DR. ALİ ALİYEV Hacettepe Plastik Cerrahi

hilyildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
3
0
1
Ankara
Burnumda kemik vardı yandan bombeli duruyordu, artık güneş gözlüğü bile takamaz hale gelmiştim kemiğe baskı yaptığı için başımı ağrıtıyordu. Son iki-üç yıldır ameliyat düşünüyordum ama bir türlü olmuyordu sebebi ameliyattan veya sonrasından korkmam değildi; ailem istemiyordu. Fakat son zamanlarda nefes alışımda zorlanmalar da başlayınca ailemi ikna edip doktora gitmeye karar verdim. Okuldan yakın bir arkadaşımı bu sene sömestr tatilinde Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünden Dr.Ali Aliyev ameliyat etmişti. Burnunu gördüğümde özelde yaptırdığını sandım ama üniversite hastanesinde yaptırdığını söyleyince çok şaşırdım çünkü burnu aşırı doğal ve estetik duruyordu; hemen doktorunun adını ve numarasını aldım. Ali bey beni hemen ertesi gün muayene olmaya çağırdı. İki buçuk-üç hafta sonrasına ameliyat randevusu verdi. Ameliyata girerken doktorum da ben de gayet neşeliydik. Operasyon 1,5 saat sürdü. Uyandığımda odadaydım. Narkozdan dolayı hafif bir baş ağrısı dışında hiçbir ağrım yoktu. Gözlerimde aşırı şiş veya morluklar da yoktu; zaten önemli olan ilk 24 saat uygulanan buz tedavisi. İlk gün tedbir amaçlı kendi isteğimle hastanede yattım, ertesi gün taburcu oldum; üçüncü gün burnumdaki tamponu çıkardılar, fakat alçı ve sargı bir hafta daha kaldı. Hiçbir ağrı ya da sızım yoktu. Bir hafta sonra alçı ve sargılar çıktığında burnumu ilk defa görmüştüm ve o anı unutamam; ben ben değildim, burnum çok güzel, hizalı, biçimli ve doğal duruyordu. Ali bey ile ilk görüşmemizde endişeliydim acaba kafamdakine yakın olacak mı, doğal duracak mı diye; fakat umduğumdan daha güzel oldu. Dr.Ali Aliyev işinin hakkını verdi. Kendisine buradan sevgi ve saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…