyi dedi on gün kullanmam için tarlusal 5mg verdi.mart bası adetimle tüp bebeğe başlıcaz.iki sorum olcak.
1.tarlusal size verildi mi.amac ne tedavide.ben zaten düzenli adet olurum ve 10gün falan kaldı.adet olmama sorunum yokki.
2.bu ay hiç korunmadım.bu ilacı verirken gebelik testi yaptırmadı doktor.bir haftadır tansiyonum düşük mide bulantısı bazen kusma yaşadım.korkuyorum hamileysem ya diye.kk da okudum doktor test yapmadan vermiş kimine gebeymişler ama.bugün test yaptırdım kanda gebelik adetin 19.günü belli olur mu.dünden beri başlamadım tarlusala ayrıca.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Canim benim merhaba sendemi aret beye gidiyosun..bana hic oyke bir ikac vermedi aret bey canim..ben senin yerinde olsaydim bir kan tedti yaptiridim

kizlar cumartesi saat 12.00 de kanal 7 ye Aret bey bir hastasi ile katilacakmis... anne olmak istiyorum programina..

Canim benim merhaba sendemi aret beye gidiyosun..bana hic oyke bir ikac vermedi aret bey canim..ben senin yerinde olsaydim bir kan tedti yaptiridim

Ben edirnede devam ediyorum hala canım.rapor martta çıkıyo mart adetimle başlıcaz.kan testı 0.03 çıktı.

Lale canim nasil gidiyor tedavi kactane igne vuruluyon anlatsana tedavi suresini

Persembe kontrolum vardi canim 150gonalf devam cedrodite igneue basladik birde yumurtalarin ayni boyutta olmasini sagliyormus menogon vermedi bana kalcadan olani sormadim bende ama bugun telde gorustum gerek yok dedi suzan hanim oda yum gelistirici igneydi.iki gundur karnim sis ve hafif agrim var canim pazartesi e2 ye bakilacak veopuya karar verilecek carsamba olur dedi buyuk bi ihtimalle oyle cnm suan iki gobekten igne vitamin folbiol ve glukofen aliorum.kan sulandiriciyi transfer sonrasi dedi oyle iste :)

Persembe kontrolum vardi canim 150gonalf devam cedrodite igneue basladik birde yumurtalarin ayni boyutta olmasini sagliyormus menogon vermedi bana kalcadan olani sormadim bende ama bugun telde gorustum gerek yok dedi suzan hanim oda yum gelistirici igneydi.iki gundur karnim sis ve hafif agrim var canim pazartesi e2 ye bakilacak veopuya karar verilecek carsamba olur dedi buyuk bi ihtimalle oyle cnm suan iki gobekten igne vitamin folbiol ve glukofen aliorum.kan sulandiriciyi transfer sonrasi dedi oyle iste :)

Hadi hayirlisi canim benim dualarim seninle....igneleri kendinmi vuruyosun merak ettim

X