- 24 Haziran 2013
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi paradigma006
kıyamam ya çok üzüldüm.tabiki rahat biliyor şikayet edilemiyeceğini.aslında operasyonu yaptırırken hepimizin korktuğu böyle bir durumla karşılaşmak.çok geçmiş olsun inşllh bişeyin yoktur.tekrar muayeneye çağırmadı mı canım
Tekrar muayeneye çağırmadı canım gerek yok dedi,ben de zaten bir daha o adamın yanına asla gitmem. Şu an öyle bir durumum yok ama bir gün evlenmeye karar verirsem düğünden önce başka bir doktora muayene olabilirim.
Canım BENİm kontrole gittin mi sen ben anlıyamadım kaç gün oldu ki . .
Cok üzüldüm canım ya su an iyimisin? bende bu ameliyatı olmayı düsünüyorum ama hepten korktum ya doktorlarada güven olmuyo artık, offff offfff icim daraldı ;(
canım bide sana daraltmada yaptımı?Düşünüyorsan hiç durma yaptır canım benim, ben de iki sene kıvrandım şu an çok rahatım inan. Yani fiziksel olayı geçtim psikolojik açıdan kendini çok rahat hissediyorsun. Şu an hayatımda kimse yok dolayısıyla evlilik gibi bir düşüncem de yok o yüzden çok rahatım, toparlıyorum kendimi. Bu operasyon için öncelikli tercihin kadın doğumcu değil estetik cerrah olmalı, onlar bu konuda daha iyiler emin ol. İstanbul'daysan ya da gidebilirim diyorsan Hasan Fındık'ı önerebilirim. Normalde ben de ona yaptıracaktım, İstanbul'da bulunduğum zaman doktor bey 15 günlük tatile çıkmıştı şansıma ve benim çok zamanım yoktu. Seni çok iyi anlıyorum inan düşünmekle bir yere varamıyoruz tatlım benim için daralmasın da :) Doktor konusunda da canını sıkma benimkinden uzak dur yeter =)
Aynen canım benim adamın kafa rahat nasıl şikayet edeyim, ne diyeyim hastanedeBana zaten bir kağıt imzalattılar operasyon için tüm sorumluluğu üzerime aldığıma ve riskleri bildiğime dair. Operasyondan bir hafta sonra normal adetim başladı, yalnız adetin dördüncü günü o kadar çok kanamam oldu ki ölüyorum sandım. Bir de pıhtı şeklinde geliyordu, ambulans çağırdık acile gittik, doktora bahsetmedim bu operasyondan annem vardı çünkü yanımda, o da sadece ultrasonda baktı herşey normal dedi. O gece hastanede yattım, sabahına dinmişti kanamanın çoğu, normal adet kanaması haline gelmişti. Dikişler attı diye çok korktum aynı şeyleri tekrar yaşamak ölümden beterdi. Dün banyodan sonra aynada baktım çok şükür dikişler atmamış orası tamamen kapalıydı. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın inşallah..
Ayyy canım senin doktor düsman basına, keske istanbulda olsaydım veya gelme imkanım olsaydı ama maalesef urfadayım ve güvenebileceğım yada bildigim hic bi doktor yok, nasıl arastırayımda bilmiyorum gidip direk doktordan randevu alıp yüzyüze söylemeyede cesaretim yok olumsuz bi yanıt alırım diye, böyle günden güne düsündükce karamsarlasıyorum artık.
yaa canım antepte falan var ama genelde drlar dügün öncesi cagırıyorlar ben asla gidemem, ondan dolayı sehrimde olsun istiyorum, bide cıft katlı flebi ilk defa duydum canım o nasıl oluyo?:/Yok canım benim daraltma yapmadı bana, sadece çift katlı flep yöntemiyle dikiş attı. İstanbula gelme imkanım yok demişsin daha yakın yerleri araştır tatlım, mesela Antep'de bu operasyonu geçiren ve evlendiğinde kanaması olan bir arkadaş vardı forumda rumuzunu tam hatırlamıyorum şu anda ama başlıklarda görebilirsin. Bir an önce yaptırmanı öneririm kafan rahat olsun , en önemlisi bu işte sen kendini iyi hisset benim gibi :)) Bu arada yüz yüze sormana gerek yok ki mail at ya da ara ben doktor araştırırken öyle yapmıştım bunda daha cesur oluyor insan :)
yaa canım antepte falan var ama genelde drlar dügün öncesi cagırıyorlar ben asla gidemem, ondan dolayı sehrimde olsun istiyorum, bide cıft katlı flebi ilk defa duydum canım o nasıl oluyo?:/
insalah canım ya, drun kendine cok güveniyomus ne güzel bari icin rahat artık, bu foruma üye olmadan önce yaptırıp kurtulurum diyodum ama snra forumda yaptırıpda daha emin olmayanları görünce umutsuzluga kapılıyorumCanım benim öncelikle çift katlı flep şöyle oluyor, kalıcı dikimde vajina içerisinden taze bir doku kaldırıp bunu ön kısma dikiyorlar yani orayı tamamen kapatıyorlar. Çift katlıda vajina içerisinden iki doku kaldırıp birini ön kısma diğerini daha geriye dikiyorlar. Yani ikisi birbirinin sigortası kanamama ihtimali neredeyse yok, biri kanamazsa diğeri kanayacak. (Bu doktorumun birebir anlatımı) Düğün öncesi çağırma olayında da şu durum var ben doktoruma özellikle sordum çünkü forumda böyle çok arkadaş var kalıcı yaptırıp da düğün öncesi kontrole giden ve geçici dikiş attıran. Doktorum "böyle birşeye gerek yok zaten kalıcı yapıyoruz ki düğün öncesi herhangi bir müdahaleye gerek olmasın" dedi. Yani benim şu an bu konuda içim rahat çok şükür, hatta aynada sen bile farkı görebiliyorsun. Urfa'da keşke tanıdığım olsa da yardımcı olabilseydim tatlım Rabbim yardımcın olsun inşallah sen de tez zamanda kurtul bu dertten :18: