- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili arkadaslarım,
11.gun yani dün yapabildim testi cünkü istanbul dışındayım bu 2 gun. sonucum 36,5.
cuma tekrarlayacakmışım yükselme var mı ona bakacaklar haber vericem yine aret beylere.
acaba 36,5 cok düşük mü ki bilemedim internette araştırdığım kadarıyla??
cnnsnd,
insallah dondurulmuşların tutar
belina,
senin durumun neydi sen de dondurulmuş mu denicektin kusura bakma heyecanla okuduklarımı karıştırıyo olabilirim
canım cok sewındım hıcte dusuk degıl ınsAllah yukselmeye devam eder ve sonuna kdr bebişin senle kalır 5.3 uzerı gebelık var denıyor canım hıc korkma barı senden guzel haber alabıldık şükürr :)
canım cok sewındım hıcte dusuk degıl ınsAllah yukselmeye devam eder ve sonuna kdr bebişin senle kalır 5.3 uzerı gebelık var denıyor canım hıc korkma barı senden guzel haber alabıldık şükürr :)
Cnm tup bebekten sonra hep yatinmi nelere dikkat ettin ve en onemlisi neler yedin ozellikle soylermisin bende ikinci denememde uyguluycam
Yok canım niye problem olsun :) 37 yaşındayım.Mrb Allahim hayirlisiyla bebişini kucagina almayi nasip etsin gabora piroglem olmasa yaşinizi ogrene bilirmiyim
hoş geldin aramıza rabbim hepimize hayirli evlatlar versinmerhaba ben iki dusuk sonrasi tutmayan bir asilamadan sonra Dr Aret Kamar dan randevu aldim cumartesi gunu. Bu platformu gorunce katilmak istedim.Cunku surekli dusuk yasayan bir arkadasim icn ettigim dualar kabul oldu ve smdi hamile.,enerjiye cok inanirim ve yazismalarinizi braz okudum ve bu enerjiye dahil olmak icin araniza katilmak istedim.