• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetıği yaptırmak günah mı?

Ben burun estetiği yaptırmak istiyorum aMa gunah dıye cesaret edemiyorum. Yaptırınca pişman olmaktan korkuyorum bu yuzden. Yaptırınca ne hissettiniz dini yönden rahatsızlık hissediyor musunuz,?Benım bir sağlık sorunum yok ama burnumu takıntı yapıyorum bu yüzden istiyorum. Ne yapacagım bilemiyorum. ameliyat Olanlar yada benım durumumda olanlar var mi
Merhaba bende burun ameliyatı olucam şeklide değişecek ama aynı sizin gibi dini boyutu beni çok düşündürüyor ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız sonraki süreç psikolojik olarak nasıl

Merhaba bende burun ameliyatı olucam şeklide değişecek ama aynı sizin gibi dini boyutu beni çok düşündürüyor ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız sonraki süreç psikolojik olarak nasıl
Oldum ve çok mutluyum. Hiç vicdanen rahatsızlık duymuyorum. Psikolojimi bozulıyordu. Şimdi ıyı hissediyorum

arkadaşlar günahtır elbette bunun evirip çevirmesi olmaz sonuçta sen kendini büyük ölçüde değiştiriyorsun ama bazıları var ki ailesini yok nefes alamıyorum bahanesiyle kandırıyor o çifte günah eğer yaptıracaksanız bunun günah olduğunu bilin

Siz bir resim çizseniz ve birisi gelip o resmi düzeltmeye kalksa hoşunuza gider mi?
Allahın yarattığı sıfat en güzelidir.

Yaptırdıktan sonra burnunuzun şeklini beğenirseniz,nefes problemi filan yaşamazsanız hiç de pişman olmazsınız ve iyiki de yaptırdım dersiniz ama tam tersi durum olursa o zaman dini boyutta pişmanlık yaşarsınız. Kendinizi suçlarsınız filan. Bu tamamen ameliyat sonucuyla alakalı bir durum.

Back