- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
anladım canım 13.30 daydı randevum 14.30 da görüşebildim benim bugüne kadar yapılan testlere tedavilere baktı jinekolojik muayane etti..sonuç: rahim filmi istedi ve bazı kan testleri rahim filmini çektrdim temiz çıktı..kan testleri içinde haftaya boğuşucam...
kafam çok karışık yaa beni pek tatmin etmedi doktor hakkında pekde bilgim yok ben kaderciyim ne bilim daha önce çok iyi merkezdeydim ama orada da sıfır ilgiydi memorial aklımda şu testlerimi yaptırayım oraylada görüşürüm..bilmiyorum kısacası..
senin fiyatlarla ilgili bilgin varmı ne düşünüyorsun...
anladım canım 13.30 daydı randevum 14.30 da görüşebildim benim bugüne kadar yapılan testlere tedavilere baktı jinekolojik muayane etti..sonuç: rahim filmi istedi ve bazı kan testleri rahim filmini çektrdim temiz çıktı..kan testleri içinde haftaya boğuşucam...
kafam çok karışık yaa beni pek tatmin etmedi doktor hakkında pekde bilgim yok ben kaderciyim ne bilim daha önce çok iyi merkezdeydim ama orada da sıfır ilgiydi memorial aklımda şu testlerimi yaptırayım oraylada görüşürüm..bilmiyorum kısacası..
senin fiyatlarla ilgili bilgin varmı ne düşünüyorsun...
düşünüyorum taşınıyorum bu 3.deneme kendimi hiç riske atacak lüksüm yok hem maddi hem manevi...ve içime sinmeyen hiç bi işede başlamak mantıklı gelmiyor kısacası kafamdan sildim bu merkezi...the end...
çok teşekkür ederim dostlar..
düşünüyorum taşınıyorum bu 3.deneme kendimi hiç riske atacak lüksüm yok hem maddi hem manevi...ve içime sinmeyen hiç bi işede başlamak mantıklı gelmiyor kısacası kafamdan sildim bu merkezi...the end...
çok teşekkür ederim dostlar..
bende doktor Aret bey'in hastalarındandım......daha önce 2 kez başka bir yerde tüp bebek tedavisi görmüştüm...3.kez Ater bey'de karar kıldım....Allahıma çok şükür hamile kaldım......ve daha önceki tedavilerimde 3-4 tane orta kaliteli yumurta elde edilirken aret bey'de 8 adet 1.kalite yumurtam oluştu....3 tanesi transfer edildi...5tanesi de donduruldu....ben o doktordan çok çok memnun kaldım...hep pozitif konuştu beni çok rahatlattı.....inşallah senin de tedavin güzel geçer ve hamile kalırsın......Rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah..........sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bebeklerle
personelin lakayt olduğu konusuna ben de katılıyorum...ilk gittiğimizde kayıt açarken eşimdende kimlik istediler eşimde benden nedne istiyosunuz dedi..şaşırdı çünkü ilk defa tüp bebek merkezine gitmiştik...eşlerinde bilgisinin alması gerektiğini bilmiyodu...kayıt açan bayan siz ne için geldinz beyfendi diye tersledi eşimi...eşim çok sinirlendi kalk gidelim bizim ne işimiz var burda dedi..ve benimle dr un yanına girmedi....bende üzüldüm drun yanında ağladım...biz zaten sorunlu insanlarız bize çok ince yaklaşmaları lazım..
bide içeriye muayeneye giriyosunuz kapı hep açık...pat diye herkes giriyo temizlikçi geliyo çöpü alıyo filan...
ama ben drumu cok seviyorum o yüzden 2. aşılama içinde aynı merkeze gidicem...
drum suzan hanım..
nix sizin neydi probleminiz
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ve 1 sorum olacaktı bende bebek tedavısıne baslamak ıstıyorum ve bana herkez aret beyyi önerdi. benim sizden istediğim aret beyi nerde bulcam bir çok kişi denizli özel sağliga geldi diyo bır kacıda ankaraya gittigini söylüyor nasıl bulcam nerde acaba aret bey telefon numarası varsa verebilirmisiniz lütfen
dorukk
bende personeli beğenmeyenlerdenim...ama dr umu cok sevdığımı söyledim..ve asla dr larla ılgılı kotu bısey yazmadım...benımde asılamam tutmadı...bende 2. aşılamamda yine ist. tüpe gıdıcem...memnun olmasam gıdermıyım....personelin lakayıt olduğu konusunda hala kararlıyım...başımıza gelen olayı yazdım...gördüklerimide yazdım..