Merhabalar. Benim hikayem kısaca şöyle. İki tüpümde tıkalı olduğu için bir yakınım tavsiyesi ile Dr. Rıfat beye gittim. Tahlillerimi , rahim filmimi hepsini kendisine gösterdim. Muayene olduğum anda hem rahimimde hem de yumurtalıklarımda iltihap olduğunu, uygulayacağı aylık kürlerle rahimimim tertemiz olacağını tüplerimi de açmaya çalışacağını söyledi. 7 ay boyunca epey maddi zorluklarla tedavi gördüm. İltihap konusunda düzelmeyi kendim de fark ettim ama son 2 ay boyunca tüplerin %90-95 açılacak şekilde söylemleri bizi büyük derecede umutlandırdı, heveslendirdi.. Rahat ol kesinlikle tüplerin açılacak normal hamilelik olur senin şeklinde söylemlerini bende birebir eşime anlatıyordum. Sonrasında ecomar da dr cevat beye gidip rahim filmi çektirdim ve tüplerim açılmadı maalesef. Hayal kırıklığıma mı , eşime karşı yalancı duruma düştüğüme mi , o kadar para ve zaman kaybı yaşadım ona mı yoksa aşındırdığım yollara mı yanayım gerçekten bilemedim. Doktor beyin hatası şu ; kesin diye konuşup yanlış yönlendirmesi. Evet iltihapla ilgili sıkıntılarım azaldı doğru ama tedavi bitince tüplerin açılacak sorun yok merak etme demek çok başka bişey. O yüzden insanlar dikkat etsinler, önce iyi bir yerde rahim filmi çektirsinler ve açılmayacak gibiyse buna göre ne yapmaları gerektiğine karar versinler.. Açıkçası ben çok pişman oldum.