• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Ali Murat Akkuş’a yakın zamanda burun estetiği yaptıran var mı?

nomoredrama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
26
28
3
Merhaba kızlar, yeni üyeyim sizin görüşünüzü almak için üye oldum aslında. :)
Aranızda Dr. Ali Murat Akkuş’a burun estetiği yaptıran var mı? Varsa memnun musunuz? Ben randevu aldım fakat biraz gerginim daha önce çevremde kimse ameliyat olmadı danışabileceğim kimse yok.(Burun köküm biraz aşağıda ve burnum baya kemerli, burun ucum normal) Bir de sanırım doktor kapalı ameliyat yapıyormuş, ben kolumu bir yere çarpsam hemen moraran bir insanım acaba kapalı teknikte bu risk biraz daha mı az? Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. :)

Kimse yok galiba :( Peki kapalı burun ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl?

Ben Baris Cakir'a oldum , ama Ali Murat Akkus 'da ayni teknikleri kullaniyor.Tarzlari benziyor .Bence basarili bir Dr

Çok teşekkür ederim. :) Bir de kapalı teknik yapıyorlar ikisi de sende ameliyattan sonra şişme,morarma fazla oldu mu?

Çok teşekkür ederim. :) Bir de kapalı teknik yapıyorlar ikisi de sende ameliyattan sonra şişme,morarma fazla oldu mu?
Ilk 3 gunden sonra inmeye basliyor , morarma bende olmadi ama bazilarinda minimal oluyormus . Bir daha olsam yine kapali olurdum. Agrida olmadi hic.1 haftada kimsenin ameliyat oldugunuzu anlamayacak kadar iyilesiyorsunuz . Dikisler burun icinde oldugundan , iz kalma kaygisida olmuyor.

Ilk 3 gunden sonra inmeye basliyor , morarma bende olmadi ama bazilarinda minimal oluyormus . Bir daha olsam yine kapali olurdum. Agrida olmadi hic.1 haftada kimsenin ameliyat oldugunuzu anlamayacak kadar iyilesiyorsunuz . Dikisler burun icinde oldugundan , iz kalma kaygisida olmuyor.
:) Teşekkür ederim cevapladığın için darısı başıma artık. :)

Back