Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşkler cnm evet insanın içi içi yiyo valla nekadar zormus cevremdekiler hep olddu oldu diyo bende ümitlenmek istemiyorum cunku hissetmiyorum hiç böyle yapıp kendimi daha çok üzüyorum bakalım akşam namazından sonra yasin okuyup test yapıcam rabbim yüzümü güldürür inşallah bana dua edin noolur silikte olsa o ikinci cizgiyi görmek istiyorum 😭😪😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cook tesekkur ederim. Korkularimda yok degil ne bilim dis gebelik felan faktorleri varmis. Olumsuz birseyler olur felan diye cok korkuyorum. Rabbim herkese nasip etsin . Insallah bidahakine sizinde yuzunuz guler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba bende aret beyi duydum ve çalıştığı tüp bebek merkezini..
başlamak istiyorum orada
muayene ve tedavi ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz lütfeen
birde rahim filmi vs. yapıldı daha önceden dr. bunları tekrardan istiyormu :44:
Merhaba ben ayni merkezdeki baska bi doktora gidiyorum. Ben tup bebek raporu aldim o yuzden tedavim indirimliydi 2500 TL. rahim filminin son 6 ay icinde olmasingerekiyo bide kan testleri var onlarida devlet hastanesinde yaptirabilirsin benden istedikleri testler merkezde 400 civariydi ama ben rapor alirken hepsini devlet hastanesinde yaptirmistim. Ilk muayene parasi var son olarak oda 250 TL . Ben rapor alirken rahim muaynelerim yapilmisti elimde ultrasonum felan vardi kocaman bi saglik dosyasiyla gittim oyuzden doktorum ilk gittigimde muayene etmedi. Haa unuttum tedavi esnasinda 1 yada 2 kez kan almalari gerekecek ida 20 TL.
yesilinci
Çoook teşekkürlerr ilgin için çok açıklayıcı anlatmışsın
peki durumun ne tedavin başladımı sonuçlandımı umarım hamilesindirrr
Rica ederim:) ben ilk tedavimde kendi hatalarim yuzunden negatif aldim maleseff.. ohss riskim vardi. doktorum transferi hemen yapmayalim donduralim dedi. Ama ben kendimi cok iyi hissediyodum ve doktorumun israrlarina ragmen donfurmaya ikna olmadim 2 embriyo transfer ettik. Transferin oldugu gece ben resmen komalik oldum. Kabiz olmamamiz lazim malum ikinmak yok ama hic abartmiyorum ben o gece kendimi zorlaya zorlaya belki 30 kez kustum o gun anlafim aslinda beni biraktiklarini esimede soyledim hatta beni biraktilar diyr. Geceleti acilde gunduzleri merkezdetdim o donem. Karnimdan 5 litre su cektiler gercekten zor gunlerdi. Simdi ikinci tedavime basladim bugun ignelerimin 6. Gunu doktorumu degistirmeyi aklimdan bile gecirmedim. Merkezdende doktorumdanda cok memnunum.doktorum dun kontroldeyken bana bu kez dondurma fikrine alistir kendini dedi:) dedimki emre bey siz bana nefesini tut deseniz ben artik nefes bile almam:))
yesilinci
Merhaba ben ayni merkezdeki baska bi doktora gidiyorum. Ben tup bebek raporu aldim o yuzden tedavim indirimliydi 2500 TL. rahim filminin son 6 ay icinde olmasingerekiyo bide kan testleri var onlarida devlet hastanesinde yaptirabilirsin benden istedikleri testler merkezde 400 civariydi ama ben rapor alirken hepsini devlet hastanesinde yaptirmistim. Ilk muayene parasi var son olarak oda 250 TL . Ben rapor alirken rahim muaynelerim yapilmisti elimde ultrasonum felan vardi kocaman bi saglik dosyasiyla gittim oyuzden doktorum ilk gittigimde muayene etmedi. Haa unuttum tedavi esnasinda 1 yada 2 kez kan almalari gerekecek ida 20 TL.
yesilinci
ohss miiii işte bende bayramdan önce ohss oldum diye zaten yana yakıla iyi bir yer arıyorum :18:
binbir umutla aşılama yaptırdım ama iğneler çok fazla gelmiş dr. ihmalide var aşılamamın 7. gününde ağrıyla acile kaldırıldım o kadar çok kist olmuşki 10 cm üzeri boyutları 3 gün hastanede yattım
geçen haftada adet oldum yine ağrılı
maddi manevi çok ağır geldi çok umutluydum oysaki
şimdi nasıl korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye kafam karmakarışık nolacak diyip duruyorum
ya işe bak ohss den korkup iyi bir yer ve dr. ararken tamda aradığımı buldum :)
aslında bir iki ay ara vermekti niyetim ama yok o kabusu atlatınca yine aynı heves ve heyecanla devam etmek istiyorum kafamı bi rahatlatamadımm
:)) artik merkezdeki urolog bile taniyodu beni, ameliyathanede karsilastik su cekilecekti karnimdan, bakti soyle bi bana sen yinemi sistin dedi, iki gune bi balon gibi oluyodummm:)) Allah bir daha yasatmasin insallah... inan suan yasadigim herdeyi unuttum sanki ilk kez deniyomusum gibi heyecanliyim halbuki ohss donemimde artik cocuk felan istemiyorum gerekirse evlatlik aliriz napalim diyodum:)) bunlari sakayla degil ciddi ciddi soyluyodum ama simdi o duygularimdan eser kalmadi:) fena heyecan var fenaa:))
yesilinci
martta rahim filmim çekilmişti ama rapor için bu yeterli değil sanırım aşılamam yapıldığı ve ohss olduğum evraklar işe yararmı acaba
raporla ne kadar uygunmuş keşke bende alabilsem
muayene ücretini bir kezmi veriyorsun sonra hiç vermiyormusun
ben aşılamaya 1500 tl verdim bu 2500 ise hiçbişey değil yaa
Bence rapor icin hemen basvur filmin zamani gecmesin. Evet muayne ucretide bikere ama ben raporu alir almaz gittim rahim muaynem felan hep yeniydi biz direk 2. Gun tedaviye baslamistik oyuzden hic muayene ucreti odemedim. Merkez zaten para odakli bi merkez degil yada benim doktorum oyle bilemiyorum. Ama devlet hsg icin 6 ay sarti ariyo oyuzden acele etki tekrar film cektirmek zorunda kalma
yesilinci
Bence rapor icin hemen basvur filmin zamani gecmesin. Evet muayne ucretide bikere ama ben raporu alir almaz gittim rahim muaynem felan hep yeniydi biz direk 2. Gun tedaviye baslamistik oyuzden hic muayene ucreti odemedim. Merkez zaten para odakli bi merkez degil yada benim doktorum oyle bilemiyorum. Ama devlet hsg icin 6 ay sarti ariyo oyuzden acele etki tekrar film cektirmek zorunda kalma
yesilinci
Yanliz bizim sperm sorunumuz oldugu icin bize direk tup bebek raporunu verdiler. Diger turlu sanirim once 3 kez asilama yaptirip sonra tup bebek raporu veriyolar ama emin degilim. En iyisi sen rapor veren bi hastaneye git yuzyuze gorus
yesilinci
aaa yesilinci sen emre karatekelioğlunamı gidiyorsunnnn
ben bir kez kendisine mail yazmıştım daha doğrusu doktors... diye bir site varyaa orada soruları cevaplıyordu
durumumu anlattım bana çok güzel cevap yazmıştı hayran kalmıştım yaa
aşılama önermişti durumumla ilgili ama yumurta rezervime bakılması gerektiğini söledi
dr. um ise taa kasımdaki değerlerimle bana aşılama yaptıı
buraya gelin demedi hiç çok iyi ilgili bir dr. belli
hatta tekrar yazdım durumumu 2 gün önce emre bey böle böle oldu size gelmek istiyorum diye
işe bak yaaa tamda onun hastası ile konuşuyorum ne şans
çok mutluyum şuan nolur bilgi ver kendisi ile ilgiliii